Revize artefaktu
Revize artefaktu
mam pocit ze artefakt 'Krvesaj' neprosel revizi artefaktu nebot neni ani v seznamu artefaktu.
jeho dmg je snad slabsi nez +9 krysu a leceni hitem za par zivotu je sice pekne, ale prijde mi s tim dmgem jako artefakt dost slabe pro pouzivani
jeho dmg je snad slabsi nez +9 krysu a leceni hitem za par zivotu je sice pekne, ale prijde mi s tim dmgem jako artefakt dost slabe pro pouzivani
Re: Revize artefaktu
Paklize nema nakou mnou neobjevenou vlastnost, tak jeho vyuziti mi prijde leda na nake moby co maj 0 armoru a na ty bych jeste mozna vzal spis katanu enchantnutou par soulama s kterou to zabiju rychleji a nemam pak potrebu se healit:)
edit: super vlastnost je ze to neshazuje preboost HP to me potesilo (doufam ze je to umyslne:) ) ale to je tak vse
edit: super vlastnost je ze to neshazuje preboost HP to me potesilo (doufam ze je to umyslne:) ) ale to je tak vse
Kdyz uz tu resim zbrane, je v planu prosim resit stare vzacne zbrane jako je maul of true warrior ci spear of forgiveness ktere utrpeli zesilovanim ostatnich zbrani a staly se dle meho nepouzitelnymy, nebo je muzu strcit hluboko do sekurky a doufat ze mozna nekdy casem?:)
co tak konecne nepisat blbosti typu rozpravka na dobru noc ale urobit to ala wow aspon na webe. staty efekty hotovo. nech tu nie sme ako u debilov
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Však všechny artefakty máte popsané na foru tak nebreč.
A maul of true warrior vždycky stál zaprd a bohužel to vždy bylo bráno jako top zbran.
A maul of true warrior vždycky stál zaprd a bohužel to vždy bylo bráno jako top zbran.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
diky za konstruktivni prispevek. Mi to mozna zname, ale taky myslime na ostatni;)Zola píše:Však všechny artefakty máte popsané na foru tak nebreč.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak popíchnutí nezafungovalo , nic vám nebrání to hodit na DP forum nebo to otevřít pro všecky na tom svém.Popřípadě napsat nějakému gmku at to hodí na web.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
mam dojem ze se na to ptal ne?
''urobit to ala wow aspon na webe''
nevim co te vede k slovnim utokum na guildu a jeji cleny.. aspon mi tak casti tvych prispevku pripadaji, ale verim ze se mylim a nemyslis to nejak spatne
''urobit to ala wow aspon na webe''
nevim co te vede k slovnim utokum na guildu a jeji cleny.. aspon mi tak casti tvych prispevku pripadaji, ale verim ze se mylim a nemyslis to nejak spatne
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nevím jestli do otázky patří slovo debilov a podobně.Aby se s tím nemusel někdo psát stačí okopírovat to vaše , nebo se s tím někdo má dělat znova?Nebo co teda chce.Jo a nepíše mi zas raxík s nějakým pučeným přístupem , nedivil bych se.
Vidim ze ti nejde o nic z toho co je tematem
nebudu tu stebou resit vase problemy, rad bych vedel to na co sem se ptal a ptal jsem se Game Masteru. prosim kdyztak promazte tuto diskuzi
nebudu tu stebou resit vase problemy, rad bych vedel to na co sem se ptal a ptal jsem se Game Masteru. prosim kdyztak promazte tuto diskuzi
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Velmi subjektivne, mne sa napr. ten styl "ako u debilov" paci.Anselmo píše:co tak konecne nepisat blbosti typu rozpravka na dobru noc ale urobit to ala wow aspon na webe. staty efekty hotovo. nech tu nie sme ako u debilov

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Me treba ne. Ale tady je skoro vse ve stylu "vypozoruj si to". Kdyz ses sikovnej vypozorovavatel, tak muzes i volne receno vyuzit nakeho toho bugu, spatneho nastaveni, takze jses za to vypozorovavani na rozdil od tech Debilov, kteri nevypozorovavaji a jen cekaji, kdo jim co rekne(nebo snad napise na web), odmenenJohny Matovic píše:Velmi subjektivne, mne sa napr. ten styl "ako u debilov" paci.Anselmo píše:co tak konecne nepisat blbosti typu rozpravka na dobru noc ale urobit to ala wow aspon na webe. staty efekty hotovo. nech tu nie sme ako u debilov
Máte tady sekci hráči -> hráčům. Tak si přestaňte stěžovat a třeba se o svoje zkušenosti můžete podělit s ostatními. Pak nebudete "debilov", i když.
Mam otazku ci to je chcene alebo sa na to pozabudlo mal som (halu) drtivy dopad na iskariotovy ten ale ma postih za sw zbrane takze bola pren nepouzitelne s 30 dex sa mlatit proste neda. Neviem ako to je u inych charov guardian/teuton/druid.
ten artefakt je drtivy odpad:) ja ho mam sice rad, jako snad kazdej artefakt, protoze je to neco unikatniho, nicmene napr tento je nepouzitelnej, rychlost snad 3x pomalejsi nez destro hala, dmg snad polovicni a efekt kterej prizabije majitele to dava asi jako daval honour u paladina, 2x za pride risi a nejlepe do monstra co ma 50 hp:)
Nicmene jestli iskariot ma postih do SW zbrani, tak brat si artefakt co je SW asi neni dobrej napad.
edit: nevim jestli sem ho mel po revizi. je mozny ze mel nakou relevantni zmenu ucinku, ale nemyslim.
Nicmene jestli iskariot ma postih do SW zbrani, tak brat si artefakt co je SW asi neni dobrej napad.
edit: nevim jestli sem ho mel po revizi. je mozny ze mel nakou relevantni zmenu ucinku, ale nemyslim.
Tusim, ze od zavedeni specek, kdyz si nekdo stezoval, ze nemuze za tu onu ci tamtu specku pouzit artefakt, tak vzdy byla odpoved - smula, tak to neber, kdyz vis, ze to pouzit nemuzes a nech to jinym.
Druha vec je, ze se dost postav/ zbrani posilovalo a artefakty se dlouho asi neposilovali. Kor zrovna tenhle priklad, kdyz se zavedli a jeste nedavno i posili destro zbrane
Druha vec je, ze se dost postav/ zbrani posilovalo a artefakty se dlouho asi neposilovali. Kor zrovna tenhle priklad, kdyz se zavedli a jeste nedavno i posili destro zbrane
Tusim, ze od zavedeni specek, kdyz si nekdo stezoval, ze nemuze za tu onu ci tamtu specku pouzit artefakt, tak vzdy byla odpoved - smula, tak to neber, kdyz vis, ze to pouzit nemuzes a nech to jinym.
Hm zdvojeny prispevek, nemuzu si ho smazat, error 500, prosim delte dik
Ako ja neriesim zlepsovanie/upravu artefaktov chapem ze to treba trosku premysliet ale mne ide o moznost pouzivat artefaktu, to ze ma nejaka specka oslabenie na sw/obojrucku/... chapem, ale artefakt je na kratku dobu a ma to byt spestrenie hry.