v tomto topicu bych chtěl prodiskutovat pár věcí, co mě vrtají hlavou už nějakou dobu.
Celkem mě mrzí současný stav nastavení pokladů. Momentální chození malých a středních dungů je opravdu jen otázkou zábavy a toho, že si mohu zaklikat s přáteli hru, která mě baví. Vzhledem k tomu, že v 75% (i to je možná málo) průchodů středních/malých dungů člověk nenarazí na doplňovací poklady, tak zde snad nemůže být ani řeč o nějaké motivující ingame odměně. Myslím si, že je to škoda, a že by to měly být právě dungeony, ze kterých by měl pocházet hlavní zdroj majetku.
Samozřejmě, existují low dungy, které se "vyplatí", když se sólují, nicméně to pravděpodobně není záměrem dungeonů.
Prostě když si člověk spočítá, co si ve skupině lidí z takových dungeonů odnese a veme v úvahu riziko výlehu, ať už vinou čehokoliv (lag, save, podcenění, unskill) + k tomu připočte šanci na pojezd od PK, tak si uvědomí, že z toho fakt nic není a naopak, že to dokáže být ztrátové. Současnou situaci prsků a klerdů se změněnými požadavky na regy netřeba zmiňovat, kdy už víceméně před změnou to bylo.. no, jak to jen říct..
Přeci jen už nás to hraje jen pět a půl a trochu více motivace do chození těchto dungeonů by nemohlo být na škodu.
Chápu, že doplňování pokladů může být časově náročné, ale nevím, proč například se nezruší doplňovací poklady (alespoň u mid/low dungů) a nezavede se jeden lokáč, který by generoval to, co nyní + předměty které se běžně hážou do doplňováků a měl by respawn 24h. Podle mého by to prospělo všem.
Je možné, že jsem něco nedomyslel nebo na něco zapomněl.
Doufám, že na tenhle topic nebude pohlíženo jako na nějaké stěžování si nebo brečení, ale jako na námět k diskusi, pokud možno inteligentní.