Ahojte lidi, je tu nějak prázno tak pokud je to off topic, tak se předem omlouvám...
Začal jsemhrát nově na DP a jsem zvědavý na svého upírka, co s ním můžu dělat. Pár věcí mi už řekli, ale přijde mi to trochu divné, tak co trochu rozvířit vody?
Jsem v NB dungu pod hospůdkou a moc se mi tu líbí. bohužel jako kolem jdoucí warrové a kdokoliv jiný, vlastně nemůžu sosnout z léčiváku. V batůžku jsem měl asi 3 lahve krve, nebo tak a tím to zhaslo. Jediné moje léčení je teď Healing (něco kolem 6%

, který mi mimochodem po dvoudenním bandování nevyskočil ani o čárku) a samovolná regenerace. Jak, pls, získám novou krev? Klikal jsem na loužičku krve po monstrech, ale prej "beyond your skill"

. Slyšel jsem něco o plechovce v cechu upírů. To zatím nevím, kde je,a le typuju na reálný svět. Není někde v hospě třeba možnost si načepovat?

Představa z hlediska RP je maras
Díky za rady...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)