Craftsman
Jeste by jsem se chtel zeptat zda se uvazuje o zmene cooking menu. Kdyz uz si clovek da tu praci to vytrenovat je docela zklamanim to jak se musi varit. Ono recepty na webu jsou takove ze je obcas clovek nepochopi, tak do baglu proste nahazi vsechno co ho napadne a pak de ke kotliku a ejhle ono mu to udela salaty misto opeceneho kurete.
Kdyby bylo menu jako je na ostatni bylo by to fajn
Kdyby bylo menu jako je na ostatni bylo by to fajn
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
jestli mohu dodat z vlastni zkusenosti tak tink do 50nebo kolika naky kovovy vyrobky a pak kopat a a locky a siti pres bandanu a na bandy to se da jeste vyuzitHajek II. píše:Kdyz se clovek musi ucit tak to pusteny makro je takovy pekny spestreni u toho .
Takze BS jet asi pres kudly, Tinker pres Nails nebo Iron Wire, Bowcraft pres Arrow Shafts, Carpentry pres Boards, Tailoring pres Bandanu, Cup nebo Skullcap jo?:)
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Tinker od rozumny vejsky jet iron wire, stringy a role stringu, silver wire, copper wire, springs atd. Proste nadelat si zasoby na pozdejsi komercni vyrobu..
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
-
- Slime Flourisher
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Rozsah, dle kterého dává lekce je mám dojem po 5% skillu, takže při skillu 50.1 ti dá stejnou, jako při 54.9, ale při 55.0 ti dá jinou. Ale přesný čísla si nepamatuju. A k tý lekci si připočtěte gain, který dostanete při výrobě itemů na lekci + tu srandu hledat recepty .
podpis v rozporu s pravidly fora :D
-
- Slime Flourisher
Podle skillu, ktery mas, ti lekce da gain. Z prvnich lekci je to 0,1, ale u dalsich lekci to muze byt zajimave. Vyhoda toho vseho je, ze:Devlin Arcanus píše:To jo, to je na tom dobrý. Ale zase každá lekce stojí 200 (resp. další jsou dražší). A jestli to pořád bude dávat 0,1%, tak to budu muset dělat minimálně dvacetkrát
1. nedelas porad trapne lids do traineru
2. vraci ti to cast materialu
3. mas na konci lekce jisty gain k tomu, co ti padne v prubehu vyroby.
BS lekce se moc nevyplati, Carp lekce jsou az na nektere dobre.
Bez podpisu
Muj prvni dojem z te jedne lekce byl vezkrze spatny(0,1 pro me neni motivace trenovat takhle, je to dlouhe, opruz chcu to mit co nejdriv z krku) treba jsem to mel zkouset dal a bylo by to lepsi, nevimMovalis píše:Podle skillu, ktery mas, ti lekce da gain. Z prvnich lekci je to 0,1, ale u dalsich lekci to muze byt zajimave. Vyhoda toho vseho je, ze:Devlin Arcanus píše:To jo, to je na tom dobrý. Ale zase každá lekce stojí 200 (resp. další jsou dražší). A jestli to pořád bude dávat 0,1%, tak to budu muset dělat minimálně dvacetkrát
1. nedelas porad trapne lids do traineru
2. vraci ti to cast materialu
3. mas na konci lekce jisty gain k tomu, co ti padne v prubehu vyroby.
BS lekce se moc nevyplati, Carp lekce jsou az na nektere dobre.
Zkusim jeste jednu lekci...
Ber to tak, ze kouli je uplne jedno co delas, ale musis to udelat xy na gm skill, to ze dodelas lekci, ktera neni skillove narocna a na konci mas jisty gain. klikat to rucne upadne ti ruka, ale jestli cucis na makro lids, prken nebo cucsi na makro zidlicek. Ale kazdemu co ho bavi.Pheme píše:...
Bez podpisu
Forma na lahve: 2 barrel staves, 2 barrel lid 90,0Movalis píše:Ber to tak, ze kouli je uplne jedno co delas, ale musis to udelat xy na gm skill, to ze dodelas lekci, ktera neni skillove narocna a na konci mas jisty gain. klikat to rucne upadne ti ruka, ale jestli cucis na makro lids, prken nebo cucsi na makro zidlicek. Ale kazdemu co ho bavi.Pheme píše:...
Deed to a small ship: ??? 100,0 + 50,0 tailoring + 15,0 tinkering
Ty cerveny cisla me zajimaji, snazim se k nim dostat, zatim sem nenarazil na nic, co by na te ceste bylo zabavny, ani makrovani ani ta jedna lekce, ted jdu na dalsi tak uvidim
-
- Slime Flourisher
To souhlasím. Bohužel to ale vrací vždy (aspoň mě) jen logy. Asi to budu kombinovat. Jinak lekce BS byly fakt na houby. Dělal jsem lekci 14, kde bylo potřeba vyrobit 70+70+70 rose částí. Sháněl jsem na to ingy bůh ví jak dlouho, protože fizz byl velikej a i při úspěchu to vrátilo max. 70% matroše. Když jsem to nakonec dodělal, dostal jsem 0,3%... Kdybych udělal 500 dýk, tak jsem dostal víc.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
uz si to bohuzel nepamatuju, ale nektere (i vyssi lekce) byly opravdu lehounke (napr vyroba 200 wooden shieldu) - s materialem byl clovek skoro na nule a hlavne tuhle lekci se vyplatilo delat v rozsahu nikoli 5, ale 10 procent (aneb at zije robka pri zadavani lekce :p)
dalsi dobry trik byl v tom, ze si clovek nechal udelat fizzujici vyrobky od jiz hotoveho crafta a pak je jen "zapocital" - ja tak jednou dostal docela zajimavou zakazku na vyrobu kolovratu a modelu lodi (do te doby jsem si naivne myslel, ze ty vyrobky musi byt vlastnorucni )...
i kdyz otazkou je, jak by toto obstalo pred pravidly... - tohle by mozna chtelo autoritativni vyjadreniby GM, explixitne to nikde zakazano neni...
celkove mely ale carp lekce mnohem vetsi vyuziti v dobe, kdy jeste nebyly boardy, delat porad dokola jen vika a trashovat je pres trainer bylo fakt nudny a zasob vik a sten na formy si clovek rychle udelal dostatek do konce zivota na DP
dalsi dobry trik byl v tom, ze si clovek nechal udelat fizzujici vyrobky od jiz hotoveho crafta a pak je jen "zapocital" - ja tak jednou dostal docela zajimavou zakazku na vyrobu kolovratu a modelu lodi (do te doby jsem si naivne myslel, ze ty vyrobky musi byt vlastnorucni )...
i kdyz otazkou je, jak by toto obstalo pred pravidly... - tohle by mozna chtelo autoritativni vyjadreniby GM, explixitne to nikde zakazano neni...
celkove mely ale carp lekce mnohem vetsi vyuziti v dobe, kdy jeste nebyly boardy, delat porad dokola jen vika a trashovat je pres trainer bylo fakt nudny a zasob vik a sten na formy si clovek rychle udelal dostatek do konce zivota na DP
Zase nejsu takovej, abych nechapal, ze si s tim dal nekdo praci, aby to nebylo jen jednotvarny makrovani, ze to ma hrace nutit trenovat i ostatni skily a premejslet nad recepty, to je samozrejme dobra vec
Ale ja su vypecenej a chcu to vytrenovat co nejjednoduseji, ne samozrejme za kazdou cenu, rozhodne nemam chut premejslet jak ty lekce precurat
Jednu vec me lekce naucila, pocitat s obrovskym fizem
Ale ja su vypecenej a chcu to vytrenovat co nejjednoduseji, ne samozrejme za kazdou cenu, rozhodne nemam chut premejslet jak ty lekce precurat
Jednu vec me lekce naucila, pocitat s obrovskym fizem
Hlasim bug, nevim jestli to tedy bug je ale na carpentry lessons 4 je potreba udelat clock frames. No v carpentry maj clock frames nastaven skill 60 a v tinkeringu ta sama vec 15
Jinak ty lekce tak spatny nejsou, ale kdyz vemu co je s tim prace, pomer cena/vykon/pohodlnost tak je asi stejnak lepsi delat ty lidy
Edit by Excelsior:Pročištěno a diskuze o šipce přesunuta do diskuze.http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1814
Jinak ty lekce tak spatny nejsou, ale kdyz vemu co je s tim prace, pomer cena/vykon/pohodlnost tak je asi stejnak lepsi delat ty lidy
Edit by Excelsior:Pročištěno a diskuze o šipce přesunuta do diskuze.http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1814
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]