Já taky s policií neměl nikdy problém, ale kamosovi dali 500 pokutu za to že dobíhal autobus na červenou, když se snažil přijít včas do práce. Kdyz se jim to snazil vysvetlit a upozornil je, ze vedle nekdo rozbiji popelnici a misto toho aby otravovali lidi co jdou do prace, delali neco poradnyho. Dostal dalsich 500 za urazku verejneho ciniteleValleyman píše:v Brne jsou v pohode - za 4 roky me nesebrali ani jednou za vytrznictvi v opilosti :pp
Brněnský vánoční sraz...?
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Valleyman
- Slime Flourisher
To je tim, ze nebezel do prace nalitej... Ozrali maji totiz vzdycky stesti - viz pady ze 6m. vysky na beton apod...Stain píše:Já taky s policií neměl nikdy problém, ale kamosovi dali 500 pokutu za to že dobíhal autobus na červenou, když se snažil přijít včas do práce. Kdyz se jim to snazil vysvetlit a upozornil je, ze vedle nekdo rozbiji popelnici a misto toho aby otravovali lidi co jdou do prace, delali neco poradnyho. Dostal dalsich 500 za urazku verejneho ciniteleValleyman píše:v Brne jsou v pohode - za 4 roky me nesebrali ani jednou za vytrznictvi v opilosti :pp
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já zahučel do 4metrové díry a narazil sem si jen loketValleyman píše:To je tim, ze nebezel do prace nalitej... Ozrali maji totiz vzdycky stesti - viz pady ze 6m. vysky na beton apod...Stain píše:Já taky s policií neměl nikdy problém, ale kamosovi dali 500 pokutu za to že dobíhal autobus na červenou, když se snažil přijít včas do práce. Kdyz se jim to snazil vysvetlit a upozornil je, ze vedle nekdo rozbiji popelnici a misto toho aby otravovali lidi co jdou do prace, delali neco poradnyho. Dostal dalsich 500 za urazku verejneho ciniteleValleyman píše:v Brne jsou v pohode - za 4 roky me nesebrali ani jednou za vytrznictvi v opilosti :pp
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Heeej, bylo to mega Zdravim vsechny kdo tam byli i ty kteri tam nebyli
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... ostatně jako dost lidí ... Jako hlavní postavy večera bych vyhlasil Regise -BH- a Naita s Marou protože ti byli fakt nejlepší a vyhráli soutěž prospi toho co nejvíce ... je vidět že se od sebe navzájem učí a pořád to zlepšujou ve skillu pubsleeping Měli však hodně soupeřů tentokrát ale stejně ještě vyhráli :p Nicméně pohled na ten stůl opravářů hodinek byl opravdu k nezaplacení =)
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Ale mam doma peknej krygl :pGil-Galad píše:Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... =)
Blazne Jsem ted vstal, a jsem jeste lehce nakrapanejLazzarus píše:ted sem dosel dom...
Kyklop [url=http://www.zlatykruh.cz/][Zlatý Kruh][/url]
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno, Vietname.
Konečně sraz, kde jsem se dost bavila i já (a taky sraz, kdy jsem byla při vědomí). Původně jsem ale fakt chtěla jít ve 23:45 domů...
Zajímalo by mě, jak dopadl Schonny, který musel táhnout domů Agathu, opraváře hodinek Hajnaka a hlavně Regise domů. Ještě že dělá karate. ^^
Tak, teď ještě seženu fotky od Pingu a od Andyho (nevim nevim, jestli ty od Andyho budou, když po tom, co Regis Andyho inzultoval před hospodou vypadal tak, jak vypadal) a bude to.
Konečně sraz, kde jsem se dost bavila i já (a taky sraz, kdy jsem byla při vědomí). Původně jsem ale fakt chtěla jít ve 23:45 domů...
Zajímalo by mě, jak dopadl Schonny, který musel táhnout domů Agathu, opraváře hodinek Hajnaka a hlavně Regise domů. Ještě že dělá karate. ^^
Tak, teď ještě seženu fotky od Pingu a od Andyho (nevim nevim, jestli ty od Andyho budou, když po tom, co Regis Andyho inzultoval před hospodou vypadal tak, jak vypadal) a bude to.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Trollhammaren
- Paper Elemental
tak to ses moc nečuměl největší výtuh měl myslím ježiš nevzpomenu si na jména a aaa a doháněl ho zdatně olas ale byl to supr sraz je dobrý vědět že za klávesnící sedí někdo koho ste už viděli a né jen anonymních 8 pixlíků všem moc dííííííííííííkGil-Galad píše:Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... ostatně jako dost lidí ... Jako hlavní postavy večera bych vyhlasil Regise -BH- a Naita s Marou protože ti byli fakt nejlepší a vyhráli soutěž prospi toho co nejvíce ... je vidět že se od sebe navzájem učí a pořád to zlepšujou ve skillu pubsleeping Měli však hodně soupeřů tentokrát ale stejně ještě vyhráli :p Nicméně pohled na ten stůl opravářů hodinek byl opravdu k nezaplacení =)
YHBT. YHL. HAND.
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Největší výtuh: Hajnak, Oldřich, Mara, Nait a chvilku Andy. Zapomněla jsem na někohoho? :pTrollhammaren píše:tak to ses moc nečuměl největší výtuh měl myslím ježiš nevzpomenu si na jména a aaa a doháněl ho zdatně olas ale byl to supr sraz je dobrý vědět že za klávesnící sedí někdo koho ste už viděli a né jen anonymních 8 pixlíků všem moc díííííííííííík
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Sheari ? Ten co odchazel asi hodinu ?Trollhammaren píše:tak to ses moc nečuměl největší výtuh měl myslím ježiš nevzpomenu si na jména a aaa a doháněl ho zdatně olas ale byl to supr sraz je dobrý vědět že za klávesnící sedí někdo koho ste už viděli a né jen anonymních 8 pixlíků všem moc dííííííííííííkGil-Galad píše:Jaaj ty jsi byl schopen ještě něco postovat naposledy co jsem tě viděl jsi na sebe vylíval kofolu a byl jsi moc ... ostatně jako dost lidí ... Jako hlavní postavy večera bych vyhlasil Regise -BH- a Naita s Marou protože ti byli fakt nejlepší a vyhráli soutěž prospi toho co nejvíce ... je vidět že se od sebe navzájem učí a pořád to zlepšujou ve skillu pubsleeping Měli však hodně soupeřů tentokrát ale stejně ještě vyhráli :p Nicméně pohled na ten stůl opravářů hodinek byl opravdu k nezaplacení =)
Jinak dobré ráno
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
Tyvoe nic nevim, nikde sem nebyl ani neblil :p tyvoe ale jeste si tak matne vspominam ze jak sem odchazel tak sem se loucil aji s tema co tam prisli jako normalne do hospody nejaky dve zensky ktery nemaj vo ultime ani paru
[i]"Brothers everywhere, raise your hands into the air, We´re warriors, warriors of the world! "[/i]
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Příště mi stačí, když se se mnou rozloučíš jednouSheari píše:Jeste bych chtel podekovat tomu kdo me dovedl na tu salinu (myslím ze Lux) protoze bych ten kopec asi nevysel :/
A proč jsi proboha dával Kiře těch 50 korun?!