Rrevize summonu 2. fáze

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Lynx píše:mam napad kazdemu to bude vyhovovat proste zruste ten casovac na fiznute sumony a nebude co bugovat
je to tu staaale dokola, ten timer nejde zrusit :!:

inak dneska som dungoval za ranga/necra a nebol problem, gratz Triglav
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Pravděpodobně to není moc šťastný nápad, ale přece ho tady napíšu.
Co kdyby dopad kouzla VAO na hráče, mu uvolnilo všechny sloty. Vyřeší se tím problém s čekáním na uvolnění slotů fizzlými kouzly. (Výhoda třeba před skokem do gaty...) Ano. Má to i opačnou stránku. Při sólování si mág vykouzlí 6 summonů, odběhne o 2 obrazovký dále, hodí VAO a může dalších 6, ale možná to alespoň někoho nakopne pro lepší nápad.
Také nevím jestli koule umí rozpoznat rozdíl dopadu An Ort a VAO na hráče...
Viconia DeVir
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Viconia DeVir »

Me celkove ta revize nijak nevadi, krome toho zabrani slotu fizznutym kouzlem. Je to docela otravne... :?
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Dan píše:Co kdyby dopad kouzla VAO na hráče, mu uvolnilo všechny sloty.
Toto bohužel nelze kvůli jednomu nepříjemnému bugu který by shazoval Spheru.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Orisa
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Orisa »

Rod Sacketts
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

revize 2. fáze

Příspěvek od Rod Sacketts »

Jen by to chtelo uz item na zruseni vlastnich sumonu. Nebavi mne porat hazet dispel nebo VAO.
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

jezisi hodlate to opravit neak ??? ja muzu s mgr 80 kouzlit u maga 1 suma a to jen obcas uz me to zacina stvat to se potom neda hrat muzu jen 1 suma a kdyz mi fizne tak sem proste v haji nemuzu nic vykouzlit asi tak 5 minut to je proste na prd jestli to takhle zustane tak nevim proc vubec neaky povolani jako mag cler necr existujou a jako 1 sum je fakt malo teda nevim jestli to ma kazdej tak ale ja muzu jen 1 obcas kdyz nehraju za maga 2 dny tak 2 podle me to je .................
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Samuray píše:jezisi hodlate to opravit neak ??? ja muzu s mgr 80 kouzlit u maga 1 suma a to jen obcas uz me to zacina stvat to se potom neda hrat muzu jen 1 suma a kdyz mi fizne tak sem proste v haji nemuzu nic vykouzlit asi tak 5 minut to je proste na prd jestli to takhle zustane tak nevim proc vubec neaky povolani jako mag cler necr existujou a jako 1 sum je fakt malo teda nevim jestli to ma kazdej tak ale ja muzu jen 1 obcas kdyz nehraju za maga 2 dny tak 2 podle me to je .................
Vystydni, porad se to ladi.

U vetsiny to funguje tak jak ma, ale najde se nekdo komu to proste nejde, z jakehokoliv duvodu, tak si pisni page, sedni si do kouta a pockej az te to prejde nebo nekdo prijde.
Bez podpisu
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: revize 2. fáze

Příspěvek od Dexxter »

Rod Sacketts píše:Jen by to chtelo uz item na zruseni vlastnich sumonu. Nebavi mne porat hazet dispel nebo VAO.
presli sme uz par dungov po revizi a ziadne problemy sme nemali, aspon je to takto viac o taktizovani so sumonenim a hadzes sumov len tolko kolko skutocne potrebujes, nehovoriac o tom ze cez all come si ich mozes tahat dalej
Rod Sacketts
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: revize 2. fáze

Příspěvek od Rod Sacketts »

Dexxter píše:
Rod Sacketts píše:Jen by to chtelo uz item na zruseni vlastnich sumonu. Nebavi mne porat hazet dispel nebo VAO.
presli sme uz par dungov po revizi a ziadne problemy sme nemali, aspon je to takto viac o taktizovani so sumonenim a hadzes sumov len tolko kolko skutocne potrebujes, nehovoriac o tom ze cez all come si ich mozes tahat dalej
jj muzu ale prece je nepotahnu, daleko. Nechce se mi porat hlidat az zacnou mizet starim a az pak je obnovit, to se neviplaci (killa mne wyverna - jen wyverna) 8) no ale aspon se tu bude dit odliv penez ze sveta prez regi (tet to nestacim harvit)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Samuray píše:jezisi hodlate to opravit neak ??? ja muzu s mgr 80 kouzlit u maga 1 suma a to jen obcas uz me to zacina stvat to se potom neda hrat muzu jen 1 suma a kdyz mi fizne tak sem proste v haji nemuzu nic vykouzlit asi tak 5 minut to je proste na prd jestli to takhle zustane tak nevim proc vubec neaky povolani jako mag cler necr existujou a jako 1 sum je fakt malo teda nevim jestli to ma kazdej tak ale ja muzu jen 1 obcas kdyz nehraju za maga 2 dny tak 2 podle me to je .................
a co bys chtěl jako magický učedník vyvolávat 6 draků?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

ne ale 1 sum je fakt malo psal jsem i page ale nidko neprisel
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Samuray píše:ne ale 1 sum je fakt malo psal jsem i page ale nidko neprisel
Pokud to byla page ve stylu "pridte mam problem" nebo "potrebuju s vama neco projednat", tak samozřejmě nikdo nepřijde. Viz. příslušná sekce tady na fóru nebo na webu DP.

V tuto chvíli jsou tam právě 2 page ohledně summonů. Ani jedna v sobě nemá serial postavy se kterou je problém (takže to nemůžeme vyřešit když je hráč offline) a oba accounty které page psaly jsou offline.

Pár pagí jsem vyřešil i tak že jsem se ani neukazoval (pokud byl hráč v daný chvíli zrovna někde v dungu apod.). V takovém případě jsem komplet nastavení zresetoval, což znamená že vše určitě minimálně nějaký čas půjde tak jak má.

1 summon pokud jsi nefizznul je nesmysl, buď musí jít o nějakou fatální chybu, nebo jsi třeba fizznul. Občas ty timery co summony hlídají bugnou, ale vše už se teď řeší a opravuje automaticky, stačí pokusit se vykouzlit dalšího summona a počkat tak 30s = vlastně normálně hrát.
Naposledy upravil(a) Triglav dne 30.04.2007 12:51:00, celkem upraveno 1 x.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Samuray píše:ne ale 1 sum je fakt malo psal jsem i page ale nidko neprisel
Treba to bude tim, ze Triglav, ktery to dava dohromady neni porad ve hre a ze tu hraje xy lidi, kteri muzou mit stejny problem, nebo se jeste uplne presne nevi, co to zpusobuje. Bud trpelivy.
Bez podpisu
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Hm zda se mi ze s upravou sumů pribyly i lagy je to jen muj subjektivni pocit, bo se to zda i vice lidem ?
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

lidi budte radi ze je to tak jak to je mit dp lepsi emulator treba jako runuo tam mate 5 kontrol slotu a kazdej sum bere jinak treba earth elm bere celych 5 slotu a to uz si pak jinak neskrtnete takze budte radi tahle uprava je este mirna
Jaina
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Jaina »

Lucky píše:Hm zda se mi ze s upravou sumů pribyly i lagy je to jen muj subjektivni pocit, bo se to zda i vice lidem ?
Neporovnavaj OSI so sphere
I´m lovin´it
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Jaina píše:
Lucky píše:Hm zda se mi ze s upravou sumů pribyly i lagy je to jen muj subjektivni pocit, bo se to zda i vice lidem ?
Neporovnavaj OSI so sphere
mozna bys mel zacit kvotovat to na co reagujes
Jaina
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Jaina »

olol neaka chybka , napravim

Needitol si ten prispekov ? Lebo sa mi nezda ze by som to tak blbo kvotol
I´m lovin´it
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

neporovnavam s OSI jen rikam ze jiny emulatory to uz maj primo v sobe a ze to nastaveni je tam hodne drsnejsi takze bychom meli byt radi ze je to tak mirny
Odpovědět