Daren13 píše: 24.10.2018 13:05:30
Mam otazku ci to je chcene alebo sa na to pozabudlo mal som (halu) drtivy dopad na iskariotovy ten ale ma postih za sw zbrane takze bola pren nepouzitelne s 30 dex sa mlatit proste neda. Neviem ako to je u inych charov guardian/teuton/druid.
Jak už tady jednou padlo - nechápu proč si za Iška bereš zbraň, na kterou budeš mít postih a divíš se, že se s tím mlátit nedá.
Daren13 píše: 24.10.2018 13:05:30
Mam otazku ci to je chcene alebo sa na to pozabudlo mal som (halu) drtivy dopad na iskariotovy ten ale ma postih za sw zbrane takze bola pren nepouzitelne s 30 dex sa mlatit proste neda. Neviem ako to je u inych charov guardian/teuton/druid.
Jak už tady jednou padlo - nechápu proč si za Iška bereš zbraň, na kterou budeš mít postih a divíš se, že se s tím mlátit nedá.
Lebo ten artefakt bol v tele tak bud zmizne s telom alebo si ho zoberiem, neviem ako pre teba ale pre mna je artefkt nieco vynimocne co ma spestrit hru na kratku dobu. Chapem ze specky maju postih na zbrane ale nemyslim si ze vzhladom na dostupnost a dobu uzivania artefaktu by to nejak (ak vobec) posilnilo danu specializaciu.
Pokud artefat daná postava nemůže použít, tak ho ani nemůže sebrat. Když uz ho sebere, tak by jí neměl dávat sankce, aby byl nepoužitelný. Ale chápu, že se nikomu nechce scriptit pro každý artefakt vyjímky do obecného nastavení všech specek...
Jinak víc artefaktů by mělo projít revizí. Měl jsem Levou ruku a její dps nebyla nic moc. 9s to natahovalo na střelu, která pak sice byla pořádná, ale za tu dobu elvenkou vystřelím 3x a dmg dám stejnou, né li větší. Měla sice dobrou průraznost do high AR, ale ve výsledku měla i tak menší dps než piercing. Použití je podle mě dobré asi jen do pvp, kdy by to mohlo dávat prskům IK. Ale netestoval jsem, a co jsem tu četl, tak by artefakty měly být primárně do pvm a tam by zasloužila posílit.