Přátelé?Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Přátelé?Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
Nadruhou stranu ... pravda byla vyřčena...Fisik III píše:Chudák Dušo, teď s toho bude mít komplex .. : /Fairy píše:Osho (Darebaci) - spolupracovat na pojíždění modráků můžeš v Hated či Projektu Robin, zbytek hraje nic moc, ne v Orderu, týden
Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
Je teda vím jen o jedné žádosti, po které to bohužel nevyšlo z náhlých osobních a časových důvodů, stejně tak z herních důvodů, ale to nechme být. Ale i tak děkuji i za toto první obnovení. A asi bych tady neotevíral diskuzi na téma, kdo má jakou identitu a herní minulost.Fairy píše:Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
A to já bych tu diskuzi otevřel :p vytahni nějakou pořádnou špínu, ať si počtemeSir Artuhr píše:Je teda vím jen o jedné žádosti, po které to bohužel nevyšlo z náhlých osobních a časových důvodů, stejně tak z herních důvodů, ale to nechme být. Ale i tak děkuji i za toto první obnovení. A asi bych tady neotevíral diskuzi na téma, kdo má jakou identitu a herní minulost.Fairy píše:Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
A pokud ti do žil vlévá krev věta typu "Moc hezké přátelé" a máš potřebu na to reagovat takovým typem postu, tak musím říct, že tvoje psychická vyrovnanost a nadhled je stále zcela adekvátní tvé pozici na DP. Kolik let děláš GMko?
Myslím, že už je to trapný a žumpoidní tak akorát:)Erik Nighelt píše: A to já bych tu diskuzi otevřel :p vytahni nějakou pořádnou špínu, ať si počteme
Btw náš dosavadní spolek klaunů a pacientů na DP forku dostává na frak ve dvou postech. Návrh na + body za gm evidován.
No tak to veliký pozor. Já byl vždy vzorem slušného chování (většinou)Ying píše: Jaké jsou vlastně kritéria na možnost získání Basteta? Vždy to bylo považováno jako odměna pro RP slušné hráče, proto mě překvapilo, že Artuhr pronikl do této úzké skupinky ☺
som poctenýFairy píše:Pro tebe bych udělala cokoliv a tak jsem to upravila, abych podpořila i Nycteho, oblíbence přece. Nicméně jsem se spíš zasmála.
Jáj tak na basteta je quest? A mě Waringul řikal že ho dostal od Gm..Acarus píše:quest si splnil ?Johny Matovic píše:pls basteta.
Takhle jsem to neříkal, já jsem ho dostal za to, že jsem ti vrazil facku za ty kecy a upadla ti ledvinka a batůžek kde jsi měl svačinku od maminkyErik Nighelt píše:Jáj tak na basteta je quest? A mě Waringul řikal že ho dostal od Gm..Acarus píše:quest si splnil ?Johny Matovic píše:pls basteta.