jak získám krev?
jak získám krev?
Ahojte lidi, je tu nějak prázno tak pokud je to off topic, tak se předem omlouvám...
Začal jsemhrát nově na DP a jsem zvědavý na svého upírka, co s ním můžu dělat. Pár věcí mi už řekli, ale přijde mi to trochu divné, tak co trochu rozvířit vody?
Jsem v NB dungu pod hospůdkou a moc se mi tu líbí. bohužel jako kolem jdoucí warrové a kdokoliv jiný, vlastně nemůžu sosnout z léčiváku. V batůžku jsem měl asi 3 lahve krve, nebo tak a tím to zhaslo. Jediné moje léčení je teď Healing (něco kolem 6% , který mi mimochodem po dvoudenním bandování nevyskočil ani o čárku) a samovolná regenerace. Jak, pls, získám novou krev? Klikal jsem na loužičku krve po monstrech, ale prej "beyond your skill" . Slyšel jsem něco o plechovce v cechu upírů. To zatím nevím, kde je,a le typuju na reálný svět. Není někde v hospě třeba možnost si načepovat? Představa z hlediska RP je maras
Díky za rady...
Začal jsemhrát nově na DP a jsem zvědavý na svého upírka, co s ním můžu dělat. Pár věcí mi už řekli, ale přijde mi to trochu divné, tak co trochu rozvířit vody?
Jsem v NB dungu pod hospůdkou a moc se mi tu líbí. bohužel jako kolem jdoucí warrové a kdokoliv jiný, vlastně nemůžu sosnout z léčiváku. V batůžku jsem měl asi 3 lahve krve, nebo tak a tím to zhaslo. Jediné moje léčení je teď Healing (něco kolem 6% , který mi mimochodem po dvoudenním bandování nevyskočil ani o čárku) a samovolná regenerace. Jak, pls, získám novou krev? Klikal jsem na loužičku krve po monstrech, ale prej "beyond your skill" . Slyšel jsem něco o plechovce v cechu upírů. To zatím nevím, kde je,a le typuju na reálný svět. Není někde v hospě třeba možnost si načepovat? Představa z hlediska RP je maras
Díky za rady...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Re: jak získám krev?
musiš být v člověčí formě aby si mohl nabírat krev z louže po monstrech a to pouze z červené krve zelená je otrávena z nemrtvích monster
Supééér. Díky. Někdo miříkal ale že to jde jen se skillem alchemy 65%. Coź v NB dungu asi těžko zvládnu .Ciatronic píše:musiš být v člověčí formě aby si mohl nabírat krev z louže po monstrech a to pouze z červené krve zelená je otrávena z nemrtvích monster
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Zda sa mi ze od nejakeho skillu capujes zo zeme greater blood. Obycajny blood by malo ist aj pri 0 alchemy.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
jasně, bylo by to i logoické. Bo nějakaký heal mít musím... Jelikož mi bandy fizzujou 20:1 a i ta jedna pak hodí tak 5HP . Jinak je normální, že když banduju dva dny spálím tak 100-150 bandů a na skillu 5% mi to nevyleze ani o desetinku?Kesemot píše:Zda sa mi ze od nejakeho skillu capujes zo zeme greater blood. Obycajny blood by malo ist aj pri 0 alchemy.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
150 bandu neni skoro nic Je to normální.
Greater Blood ze země jde nabrat od skillu 62, z konzervy od 65.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ok, tak to bylo to, co se mi asi snažil ten kolega předat Tak sjemho blbě pochopil. Ok, díky. A kolik tu vlastně existuje úrovní lektvarů? Jsme z Andarie zvyklý, že více než dvě. Díky.Dudek píše:150 bandu neni skoro nic Je to normální.
jak u ktery, ale vetsinou dve, malej a velkej ... ale male se nepouzivaji priliz, ikdyz nektere maji svoje vyhody.
Hele a jak je to s těmi cechy tu? (píšu to rovnou sem, jelikož nevidím nikde otevřený topic. Navíc je v něm prý plechovka s krví, takže to i tématiku tohoto topicu splňuje )
Jak fungují? Je to prostě nějaký NPC "barák" (jeskyně, mauzoleum) kde se združují jednotlivá povolání a kde třeba mají nějaké specializované schránky atd? Nebo je to jako aktivní guilda, do které se můsím přihlásit? Díky
Jak fungují? Je to prostě nějaký NPC "barák" (jeskyně, mauzoleum) kde se združují jednotlivá povolání a kde třeba mají nějaké specializované schránky atd? Nebo je to jako aktivní guilda, do které se můsím přihlásit? Díky
Je to jen místo, kde by se spíš měli zdržovat jen psotavy daného povolání, ale přístup tam mají všechny povolání. Bohužel v dnešní době tam nepoktáš většinou ani nohu. Nejčastěji v cechu warriorů, kde se sparryinguje. To je dobrý začátek na navázání kontaktů. Cech wampírů má větší zázemí, co se týče krevní konzervy a NPC apod, které potřevuješ pro další život, ale to ze začátku nevyužíješ. Dá se tam ale i získat nějaké info od NPC, z knihovny apod (RP). Jo a pokud bys nějakým přičiněním přišel o svůj zelený nb krystal na morf, tak zde jej seženeš
Ok, díky moc. A kde mám tento cech hledat, pls?Xan píše:Je to jen místo, kde by se spíš měli zdržovat jen psotavy daného povolání, ale přístup tam mají všechny povolání. Bohužel v dnešní době tam nepoktáš většinou ani nohu. Nejčastěji v cechu warriorů, kde se sparryinguje. To je dobrý začátek na navázání kontaktů. Cech wampírů má větší zázemí, co se týče krevní konzervy a NPC apod, které potřevuješ pro další život, ale to ze začátku nevyužíješ. Dá se tam ale i získat nějaké info od NPC, z knihovny apod (RP). Jo a pokud bys nějakým přičiněním přišel o svůj zelený nb krystal na morf, tak zde jej seženeš
Cech najdeš až v normálním světě nejdřív musíš projít tím NB dungem pod hospodou (dá se to i proběhnout a zbít jen cca 2monstra).Konrad píše:Ok, díky moc. A kde mám tento cech hledat, pls?Xan píše:Je to jen místo, kde by se spíš měli zdržovat jen psotavy daného povolání, ale přístup tam mají všechny povolání. Bohužel v dnešní době tam nepoktáš většinou ani nohu. Nejčastěji v cechu warriorů, kde se sparryinguje. To je dobrý začátek na navázání kontaktů. Cech wampírů má větší zázemí, co se týče krevní konzervy a NPC apod, které potřevuješ pro další život, ale to ze začátku nevyužíješ. Dá se tam ale i získat nějaké info od NPC, z knihovny apod (RP). Jo a pokud bys nějakým přičiněním přišel o svůj zelený nb krystal na morf, tak zde jej seženeš
Jj, to jsem taky zjistil, resp. mi to řekli . Funguje to tak, že jakmile zabiju toho bossa na konci (tuším pavoučí král, nebo nějaký Beholder), tak otevřu truhlu a dostanu "vysvědčení" + pro mě končí ten NB svět automaticky, nebo sa tam budu moci potulovat?erunno píše:Cech najdeš až v normálním světě nejdřív musíš projít tím NB dungem pod hospodou (dá se to i proběhnout a zbít jen cca 2monstra).Konrad píše:Ok, díky moc. A kde mám tento cech hledat, pls?Xan píše:Je to jen místo, kde by se spíš měli zdržovat jen psotavy daného povolání, ale přístup tam mají všechny povolání. Bohužel v dnešní době tam nepoktáš většinou ani nohu. Nejčastěji v cechu warriorů, kde se sparryinguje. To je dobrý začátek na navázání kontaktů. Cech wampírů má větší zázemí, co se týče krevní konzervy a NPC apod, které potřevuješ pro další život, ale to ze začátku nevyužíješ. Dá se tam ale i získat nějaké info od NPC, z knihovny apod (RP). Jo a pokud bys nějakým přičiněním přišel o svůj zelený nb krystal na morf, tak zde jej seženeš
Nemusis zabit nic... Len zle dvere musis poriesit v duchovi no Za beholderom je port (nemusis ho zabijat a ani truhlu nemusis otvarat), do toho vlezies a kopne ta nazad do hostinca a tam sa mozes motat aj 10 rokov. Ked ta to nahodou omrzi, vedla hostinca je gata von do sveta...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ještě takový dotaz: pobíhal jsem v cechu v člověku a za bohajsem nemohl najít louži, ze které by šla nabrat krev. Vypozoroval, že louže, ze které jde nabrat, se musí jmenovat "a blood". Pokud se krev jmenuje "blood", nejde to. A té je v cechu vampíru tolik co na jatkách. (nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem se musel zrnit vlastním bladespiritem.) Druhá možnost je najít "a blood" na Britainském hřbitově. O dalších permanentních loužičkách nevím.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Ahoj Papeži,
doufám, že jsi už slyšel o krevní konzervě, která je v cechu ? Jestli jsi o ní neslyšel, tak bych ti při čepování krve, právě jí doporučil.
doufám, že jsi už slyšel o krevní konzervě, která je v cechu ? Jestli jsi o ní neslyšel, tak bych ti při čepování krve, právě jí doporučil.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ó ano, děkuji, ale abych mohl použít krevní konzervu, musím mít v kádi alespoň 1 greater blood. Bohužel nejde to použít na úplně prázdnou káď. Za ta léta jsem její existenci už zjisti, ale fakt díky za snahuGM Alois píše:Ahoj Papeži,
Papez - The Vampire.
já měl za to, že podle výše skillu alchemy buď čepuješ GB asi od 65%, jeslti si to dobře pamatuju, a jinak obyč blood... rozhodně si nepamatuju, žebych měl něco problém načepovat
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Vlastně stalo se mi to jen jednou, že jsem neměl u sebe ani lahvičku ani nic v banku a káď jsem musel nejprve jednou lahvičkou naplnit - v celém cechu byl skoro neřešitelný problém najít funkční louži. Právě na to jsem se chtěl zeptat, jestli v cechu vampírů je prostě nějaká loužička krve funkční. Já vím, je to taková prkotina, ale prostě jsem ji tam nenašel. Že bych jen špatně hledal?Xan píše:já měl za to, že podle výše skillu alchemy buď čepuješ GB asi od 65%, jeslti si to dobře pamatuju, a jinak obyč blood... rozhodně si nepamatuju, žebych měl něco problém načepovat
Papez - The Vampire.
Louzi si udelej z jakyhokoliv monstra.Papez píše:Vlastně stalo se mi to jen jednou, že jsem neměl u sebe ani lahvičku ani nic v banku a káď jsem musel nejprve jednou lahvičkou naplnit - v celém cechu byl skoro neřešitelný problém najít funkční louži. Právě na to jsem se chtěl zeptat, jestli v cechu vampírů je prostě nějaká loužička krve funkční. Já vím, je to taková prkotina, ale prostě jsem ji tam nenašel. Že bych jen špatně hledal?Xan píše:já měl za to, že podle výše skillu alchemy buď čepuješ GB asi od 65%, jeslti si to dobře pamatuju, a jinak obyč blood... rozhodně si nepamatuju, žebych měl něco problém načepovat