Piscot píše:Tak jak? Aspon někdo? Sám trefim tak možná na Šelepku...
Piscote tak pod s nama, kamosova holka slavi narozky:). Od 19:00 ve Sklepe. To ze tam nikoho nebudes znat je vymluva, ja totiz taky skoro ne:). Jen jsem pozvanej...
edit: a Ty taky, protoze "cim vic tim lip" prej
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Piscote tak pod s nama, kamosova holka slavi narozky:). Od 19:00 ve Sklepe. To ze tam nikoho nebudes znat je vymluva, ja totiz taky skoro ne:). Jen jsem pozvanej...
super pozvu i kamarády
Pockej:). Mame rezervovany dva stoly, sice velky, ale nemuze nas tam dojit 50:))))
Jak se tam dostanu?
EDIT: a když už to víš, tak co znamená to qtf?:)
já to schválně nepíšu na forum aby se nezjistilo že třeba plácnu něco úplně blbě a on sem klidně napíše že jsem mu to řekl ... to bude ostuda když to bylo blbě
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Trolejbus č. 26 z Mendlova Náměstí. 2.zastávka jmenuje se "Úvoz"
Přejdeš na druhou stranou a maj tam myslím zeleným písmem napsaný SKLEP. Projdes celou hospodu a uplne vzadu pred mistnosti s hracima automatama jsou dva stoly. Ty budem mit zarezervovany asi na Permonovo jméno(Dan Bobek). Poslal jsem Ti v PM svoje cislo na mobil, tak se prinejhorsim ozvi:).
2Gil: hups:). Promin.
2Carolyn: a ta druha je co?
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
To jsou mi upgrady, ja to znam jako utfg (use tfg) nebo rtfm (read tf manual) :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]