je to tu staaale dokola, ten timer nejde zrusitLynx píše:mam napad kazdemu to bude vyhovovat proste zruste ten casovac na fiznute sumony a nebude co bugovat

inak dneska som dungoval za ranga/necra a nebol problem, gratz Triglav
Vystydni, porad se to ladi.Samuray píše:jezisi hodlate to opravit neak ??? ja muzu s mgr 80 kouzlit u maga 1 suma a to jen obcas uz me to zacina stvat to se potom neda hrat muzu jen 1 suma a kdyz mi fizne tak sem proste v haji nemuzu nic vykouzlit asi tak 5 minut to je proste na prd jestli to takhle zustane tak nevim proc vubec neaky povolani jako mag cler necr existujou a jako 1 sum je fakt malo teda nevim jestli to ma kazdej tak ale ja muzu jen 1 obcas kdyz nehraju za maga 2 dny tak 2 podle me to je .................
presli sme uz par dungov po revizi a ziadne problemy sme nemali, aspon je to takto viac o taktizovani so sumonenim a hadzes sumov len tolko kolko skutocne potrebujes, nehovoriac o tom ze cez all come si ich mozes tahat dalejRod Sacketts píše:Jen by to chtelo uz item na zruseni vlastnich sumonu. Nebavi mne porat hazet dispel nebo VAO.
jj muzu ale prece je nepotahnu, daleko. Nechce se mi porat hlidat az zacnou mizet starim a az pak je obnovit, to se neviplaci (killa mne wyverna - jen wyverna)Dexxter píše:presli sme uz par dungov po revizi a ziadne problemy sme nemali, aspon je to takto viac o taktizovani so sumonenim a hadzes sumov len tolko kolko skutocne potrebujes, nehovoriac o tom ze cez all come si ich mozes tahat dalejRod Sacketts píše:Jen by to chtelo uz item na zruseni vlastnich sumonu. Nebavi mne porat hazet dispel nebo VAO.
a co bys chtěl jako magický učedník vyvolávat 6 draků?Samuray píše:jezisi hodlate to opravit neak ??? ja muzu s mgr 80 kouzlit u maga 1 suma a to jen obcas uz me to zacina stvat to se potom neda hrat muzu jen 1 suma a kdyz mi fizne tak sem proste v haji nemuzu nic vykouzlit asi tak 5 minut to je proste na prd jestli to takhle zustane tak nevim proc vubec neaky povolani jako mag cler necr existujou a jako 1 sum je fakt malo teda nevim jestli to ma kazdej tak ale ja muzu jen 1 obcas kdyz nehraju za maga 2 dny tak 2 podle me to je .................
Pokud to byla page ve stylu "pridte mam problem" nebo "potrebuju s vama neco projednat", tak samozřejmě nikdo nepřijde. Viz. příslušná sekce tady na fóru nebo na webu DP.Samuray píše:ne ale 1 sum je fakt malo psal jsem i page ale nidko neprisel