Zola píše:Dobrý bomby
Co k tomu ještě dodat?Nepoužívat track je jen tvoje chyba , hlavně že máš makra na každou blbost.Nevím jaká tam byla modrá sestava ale připomenu výhody na modré straně.Destro a pal mužou používat svoje ultimátní zbraně.To samé co má pk mužeš mít taky včetně řetězů.Mužeš klidně i konpout helpem jak někteří lidi dělají..Pokud si s necrem taky mužeš házet haluze.Většinou máš lepší věci ale není to pravidlem , koukal si na loupežníky?A jak píše lucky , fakt není problém něco vyhodit.Třeba ref bednu s potákama.Pár lidí mi to udělalo taky.Takže o čem to celé je?Něco neumíš a hned by si omezovat ostatní?Pff Za dmg snad není problém 2x kliknout a běhat za cílem , nebo snad jo?A nic se nezblblo , vždy to píše když tě někdo shazuje a divím se že jako pvm hráč nemáš makro na sesedání , to je nutnost.(teda pokud nehraješ jen gangrela)
PS : zkuste si pvp arénu o nic nepřídete.
Ja ti rozumim a rozumim i tomu co pise Lucky a oba mate pravdu. ANO mi mame uplne stejne moznosti jako vy, nikde nepisu ze nemame. Nikde nepisu
ze to neni nase neschopnost. Ale pochop, kdyz chci PVP jdu hrat hru kde PVP hraju oboustrane.
UO jsem vzdy hral jen PvM/E a proto, je mi jasne ze Vam se pohled hrace jako sem ja neda vysvetlit. Vy to proste nevidite/neumite pochopit. Promin, ale ja PK potkam jednou za rok, tak aby me vyndalo. Proc? Protoze vim ze hraji na DP, prizpusobil sem se zdejsimu svetu tak abych nemusel hrat PvP, vyhybam se rizikum ale vzdy to nejde.
Nikoho neomezuju, rikam ze PVP vs PVP bych nechal stejne. Rekni mi prosimte co je za um, pojizdet treba ty krafty v dole?
Edit:
Jeste me ted napadlo takove prirovnani, ktere by vystihlo, ze vy a ja zijeme v uplne jinych svetech, ktere se navzajem protinaji, ale nechapou.
Predstavtes si ze UO na DP je Call of Duty 1, ma dve casti:
Single player - PvE, super kampan a prostredi ktere si sam rad projdes a uzijes. (DP = Questy, Dungy)
Multi player - super HC strileni, kulka do hlavy = mrtvej a hrajes proto hracum (DP = PvP, PK)
Tak mi hrajem SP cast DP a MP nas nezajima a "nelogujeme ji", bohuzel nejde vypnout, je tu porad..
No a kde je DP? No predstav si treba ty Zolo, ze chces hrat to SP a vono hle, na konci kampane ti tam logne MP hrac, streli te zezadu do hlavy a ty musis pekne od zacatku, save nefacha :].