Nic se zabíjet nemusí, odměna je +1 velmistrova kniha.Sordes píše:To by mě zajímalo co je za odměnu, protože se mi to pro nováčky zdá dost těžký. Taky by mě zajímalo jestli je to jen běhačka nebo se musíte k těm Hádankářům i probít..
Hadankař
Re: Hadankař
Oprava: Pri splneni questu s postavou kterou hra vnima jako "NB" (podle meho pozorovani t.j. hlavni skill min nez 80) dostanes navysseni dvou hlavnich skillu o +5Fisik III píše:Nic se zabíjet nemusí, odměna je +1 velmistrova kniha.Sordes píše:To by mě zajímalo co je za odměnu, protože se mi to pro nováčky zdá dost těžký. Taky by mě zajímalo jestli je to jen běhačka nebo se musíte k těm Hádankářům i probít..
Ahojte, poradí někdo prosim? Nevim si rady s hádankou: "Muj prvni pan ctyri nohy ma. Druhy uz jen dve uziva. Prvnimu zaziva slouzil jsem. Druhemu az po smrti dobry jsem." ... Lámu si s tim hlavu celý den.
Co dvounohy chce po ctyrnohem a musi ho kvuli tomu zabit?Stify píše:Ahojte, poradí někdo prosim? Nevim si rady s hádankou: "Muj prvni pan ctyri nohy ma. Druhy uz jen dve uziva. Prvnimu zaziva slouzil jsem. Druhemu az po smrti dobry jsem." ... Lámu si s tim hlavu celý den.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Ze by to byl tygr? :-p....
No zkusil jsem "maso, kuze, kozesina, srst, trofej" a nic tak asi jsem uplne blby, ale nebyla by jeste nejaka napoveda? dekujuJoe píše:Co dvounohy chce po ctyrnohem a musi ho kvuli tomu zabit?Stify píše:Ahojte, poradí někdo prosim? Nevim si rady s hádankou: "Muj prvni pan ctyri nohy ma. Druhy uz jen dve uziva. Prvnimu zaziva slouzil jsem. Druhemu az po smrti dobry jsem." ... Lámu si s tim hlavu celý den.
Rekl bych ze "kozich" ne kozesina, ale 100% ze to je spravna odpoved nevim, uz je to chvili co jsem to delal
Je to tak, moc děkujuXan píše:Rekl bych ze "kozich" ne kozesina, ale 100% ze to je spravna odpoved nevim, uz je to chvili co jsem to delal
Prosím Vás, poradili by jste mi kde hledat Hádankáře, který se nachází ve městě učenců pod skálou. Jehož jeden vchod hlídá drak? Střídám všechny města se skálou a vždycky mi Hádankář řekne že jsem špatně.
Podzemní město Wind
Díky za pomoc, kvestík dokončen a ve Windu už mě víckrát neuvidí Doporučuji všem na takovéto rozběhání
-
- Misspelling Chicken
No, hraju týden, a zkusil sem tenhle quest. Zatím sem mu věnoval cca 10 hodin. Pár mých připomínek:
- Samotný hádanky jsou dobrý a zábavný na luštění. Quest jako takový je jeden z nejzábavnějších, ale chtělo by to pár věcí poladit.
- Quest rozhodně není pro NB. Nový hráč absolutně nemá šanci najít některá místa. Některý se dozví odtud, ale ne všechno, takže hodně googlení, hodně koukání do mapy a hodně zmatení.
- 4x sem umřel: padly 3 lamy, hafo regů a několik tisíc fame. Do Windu se bez smrti nedá dostat, a asi 4 Hádankáři jsou v té druhé říši kde pobíhají PK a občas dá člověku instant nějaká schovaná potvora (flaming tendril nebo co to bylo). Někdy je NPC mezi potvorama takže člověk musí řvát odpovědi za běhu a modlit se že neumře.
- Quest vyžaduje jezdítko. Bez něj by trval 3x dýl a šance na smrt by byla dvojnásobná. Během questu jich může dost umřít, takže znovu: pro NB určitě ne.
- Nedělejte mezitím jiný quest. Teď sem si šel pro jablíčko do jinýho questu do orcish hideoutu a v celé té sekci Ilshenaru není jediný přístupný teleport pryč. Takže sem KOPnul a po 10 hodinách práce můžu začít celý quest znovu (mohl sem umřít a najít ghost teleport ale žádný sem nenašel a už nemam gp na další lamy atd.).
- Bez lodi to nejde. Jednak do jedné lokace se dá dostat pouze lodí, ale taky je potřeba kdykoli jdete do druhé říše. Z ní vede teleport jen do Buxu, z Buxu jen do Occla a z Occla nevede nic. Takže v Occlu hop na loď a přejet někam kde je teleport.
- Teď sem si přečetl co je za reward a popravdě ten quest asi vzdám. Představa, že za tohle všechno dostanu knížku ve mě vyvolává deprese. Kdyby ten reward byl 20x větší tak by se to pořád nevyplatilo.