Raziel píše: 28.02.2019 14:13:57
Cena za port je 60 regů ne 45, musíš počítat náklady vs výdělek. Port 1x se moc nestává leda bys chodil někam kde nikdo nechodí a kde nic není, jinak kolikrát kopnu a zjistím že to je vybité(taky tím že když už se k uo dostanu tak ve špičce kdy hraje nejvíc lidí). S konma to bylo horší, portilo se 10x a kun tam byl třeba 1x + animal guardiani, no absolutní ztráta času a gp, víc vyděláš afk scriptem na HB. Koně dávno netamuju ale kupuju, proto si těch lidí, co tím zabíjí čas, cením - bez nich bych chodil pěšky.
Psal jsem rozdíl, tedy nová cena minus stará a to je těch 45. Kam chodíš a co zabíjíš prosimtě? Já si prákrát do týdne zaharvím s monkem, velmi vzácně položím něco silnějšího než LSN, když se poštěstí, tak mám občas nějaký pokládek nebo itemek a množství regů v truhle konstantně roste (snad s výjimkou MR, které jsou na +-0), stačí aby padnul jeden blbý cob nebo ss a najednou mám vydělané na pár set dalších kopů.
Pokud neportíš kvůli jednomu skeleton archerovi, tak podle mě prostě není možné, abys prodělával, pokud ano, tak portíš na špatné místa a nechoď tam.