Hadankař
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hadankař
Zacina se v meste Minoc u NPC "Hadankar" s tim promluvis a ten ti da do batuzku neco jako "Cestovni Deed".
Potom musis najit vzdy dalsiho kam te posle a odpovedet na jeho hadanku (3 pokusy tusim - kdyz zodpovis spatne teleportuje te nekam do ksa a musis za nim dobehnout zase)
Az obehnes vsechny dostanes odmenu.
Po celou dobu trvani questu nesmis pouzit recall jinak prijdes o ten cestovni deed a muzes zacit odznovu. (NB runa, Travel runa, Gate runa, Rune book, Travel book, Cestovni knizku, Help room ani klicek od rakve proste nic... musis to cele obehat ale nemusis najednou muzes klidne odlognout a pokracovat dele)
Potom musis najit vzdy dalsiho kam te posle a odpovedet na jeho hadanku (3 pokusy tusim - kdyz zodpovis spatne teleportuje te nekam do ksa a musis za nim dobehnout zase)
Az obehnes vsechny dostanes odmenu.
Po celou dobu trvani questu nesmis pouzit recall jinak prijdes o ten cestovni deed a muzes zacit odznovu. (NB runa, Travel runa, Gate runa, Rune book, Travel book, Cestovni knizku, Help room ani klicek od rakve proste nic... musis to cele obehat ale nemusis najednou muzes klidne odlognout a pokracovat dele)
Zabavny, ale opravdu tezky quest.
Navic odmena je bidna za tu drinu..
Chtělo by to zlepšit.
Chtělo by to zlepšit.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Asi jen pro některé lidi...já se zasekl na chvíli u fire teda a pak už to byla rychlovka. Odměna adekvátní...možná ne pro některé na poprvé, ale rozhodně pro ty co si to jen oběhají...Joe píše:Zabavny, ale opravdu tezky quest.
Chtělo by to zlepšit.
Jo no, odměna je dostačující. Je sice fakt, že napoprvé to docela trvalo. A podruhé sem to vlastně ani nešel.Raxik píše:Asi jen pro některé lidi...já se zasekl na chvíli u fire teda a pak už to byla rychlovka. Odměna adekvátní...možná ne pro některé na poprvé, ale rozhodně pro ty co si to jen oběhají...Joe píše:Zabavny, ale opravdu tezky quest.
Chtělo by to zlepšit.
Ahoj,
nehelpnul by mi někdo s hádankou v Magincii - už jsem snad vyzkoušel všechny slova a moje abstraktní myšlení začíná vymýšlet totální blbosti - nějaký malý hint?:)
nehelpnul by mi někdo s hádankou v Magincii - už jsem snad vyzkoušel všechny slova a moje abstraktní myšlení začíná vymýšlet totální blbosti - nějaký malý hint?:)
JSOU většinou z mramoru...Rufio píše:Ahoj,
Díky,
tak jsem začal hned googlit co se dělá z mramoru a našlo mi to jenom mramorovou bábovku ... Díky moc za pomoc
tak jsem začal hned googlit co se dělá z mramoru a našlo mi to jenom mramorovou bábovku ... Díky moc za pomoc
Ahoj,
Peklo kvestík s ještě pekelnější odměnou . Ale jinak to byla sranda
Peklo kvestík s ještě pekelnější odměnou . Ale jinak to byla sranda
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
potřeboval bych poradit, jelikož nejspíš tápu ve tmě. Vydal jsem se hledat čtvrtého hádankáře, který se má ukrývat na ostrově obětí, a našel jsem ho. Ovšem tem mi sdělil, že jsem špatně a mám hledat jinde. Nevím zda se jedná o chybu, nebo jsem něco zapomněl udělat, nebo jsem špatně vydedukoval a vyložil si ostrov obětí. Prosím o radu.
potřeboval bych poradit, jelikož nejspíš tápu ve tmě. Vydal jsem se hledat čtvrtého hádankáře, který se má ukrývat na ostrově obětí, a našel jsem ho. Ovšem tem mi sdělil, že jsem špatně a mám hledat jinde. Nevím zda se jedná o chybu, nebo jsem něco zapomněl udělat, nebo jsem špatně vydedukoval a vyložil si ostrov obětí. Prosím o radu.
Na Hytl ostrově u lidské obětiny..Lucian Lestat píše:Ahojte,
lidi potreboval bych pomoct se zadanim v bazinach pri templars town.
"Prirodnim stavem jsem, hledana vsemi.
Zkus beze mne jit, ale brzy padnes k zemi.
Hled na mne, kdyz utracis a uzivej, kdyz k prasknuti jis"
Btw. co to prosim ma byt "Prirodni stav"? Nejak neznam nic co by vyhovovalo teto definici..
Btw. co to prosim ma byt "Prirodni stav"? Nejak neznam nic co by vyhovovalo teto definici..
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobný problém s Fire.
Poslouchej tedy mou hadanku: Trpytive body, co kolmo k zemi miri. V slunci zarici kopi, co nikdy nezrezivi a krupeji slz skrapi zemi.
Ale nevzdavám to.
Poslouchej tedy mou hadanku: Trpytive body, co kolmo k zemi miri. V slunci zarici kopi, co nikdy nezrezivi a krupeji slz skrapi zemi.
Ale nevzdavám to.
Vznika to v zime, pri teple z toho kvapka na zemLucian Lestat píše:Mám podobný problém s Fire.
Ale nevzdavám to.
Lucian Lestat píše:Mám podobný problém s Fire.
Ale nevzdavám to.
Tipl bych že to bude rampouch ale jen tipuju
Cast píše:lidi potreboval bych pomoct se zadanim v bazinach pri templars town.
Tady bych zkusil rovnováha
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej quest. 9 večerů po práci zabral, ale dost sem si u něj zavzpomínal a připomněl si kus světa a oživil ultimu jako takovou. Pro znalejší hráče, kterým to tolik času nezabere, adekvátní odměna za strávený čas.
dík za pomoc
dík za pomoc
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
hezky hadanky btw. Nemate nekdo jejich vypis? Davam pritelkyni ty, na ktery si vzpomenu a ona je lame jednu za druhou. nemuzu si ale vzpomenout na vsechny.
Bohužel mám zapsané jen odpovědi..Lucian Lestat píše:hezky hadanky btw. Nemate nekdo jejich vypis? Davam pritelkyni ty, na ktery si vzpomenu a ona je lame jednu za druhou. nemuzu si ale vzpomenout na vsechny.
To by mě zajímalo co je za odměnu, protože se mi to pro nováčky zdá dost těžký. Taky by mě zajímalo jestli je to jen běhačka nebo se musíte k těm Hádankářům i probít..