chory target

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku
Odpovědět
Ancestors
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

chory target

Příspěvek od Ancestors »

Zdravim,mam taky problem s yokom,tak sa vam ho v kratkosti budem snazit opisat,snad mi niekto helfne.

Tak ked lognem UO cez clienta Dp, tak vsetko ide v pohode ziaden problem,lenze pre hru potrebujem scripty tak hrad bez yoka,alebo asista pvp je zaujimave...ak lognem akukolvek postavu cez yoko a spustim operaciu,pri ktorej sa mi spravi target(napriklad banda,nejake kuzlo,chitanie ryb,mining) tak ma to vyhodi do windowsu a hru mi vipne...je jedno ci ten target mam vdaka spustenemu scriptu,alebo ani nesputim script a 2x kliknem napr.na zbran alebo nakrump alebo an zvytok aleb na keg...vzdy ak sa mi urobi ten target(to male kruzko pomoc ktoreho oznacujem kam cem dane kuzlo poslat,potion preliat atd) a ten target ak dam hoc na stenu domu,alebo nanejakeho hraca,na zem proste hoc kde tak ma to vyhodi a zrusi m ihru...skusal so mreinstal windovs,aj UO aj yoko...co dalej uz ma nenapada..za pripadnu pomoc dakujem
Capo di Tuti

Lidi si mne vazi a ty co ne, tak tych uz moc neni
Iverka
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Re: chory target

Příspěvek od Iverka »

Ancestors píše:Zdravim,mam taky problem s yokom,tak sa vam ho v kratkosti budem snazit opisat,snad mi niekto helfne.

Tak ked lognem UO cez clienta Dp, tak vsetko ide v pohode ziaden problem,lenze pre hru potrebujem scripty tak hrad bez yoka,alebo asista pvp je zaujimave...ak lognem akukolvek postavu cez yoko a spustim operaciu,pri ktorej sa mi spravi target(napriklad banda,nejake kuzlo,chitanie ryb,mining) tak ma to vyhodi do windowsu a hru mi vipne...je jedno ci ten target mam vdaka spustenemu scriptu,alebo ani nesputim script a 2x kliknem napr.na zbran alebo nakrump alebo an zvytok aleb na keg...vzdy ak sa mi urobi ten target(to male kruzko pomoc ktoreho oznacujem kam cem dane kuzlo poslat,potion preliat atd) a ten target ak dam hoc na stenu domu,alebo nanejakeho hraca,na zem proste hoc kde tak ma to vyhodi a zrusi m ihru...skusal so mreinstal windovs,aj UO aj yoko...co dalej uz ma nenapada..za pripadnu pomoc dakujem
Zkus smazat registry u Yoka
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

a nemas neco spatne zakrizkovany v injektu? > main
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Iverka píše: Zkus smazat registry u Yoka
yoko nema registry......
Skuhry píše:a nemas neco spatne zakrizkovany v injektu? > main
tohle neni injektem, jak sam psal i kdyz dclickne neco a zameri neco jinyho tak mu to spadne

... Vision vs Speech test ...
Carda
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Carda »

Wizzy píše:tohle neni injektem, jak sam psal i kdyz dclickne neco a zameri neco jinyho tak mu to spadne
Imo tam ale píše, že bez Yoka mu to de :-)
Co máš za verzi Yoka, co používáš za klienta, a co máš šecko zaškrtaný v nastavení Yoka?
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Carda píše:
Wizzy píše:tohle neni injektem, jak sam psal i kdyz dclickne neco a zameri neco jinyho tak mu to spadne
Imo tam ale píše, že bez Yoka mu to de :-)
Co máš za verzi Yoka, co používáš za klienta, a co máš šecko zaškrtaný v nastavení Yoka?
spis to bude neco s verzi neceho (yoka/klienta(muze pres launchera poustet jinej klient nez ruco...)) ktery nebude moc dplike

... Vision vs Speech test ...
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Najlepsie je: Preinstalovat UO + Preinstalovat YOKO
(http://www.yoko.ic.cz/ mas tam aj navod ako nastavit MAIN)
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Iverka
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iverka »

Drakulia píše:Najlepsie je: Preinstalovat UO + Preinstalovat YOKO
(http://www.yoko.ic.cz/ mas tam aj navod ako nastavit MAIN)
Nejlepší by bylo napsat format c: /q a nainstalovat vše:-D
Odpovědět