Chains of Stunning

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Help
Book Snake
Book Snake

Re: Chains of Stunning

Příspěvek od Help »

Johny Matovic píše:To si robis srandu ne?:D Skuseny hrac zosadne z jazditka a neriesi neake chainy.
Nie je to vobec mocny item, mozno tak na pojezd pvmkarov..
No a kto hovori ze to je cove pvp item ? Na pojazd excelentna vec pretoze pvm nevedia ako to funguje takze ich zhodis skoro stale. v Cove pvp ked ho nezhodis tak ho aspon spomalis co je velke +, pretoze tam rozhoduje velmi kratky cas. To ze uz ty sa fiznes o statik a nehodis ich to nie je chyba alebo slabost itemu.
Lucky píše:
Mighty PvP GOD píše:Chainy su silne, povedal by som...
Tak jeste jednou pro ty co jsou tady nove:
+ Max range chainu je asi 4-5 policek (coz je malo).
+ Fizne to statik
+ Mohou byt velmi drahe
+ Ano obcas i sekunda zaboli, ale povetsinou ne (nejsi-li pve hrac nebo je-li to vyrovnanejsi pvp v lese)
+ Nejdou hazet z hidu
+ Stuna zere hodne fame (ne vsichni muzou spearu)
+ 5 nabiti za chain co nejspis nevyjde je trololo
Aha takze ty chces aby si mohol hodit na 15 policok, aj cez statik najlepsie este aby to bolo mozne z hidu a aby to stalo 100k a nebola potrebna stuna. :clap: :clap: :clap:
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Help píše: Aha takze ty chces aby si mohol hodit na 15 policok, aj cez statik najlepsie este aby to bolo mozne z hidu a aby to stalo 100k a nebola potrebna stuna. :clap: :clap: :clap:
nic v zlom ale nic take v jeho poste nevidim len konstatuje ako to funguje
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Koukám jeden odborník vedle druhého. Abych jen usměrnil místní mýty. Řetezy jde házet na 8 políček, nikoliv 4-5. Statiky to zdárně ignoruje. S cenou za použití se hýbat nebude.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Sory ale tak to asi hraju na DP2 nebo pak snad je tam jiná podmínka.Na kolik políček to je sem neměřil ale přez statik to prostě nikdy nešlo.A kolikrát to nefunguje i bez statiku na 3 políčka a nevypozoroval sem proč.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

Na DP2 jsou snad nějaké ChoS či snad myslíš bolu?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ano Emile to evidentně hraješ někde úplně jinde.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Asi neni statik jako statik, ja mam za to ze takovou ohradku v delu to umi ignorovat
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Diky za podrobne info. Dnes jsem to lehce testoval a je to tak. Dokonce mi to ignorovalo statik.
Prisahal bych ovsem, ze to predtim nefungovalo.
I tak je 5 nabiti hodne...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Kdyby vyroba stala 10 ss tak nereknu, ale ze se to vysplha klidne i na 100+ ss, tak je 5 nabiti fakt moc
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Raziel píše:Snad zas nemluvím z hladu, ale chainy jsou nb ? Mi spíš přijde divné proč item, který je výhradně do PvP, je nb.
Protože Kapr je z Třince a Wilzn s Boleslavy :clap:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Lucky píše:
Mighty PvP GOD píše:Chainy su silne, povedal by som...
Tak jeste jednou pro ty co jsou tady nove:
+ Max range chainu je asi 4-5 policek (coz je malo).
+ Fizne to statik
+ Mohou byt velmi drahe
+ Ano obcas i sekunda zaboli, ale povetsinou ne (nejsi-li pve hrac nebo je-li to vyrovnanejsi pvp v lese)
+ Nejdou hazet z hidu
+ Stuna zere hodne fame (ne vsichni muzou spearu)
+ 5 nabiti za chain co nejspis nevyjde je trololo
No, risknu to, i kdyz zas schytam par postiku o breceni a tech kdy mam chodit nahatej atd. :]. Nicmene, asi to tak i je.
Po vcerejsim setkani s De Martis, musim konstatovat ze pro PvP hrace je asi CHoS nanic, kduz to uz znate, nicmene z pohledu PvE hrace asi takto:

V pojedzdu, ktery trval 5-10minut.
- 4x me sundal z kone. (uz sem si napsal makro na odshrnik). Zadnou hlasku ze je pouziva sem v journalu nemel, takze netusim jak to myslite, ze sesednete kdyz nevite ze je pouziva?.
- Pokud maji skill a vy nemate GC a hodi vam haluze, tak i makro muze delat problemy. Ja mel haluze celou dobu :].

Osobne, mi teda CHoS neprijde vubec jako zbytecny (slaby) item na pojezd PvE hracu, ba naopak v kombinaci s haluzema je velmi efetivni.

Nemam nic proto PvP ani pojezdum, to sem proste patri. Ale porad bych byl za narovnani stavu PvP hrace vs PvM ve full equipu. Kdyz vezmu v potaz, ze me nekdo sunda s z kone, sezere mi manu a staminu a jeste mam vahu 350 protoze nejdu PvP ale Dung.. a PvP nejezdim... tak sem ovce na porazku.

Navrhoval bych i u tohoto itemu jeste:
- Fizz bude zaviset na vaze protivnika tj. cim vetsi ma protivnik load, tim vetsi bude sance ze mi CHoS fizzne. Napr. konkretne, pokud budu mit Load 50% max vahy fizz 50%, 75% fizz 75% atd. Tim to PvP vs PvP hrace neovlivni a PvP vs PvM narovna stav..
- pripadne timer v minutach na znovu pouziti, jako RR GRR atd.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

dacaleb píše: Navrhoval bych i u tohoto itemu jeste:
- Fizz bude zaviset na vaze protivnika tj. cim vetsi ma protivnik load, tim vetsi bude sance ze mi CHoS fizzne. Napr. konkretne, pokud budu mit Load 50% max vahy fizz 50%, 75% fizz 75% atd. Tim to PvP vs PvP hrace neovlivni a PvP vs PvM narovna stav..
+Timer je jiz zabudovan a je asi jako RR neco kolem 1,5-2 minut myslim...Navic hlasku to haze takze to jde poznat docela jednoduse.
+Fizz je implementovan pri vyrobe CHoS a je velky. Jeden chain stoji 5 nabiti a ty bys chtel pridat dalsi fizz? Premyslim jak se te slusne zeptat jestli ti nejebe nacisto :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Lucky píše:
dacaleb píše: Navrhoval bych i u tohoto itemu jeste:
+Timer je jiz zabudovan a je asi jako RR neco kolem 1,5-2 minut myslim...Navic hlasku to haze takze to jde poznat docela jednoduse.
+Fizz je implementovan pri vyrobe CHoS a je velky. Jeden chain stoji 5 nabiti a ty bys chtel pridat dalsi fizz? Premyslim jak se te slusne zeptat jestli ti nejebe nacisto :p
Ne fizz vyroby, fizz pri pouziti na hrace. Zkus se na to podivat s pohledu hrace, co PvP nehraje, jde ciste PvE a ma i odpovidajici vahu. Uz to ze ma tu vahu je pro nej znacna nevyhoda. Kdyz prictu ze mi bral manu, staminu a dal haluze, tak jeste schozeni je pro me jista smrt. Proto sem orientoval Fizz na vahu, ktera rozdeluje PVP hrace od PVM dosti jasne. Pro PVP tj. napr vaha <= sile + offset by to zustalo jak toje. Tj. hrac PVP vs PVP by to mel porad stejne...

Ale zas ber to tak ze tu hrajou ruzni hraci, chapu ze Vas pohled na vec je uplne jiny, neprodpokladam ze se vtom muzeme schodnout, pripadne spon porozumet.

Hlasku sem nevidel ani jednou, tak nevim jesli to nejak zblbo...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

dacaleb píše: +Ne fizz vyroby, fizz pri pouziti na hrace. Zkus se na to podivat s pohledu hrace, co PvP nehraje, jde ciste PvE a ma i odpovidajici vahu. Uz to ze ma tu vahu je pro nej znacna nevyhoda.

+Kdyz prictu ze mi bral manu, staminu a dal haluze, tak jeste schozeni je pro me jista smrt.

+Hlasku sem nevidel ani jednou, tak nevim jesli to nejak zblbo...
Obcas pouzit tracking, udelat past a nebejt hloupej
Schazujes tady svoji neschopnost na vahu. Kdyz nas chytli nasi konkurenti pred yomo, zahodil sem locky a kad a sel sem pojizdet. To ze ti sutrovky sajou manu a stamku to je asi trochu trololo. Zkus si je poridit taky at tu pak nebrecis... vlastne si muzes poridit i chainy a hazet je taky kdyz jsou tak mighty. Obecne pvmkari maji lepsi equipy (nebo se to rika) takze kdyz budou vsichni bez kone, tak musite vyhrat ne? :lol:

Proc na item kterej je uz svazanej fizzem a nerflej s poctem nabiti budes zatezovat dalsim fizzem? Zvlast, kdyz ho muzes mit za modraka taky ap ouzivat ho uplne stejne ty sance se vyrovnaji kdyz ho hodis, tak uz ti neutecou ... nesmysl.
Hated

dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Lucky píše:
dacaleb píše: +Ne fizz vyroby, fizz pri pouziti na hrace. Zkus se na to podivat s pohledu hrace, co PvP nehraje, jde ciste PvE a ma i odpovidajici vahu. Uz to ze ma tu vahu je pro nej znacna nevyhoda.

+Kdyz prictu ze mi bral manu, staminu a dal haluze, tak jeste schozeni je pro me jista smrt.

+Hlasku sem nevidel ani jednou, tak nevim jesli to nejak zblbo...
Obcas pouzit tracking, udelat past a nebejt hloupej
Schazujes tady svoji neschopnost na vahu. Kdyz nas chytli nasi konkurenti pred yomo, zahodil sem locky a kad a sel sem pojizdet. To ze ti sutrovky sajou manu a stamku to je asi trochu trololo. Zkus si je poridit taky at tu pak nebrecis... vlastne si muzes poridit i chainy a hazet je taky kdyz jsou tak mighty. Obecne pvmkari maji lepsi equipy (nebo se to rika) takze kdyz budou vsichni bez kone, tak musite vyhrat ne? :lol:

Proc na item kterej je uz svazanej fizzem a nerflej s poctem nabiti budes zatezovat dalsim fizzem? Zvlast, kdyz ho muzes mit za modraka taky ap ouzivat ho uplne stejne ty sance se vyrovnaji kdyz ho hodis, tak uz ti neutecou ... nesmysl.
Nj co ti na to napsat, ja o koze ty o voze. Chapu ze tech 12 lidi co tu zije na forku, je "mimo kategorie" a vidite ten svet torsku uz deformovane, to vam nemam za zle. Ale jste tak 10%-20% zastoupeni, z tech co loguji.
Ja svoji neschopnost v PVP nijak neomlouvam a rozhodne nerikam, ze by jsem nemel sanci vyhrat, kdybych PvPril. Nijak De Martisum neupiram jejich korist, je zaslouzena, to ze sem umrel je jen moje neschopnost. Nicmene po Vasem "breceni" (nadherne slovo, jak casto ho tu radi pouzivate), zde v tomto tematu, by clovek pochopil ze ten item nestoji ani za vahu co ma.

Takze po realne zkusenosti z druhe strany sem vyslovil svuj nazor z pohledu ciste PvM hrace, ktery neni tak dobry jako ty a hned neprepina do PvP rezimu, protoze takovy ani nema.

Dle me PvP henrajete kvuly PvP, ale kvuly pojezdum a pocitu vytezstvi nad znacne slabsim jedincem, protoze ten vlastne nehraje ani stejnou hru. Pojet PvM hrace/krafta je jak mlatit deti/zenu, nic to nevypovida o tom ze ses dobrej boxer / skillu hrani PvP, jen o psychyce hrace co tak hraje.
To ze je to tu pomichane dohromady a je tu full loot, je vymecnost DP, je to HC a muj poznatek je pouze k tomu, aby kdyz uz chcete pojizdet PvM hrace / krafty a tamery tak, by jste to nemuseli mi tak usnadneny ne? Porad mate vzdy sanci na full loot s minimalem rizika. Kdo se vam kdy postavi na odpor z ciste PvM skupiny.

Takze at posoudi ten kdo to nastavuje, zda muj nazor je relevantni.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Dobrý bomby :lol: Co k tomu ještě dodat?Nepoužívat track je jen tvoje chyba , hlavně že máš makra na každou blbost.Nevím jaká tam byla modrá sestava ale připomenu výhody na modré straně.Destro a pal mužou používat svoje ultimátní zbraně.To samé co má pk mužeš mít taky včetně řetězů.Mužeš klidně i konpout helpem jak někteří lidi dělají..Pokud si s necrem taky mužeš házet haluze.Většinou máš lepší věci ale není to pravidlem , koukal si na loupežníky?A jak píše lucky , fakt není problém něco vyhodit.Třeba ref bednu s potákama.Pár lidí mi to udělalo taky.Takže o čem to celé je?Něco neumíš a hned by si omezovat ostatní?Pff Za dmg snad není problém 2x kliknout a běhat za cílem , nebo snad jo?A nic se nezblblo , vždy to píše když tě někdo shazuje a divím se že jako pvm hráč nemáš makro na sesedání , to je nutnost.(teda pokud nehraješ jen gangrela)
PS : zkuste si pvp arénu o nic nepřídete.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Zola píše:Dobrý bomby :lol: Co k tomu ještě dodat?Nepoužívat track je jen tvoje chyba , hlavně že máš makra na každou blbost.Nevím jaká tam byla modrá sestava ale připomenu výhody na modré straně.Destro a pal mužou používat svoje ultimátní zbraně.To samé co má pk mužeš mít taky včetně řetězů.Mužeš klidně i konpout helpem jak někteří lidi dělají..Pokud si s necrem taky mužeš házet haluze.Většinou máš lepší věci ale není to pravidlem , koukal si na loupežníky?A jak píše lucky , fakt není problém něco vyhodit.Třeba ref bednu s potákama.Pár lidí mi to udělalo taky.Takže o čem to celé je?Něco neumíš a hned by si omezovat ostatní?Pff Za dmg snad není problém 2x kliknout a běhat za cílem , nebo snad jo?A nic se nezblblo , vždy to píše když tě někdo shazuje a divím se že jako pvm hráč nemáš makro na sesedání , to je nutnost.(teda pokud nehraješ jen gangrela)
PS : zkuste si pvp arénu o nic nepřídete.
Ja ti rozumim a rozumim i tomu co pise Lucky a oba mate pravdu. ANO mi mame uplne stejne moznosti jako vy, nikde nepisu ze nemame. Nikde nepisu
ze to neni nase neschopnost. Ale pochop, kdyz chci PVP jdu hrat hru kde PVP hraju oboustrane.

UO jsem vzdy hral jen PvM/E a proto, je mi jasne ze Vam se pohled hrace jako sem ja neda vysvetlit. Vy to proste nevidite/neumite pochopit. Promin, ale ja PK potkam jednou za rok, tak aby me vyndalo. Proc? Protoze vim ze hraji na DP, prizpusobil sem se zdejsimu svetu tak abych nemusel hrat PvP, vyhybam se rizikum ale vzdy to nejde.

Nikoho neomezuju, rikam ze PVP vs PVP bych nechal stejne. Rekni mi prosimte co je za um, pojizdet treba ty krafty v dole? :roll:

Edit:

Jeste me ted napadlo takove prirovnani, ktere by vystihlo, ze vy a ja zijeme v uplne jinych svetech, ktere se navzajem protinaji, ale nechapou.

Predstavtes si ze UO na DP je Call of Duty 1, ma dve casti:

Single player - PvE, super kampan a prostredi ktere si sam rad projdes a uzijes. (DP = Questy, Dungy)
Multi player - super HC strileni, kulka do hlavy = mrtvej a hrajes proto hracum (DP = PvP, PK)

Tak mi hrajem SP cast DP a MP nas nezajima a "nelogujeme ji", bohuzel nejde vypnout, je tu porad..

No a kde je DP? No predstav si treba ty Zolo, ze chces hrat to SP a vono hle, na konci kampane ti tam logne MP hrac, streli te zezadu do hlavy a ty musis pekne od zacatku, save nefacha :].
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Ano mlátím svojí manželku , sem prostě zmrd a hnusné pk.Jde mi jen o to vám kazit hru a plnit bedničky.

Tvůj pohled pvm hráče moc dobře znám.Není to tak dlouho co jsem pvp znal jen jako obranu vůči nájezdům hejtedů a z mála pvp qvestů.Pvm mě stále baví a dunguju rád když je čas ale objevil sem kouzlo pvp.Pocit když pozabíjíš sám reborn v dungu ti nic nenahradí a že je z toho něco na refování už je na druhé koleji.Není v tom nic osobního , je to prostě jen hra.A když obíhám a potkám afk kopáče sjedu ho , není v tom um.Čistě zisk v podobě ingu na brnění.Mrzí mě že jsem nebyl u toho crafta kterému makro vyhodilo ten skládaný krumpáč :D
dacaleb
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dacaleb »

Zola píše:Pocit když pozabíjíš sám reborn v dungu ti nic nenahradí a že je z toho něco na refování už je na druhé koleji.Není v tom nic osobního , je to prostě jen hra.
To verim, ale u me bys mel vetsi respekt kdybys prohlasil, ze pozabijim sam 4 jiny PvP hrace v PVP. Tak to je pro me dobrej pocit. Ale v tom se prave lisime. Neboj i ja hraju PvP, ale jen ve hrach kde i protistrana hraje PvP.
Zola píše:A když obíhám a potkám afk kopáče sjedu ho, není v tom um.Čistě zisk v podobě ingu na brnění.
Proti tomu nic nemam, nelibi se mi to, ale to je zivot banditu (PK) a patri to k DP. A aspon si priznal ten zisk.
Zola píše: Mrzí mě že jsem nebyl u toho crafta kterému makro vyhodilo ten skládaný krumpáč :D
To ti verim. A zde je taky rozdil mezi nami, ja kdyz uz mi PK umre pod rukama, tak ho ani nelootim. Pro me jste hraci jako jini, nevim proc bych vam otravoval zivot, uz vubec ne branim link veci.

Edit: zde bych, ale De Martisum ukrvdil, kdybch se nezminil ze oni mi muj mystik nechali.
Zola píše: Ano mlátím svojí manželku , sem prostě zmrd a hnusné pk.Jde mi jen o to vám kazit hru a plnit bedničky.
Tak pokud se ji to libi.

A bohuzel, nevim o co ti jde, do hlavy ti nevidim. ALe to co pises delas, takze asi tak.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

dacaleb píše:
Zola píše: Ano mlátím svojí manželku , sem prostě zmrd a hnusné pk.Jde mi jen o to vám kazit hru a plnit bedničky.
Tak pokud se ji to libi.
Ty moji se to libi, takze brzdi.

My behame pvp se Zolou pouze proti sobe, takze tvuj komentar o nasem pvp vs craft a vyprava only je naprosto scestny. Nekdy te posere ptak a jindy poseres ty jeho. Jen si zkus uvedomit, ze chces systemove osetrit to, co si muzes osetrit ve hre ty sam...
Proste si ty chainy udelej a zkus si je parkrat, poznas jak je to slabej item. Pokud tady chces nekomu namluvit to, ze ten pojezd klapnul jen kvuli tomu ze meli kolegove chainy tak tomu neverim ... a pokud to nevyhazovalo hlasku tak to bylo umyslne bugnuty a muzes pozadat o projeti logu, to by totiz byla pekna prasarna.
dacaleb píše: Ja ti rozumim a rozumim i tomu co pise Lucky a oba mate pravdu. ANO mi mame uplne stejne moznosti jako vy, nikde nepisu ze nemame.
Tak prosim, z tohohle vyplyva docela jasne, ze zmena neni nutna...
Hated

Zamčeno