Nastesti se tahle akce neodehrala po srazu ale jeste pred tim je to tu trocha flejmKritix píše:to by ujel tak do prvniho sloupu vzhledem k tomu v jakym byl stavuAtmelavza píše:No ja vyskocil z Auta a nait si rychle sedl za volant a ujel mneImp aen Cillin píše: Ono honit cokoli pri 90 km/h mi prijde docela riskantni :p
Brněnský vánoční sraz...?
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Piscote tak pod s nama, kamosova holka slavi narozky:). Od 19:00 ve Sklepe. To ze tam nikoho nebudes znat je vymluva, ja totiz taky skoro ne:). Jen jsem pozvanej...Piscot píše:Tak jak? Aspon někdo? Sám trefim tak možná na Šelepku...
edit: a Ty taky, protoze "cim vic tim lip" prej
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Trollhammaren
- Paper Elemental
super pozvu i kamarádyStain píše:Piscote tak pod s nama, kamosova holka slavi narozky:). Od 19:00 ve Sklepe. To ze tam nikoho nebudes znat je vymluva, ja totiz taky skoro ne:). Jen jsem pozvanej...Piscot píše:Tak jak? Aspon někdo? Sám trefim tak možná na Šelepku...
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Pockej:). Mame rezervovany dva stoly, sice velky, ale nemuze nas tam dojit 50:))))Trollhammaren píše:super pozvu i kamarádyStain píše:Piscote tak pod s nama, kamosova holka slavi narozky:). Od 19:00 ve Sklepe. To ze tam nikoho nebudes znat je vymluva, ja totiz taky skoro ne:). Jen jsem pozvanej...Piscot píše:Tak jak? Aspon někdo? Sám trefim tak možná na Šelepku...
Jak se tam dostanu?Stain píše:Piscote tak pod s nama, kamosova holka slavi narozky:). Od 19:00 ve Sklepe. To ze tam nikoho nebudes znat je vymluva, ja totiz taky skoro ne:). Jen jsem pozvanej...Piscot píše:Tak jak? Aspon někdo? Sám trefim tak možná na Šelepku...
EDIT: a když už to víš, tak co znamená to qtf?:)
já to schválně nepíšu na forum aby se nezjistilo že třeba plácnu něco úplně blbě a on sem klidně napíše že jsem mu to řekl ... to bude ostuda když to bylo blbě
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Trolejbus č. 26 z Mendlova Náměstí. 2.zastávka jmenuje se "Úvoz"Piscot píše:Jak se tam dostanu?
Přejdeš na druhou stranou a maj tam myslím zeleným písmem napsaný SKLEP. Projdes celou hospodu a uplne vzadu pred mistnosti s hracima automatama jsou dva stoly. Ty budem mit zarezervovany asi na Permonovo jméno(Dan Bobek). Poslal jsem Ti v PM svoje cislo na mobil, tak se prinejhorsim ozvi:).
2Gil: hups:). Promin.
2Carolyn: a ta druha je co?
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
To jsou mi upgrady, ja to znam jako utfg (use tfg) nebo rtfm (read tf manual) :pCarolyn píše:STFG = Search the f*cking google ;]Stain píše:2Carolyn: a ta druha je co?
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]