To je slovo chlapa
Autonomní tamovaci scripty
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autonomní tamovaci scripty
Psal jsem rozdíl, tedy nová cena minus stará a to je těch 45. Kam chodíš a co zabíjíš prosimtě? Já si prákrát do týdne zaharvím s monkem, velmi vzácně položím něco silnějšího než LSN, když se poštěstí, tak mám občas nějaký pokládek nebo itemek a množství regů v truhle konstantně roste (snad s výjimkou MR, které jsou na +-0), stačí aby padnul jeden blbý cob nebo ss a najednou mám vydělané na pár set dalších kopů.Raziel píše: ↑28 úno 2019 14:13 Cena za port je 60 regů ne 45, musíš počítat náklady vs výdělek. Port 1x se moc nestává leda bys chodil někam kde nikdo nechodí a kde nic není, jinak kolikrát kopnu a zjistím že to je vybité(taky tím že když už se k uo dostanu tak ve špičce kdy hraje nejvíc lidí). S konma to bylo horší, portilo se 10x a kun tam byl třeba 1x + animal guardiani, no absolutní ztráta času a gp, víc vyděláš afk scriptem na HB. Koně dávno netamuju ale kupuju, proto si těch lidí, co tím zabíjí čas, cením - bez nich bych chodil pěšky.
Pokud neportíš kvůli jednomu skeleton archerovi, tak podle mě prostě není možné, abys prodělával, pokud ano, tak portíš na špatné místa a nechoď tam.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
zvyste pocet dropovanych MR regov, sak to je vzacnejsie nez wire a sochy dokopy!!
#AktivistaZaMrRegy
#AktivistaZaMrRegy
Žádní hlídači, či vyskakující monstra z taming zvířátek nebudou.
Vyhodnotili jsme, že to by to nemělo smysl, a znesnadňovat tímto stylem trénink nechceme.
Vyhodnotili jsme, že to by to nemělo smysl, a znesnadňovat tímto stylem trénink nechceme.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
Chtěl jsem se zeptat, jak jsou na tom obecně hráči se spokojeností ohledně novýho tamingu.
A potom, jaký byl teda vlastně důvod celé té změny. Bylo to opravdu jen kvůli tomu jednomu, podle mě nesmyslnýmu výlevu (viz. první post v tomto topicu)?
Za mě - velkej palec dolů.
Má negativa -
- Zvířata se grupujou na nesmyslných místech, ve skupinkách, které z RP hlediska nedávají žádnej smysl.
- Zbytečná investice GM času do kraviny (psal jsem to od začátku)
- Nerozumím záměru
- Nerozumím tomu, co to vlastně vyřešilo
A potom, jaký byl teda vlastně důvod celé té změny. Bylo to opravdu jen kvůli tomu jednomu, podle mě nesmyslnýmu výlevu (viz. první post v tomto topicu)?
Za mě - velkej palec dolů.
Má negativa -
- Zvířata se grupujou na nesmyslných místech, ve skupinkách, které z RP hlediska nedávají žádnej smysl.
- Zbytečná investice GM času do kraviny (psal jsem to od začátku)
- Nerozumím záměru
- Nerozumím tomu, co to vlastně vyřešilo
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Taky nechápu, proč rozlehlé lesy zejí v podstatě prázdnotou a sem tam jedno zvíře (viz. oblast mezi Vesper, Cove, Minoc). Zvířata se grupují nesmyslně u města nebo v oblastech, kde jsou monstra. Na ostrovech s monstry apod. Na trénink pěkný opruz a palec dolu. Chtělo by to více rozhodit zvířata po lesích a ne, že 5+ obrazovek nic v podstatě a pak grupa 10 spawnů u sebe. Který se pak přesune zase jinam po pár tamnutích.
Za mě je to větší ztížení tréninku, oproti původnímu stavu, kdy se v podstatě dokola chodilo na stejná místa, je to teď horor.
Za mě je to větší ztížení tréninku, oproti původnímu stavu, kdy se v podstatě dokola chodilo na stejná místa, je to teď horor.
nikdy driv sem nenatamoval tolik klamaku aktivnim hranim jako od te zmeny a trening tamingu mi prijde v pohode.
to ze se naspavnuje hodne klamaku mezi monstrama je holt tim ze si lidi vytamujou ty easy mista. pak ale toji za to si to tam vybit a vytamovat. me to prijde v pohode a verim ze to odmenuje aktivni hrace narozdil od scripteru
to ze se naspavnuje hodne klamaku mezi monstrama je holt tim ze si lidi vytamujou ty easy mista. pak ale toji za to si to tam vybit a vytamovat. me to prijde v pohode a verim ze to odmenuje aktivni hrace narozdil od scripteru
-
- Misspelling Chicken
Trenink jde delat pouze na dualu. S jednou postavou behas a klikas tracking a s druhou pribehnes az kdyz neco najdes.
Zmena je dle meho nazoru zbytecna a nedostatecne domyslena. Kazdopadne to zvedlo cenu klamaku, coz mi nevadi.
Zmena je dle meho nazoru zbytecna a nedostatecne domyslena. Kazdopadne to zvedlo cenu klamaku, coz mi nevadi.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To kde se to spawnuje, a jak je asi jedno, jen me prekvapuje jak malo se spawnuje zviratek s potrebnym tamingem 70 + na jedno takovy poberu kolem 100 klamaku dom co uz mi skill nepridaji ( beru i ptaky )
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...