Brněnský vánoční sraz...?

Záležitosti hráčské komunity (srazy, IRC a podobně)
Odpovědět

Na případný sraz bych:

Přijel/a
41
37%
Nepřijel/a
45
41%
Těžko říct
24
22%

Celkem hlasů: 110

Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stain »

Valleyman píše:v Brne jsou v pohode - za 4 roky me nesebrali ani jednou za vytrznictvi v opilosti :pp
Já taky s policií neměl nikdy problém, ale kamosovi dali 500 pokutu za to že dobíhal autobus na červenou, když se snažil přijít včas do práce. Kdyz se jim to snazil vysvetlit a upozornil je, ze vedle nekdo rozbiji popelnici a misto toho aby otravovali lidi co jdou do prace, delali neco poradnyho. Dostal dalsich 500 za urazku verejneho cinitele
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Valleyman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Valleyman »

Stain píše:
Valleyman píše:v Brne jsou v pohode - za 4 roky me nesebrali ani jednou za vytrznictvi v opilosti :pp
Já taky s policií neměl nikdy problém, ale kamosovi dali 500 pokutu za to že dobíhal autobus na červenou, když se snažil přijít včas do práce. Kdyz se jim to snazil vysvetlit a upozornil je, ze vedle nekdo rozbiji popelnici a misto toho aby otravovali lidi co jdou do prace, delali neco poradnyho. Dostal dalsich 500 za urazku verejneho cinitele
To je tim, ze nebezel do prace nalitej... Ozrali maji totiz vzdycky stesti :) - viz pady ze 6m. vysky na beton apod... :D
Atmelavza
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atmelavza »

Tak zitra se tady bude pít :) :twisted:
Lizard
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lizard »

Valleyman píše:
Stain píše:
To je tim, ze nebezel do prace nalitej... Ozrali maji totiz vzdycky stesti :) - viz pady ze 6m. vysky na beton apod... :D
Já zahučel do 4metrové díry a narazil sem si jen loket
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
Bagr
Inkless
Inkless

Příspěvek od Bagr »

Valleyman píše:
Stain píše:
Valleyman píše:...
...
Pitím se v člověku probouzí "primitivní" pudy. Tak často zvládne i něco co by nezvládl. ;) Ale často to je opravdu jen štěstí
Valleyman
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Valleyman »

Stat se mi par veci za strizliva, tak by asi bylo po me :p
To Lizard_ a o tom to je.. :)
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Heeej, bylo to mega :) Zdravim vsechny kdo tam byli i ty kteri tam nebyli :)
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Kyklop
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kyklop »

Ash píše:Heeej, bylo to mega :) Zdravim vsechny kdo tam byli i ty kteri tam nebyli :)
Chvist! :)

Jeste pred xchvilkou jsme tam byl, ale taxtal je tacal :
Kyklop [url=http://www.zlatykruh.cz/][Zlatý Kruh][/url]
Gil-Galad
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gil-Galad »

Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat :D naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... ostatně jako dost lidí ... Jako hlavní postavy večera bych vyhlasil Regise -BH- a Naita s Marou protože ti byli fakt nejlepší a vyhráli soutěž prospi toho co nejvíce ... je vidět že se od sebe navzájem učí a pořád to zlepšujou ve skillu pubsleeping :D Měli však hodně soupeřů tentokrát ale stejně ještě vyhráli :p Nicméně pohled na ten stůl opravářů hodinek byl opravdu k nezaplacení =)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Lazzarus
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazzarus »

ted sem dosel dom...
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Lazzarus píše:ted sem dosel dom...
ty vado :shock:
Kyklop
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kyklop »

Gil-Galad píše:Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat :D naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... =)
Ale mam doma peknej krygl :p
Lazzarus píše:ted sem dosel dom...
Blazne :) Jsem ted vstal, a jsem jeste lehce nakrapanej :)
Kyklop [url=http://www.zlatykruh.cz/][Zlatý Kruh][/url]
Stain
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stain »

Solidní srázek. Škoda, že nebyla ta soutěž v pití, včera jsem měl dobrej den:))). Me o5 nezklamal Malakai kdyz jsem prisel(16:30) byl uz v lihu:)).
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Dobré ráno, Vietname.
Konečně sraz, kde jsem se dost bavila i já (a taky sraz, kdy jsem byla při vědomí). Původně jsem ale fakt chtěla jít ve 23:45 domů...
Zajímalo by mě, jak dopadl Schonny, který musel táhnout domů Agathu, opraváře hodinek Hajnaka a hlavně Regise domů. Ještě že dělá karate. ^^
Tak, teď ještě seženu fotky od Pingu a od Andyho (nevim nevim, jestli ty od Andyho budou, když po tom, co Regis Andyho inzultoval před hospodou vypadal tak, jak vypadal) a bude to. :twisted:
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

Gil-Galad píše:Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat :D naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... ostatně jako dost lidí ... Jako hlavní postavy večera bych vyhlasil Regise -BH- a Naita s Marou protože ti byli fakt nejlepší a vyhráli soutěž prospi toho co nejvíce ... je vidět že se od sebe navzájem učí a pořád to zlepšujou ve skillu pubsleeping :D Měli však hodně soupeřů tentokrát ale stejně ještě vyhráli :p Nicméně pohled na ten stůl opravářů hodinek byl opravdu k nezaplacení =)
tak to ses moc nečuměl největší výtuh měl myslím ježiš nevzpomenu si na jména :D a aaa a doháněl ho zdatně olas :o ale byl to supr sraz je dobrý vědět že za klávesnící sedí někdo koho ste už viděli a né jen anonymních 8 pixlíků všem moc díííííííííííík :wink:
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Trollhammaren píše:tak to ses moc nečuměl největší výtuh měl myslím ježiš nevzpomenu si na jména :D a aaa a doháněl ho zdatně olas :o ale byl to supr sraz je dobrý vědět že za klávesnící sedí někdo koho ste už viděli a né jen anonymních 8 pixlíků všem moc díííííííííííík :wink:
Největší výtuh: Hajnak, Oldřich, Mara, Nait a chvilku Andy. Zapomněla jsem na někohoho? :p
Ulter-Bes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ulter-Bes »

Trollhammaren píše:
Gil-Galad píše:Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat :D naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... ostatně jako dost lidí ... Jako hlavní postavy večera bych vyhlasil Regise -BH- a Naita s Marou protože ti byli fakt nejlepší a vyhráli soutěž prospi toho co nejvíce ... je vidět že se od sebe navzájem učí a pořád to zlepšujou ve skillu pubsleeping :D Měli však hodně soupeřů tentokrát ale stejně ještě vyhráli :p Nicméně pohled na ten stůl opravářů hodinek byl opravdu k nezaplacení =)
tak to ses moc nečuměl největší výtuh měl myslím ježiš nevzpomenu si na jména :D a aaa a doháněl ho zdatně olas :o ale byl to supr sraz je dobrý vědět že za klávesnící sedí někdo koho ste už viděli a né jen anonymních 8 pixlíků všem moc díííííííííííík :wink:
Sheari ? Ten co odchazel asi hodinu ? :-D

Jinak dobré ráno :-)
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Sheari
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheari »

Tyvoe nic nevim, nikde sem nebyl ani neblil :p tyvoe ale jeste si tak matne vspominam ze jak sem odchazel tak sem se loucil aji s tema co tam prisli jako normalne do hospody :D nejaky dve zensky ktery nemaj vo ultime ani paru :D
[i]"Brothers everywhere, raise your hands into the air, We´re warriors, warriors of the world! "[/i]
Sheari
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheari »

Jeste bych chtel podekovat tomu kdo me dovedl na tu salinu (myslím ze Lux) protoze bych ten kopec asi nevysel :/
[i]"Brothers everywhere, raise your hands into the air, We´re warriors, warriors of the world! "[/i]
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Sheari píše:Jeste bych chtel podekovat tomu kdo me dovedl na tu salinu (myslím ze Lux) protoze bych ten kopec asi nevysel :/
Příště mi stačí, když se se mnou rozloučíš jednou :D
A proč jsi proboha dával Kiře těch 50 korun?!
Odpovědět