Přátelé? Udělalo se mi blivno..Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
Buccaneers - PK guilda bez stránek
Re: Buccaneers - PK guilda bez stránek
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nadruhou stranu ... pravda byla vyřčena...Fisik III píše:Chudák Dušo, teď s toho bude mít komplex .. : /Fairy píše:Osho (Darebaci) - spolupracovat na pojíždění modráků můžeš v Hated či Projektu Robin, zbytek hraje nic moc, ne v Orderu, týden
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda , děkujem
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Je teda vím jen o jedné žádosti, po které to bohužel nevyšlo z náhlých osobních a časových důvodů, stejně tak z herních důvodů, ale to nechme být. Ale i tak děkuji i za toto první obnovení. A asi bych tady neotevíral diskuzi na téma, kdo má jakou identitu a herní minulost.Fairy píše:Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
A pokud ti do žil vlévá krev věta typu "Moc hezké přátelé" a máš potřebu na to reagovat takovým typem postu, tak musím říct, že tvoje psychická vyrovnanost a nadhled je stále zcela adekvátní tvé pozici na DP. Kolik let děláš GMko?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A to já bych tu diskuzi otevřel :p vytahni nějakou pořádnou špínu, ať si počtemeSir Artuhr píše:Je teda vím jen o jedné žádosti, po které to bohužel nevyšlo z náhlých osobních a časových důvodů, stejně tak z herních důvodů, ale to nechme být. Ale i tak děkuji i za toto první obnovení. A asi bych tady neotevíral diskuzi na téma, kdo má jakou identitu a herní minulost.Fairy píše:Tvůj post mi úplně vlil krev do žil, protože každým dnem trnu, kdy obdržíme tvou čtvrtou žádost o obnovení basteta, aby jsi s ním mohl stát tři dny afk v NB dunegonu na exp plošce, aby jsi vůbec splnil základní expy. Nemohu toho dne dospat.Sir Artuhr píše:Moc hezké přátelé..
A pokud ti do žil vlévá krev věta typu "Moc hezké přátelé" a máš potřebu na to reagovat takovým typem postu, tak musím říct, že tvoje psychická vyrovnanost a nadhled je stále zcela adekvátní tvé pozici na DP. Kolik let děláš GMko?
Btw náš dosavadní spolek klaunů a pacientů na DP forku dostává na frak ve dvou postech. Návrh na + body za gm evidován.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Fíhá , asi otevřu brambůrky.Tohle bude ještě zajmavé
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Jaké jsou vlastně kritéria na možnost získání Basteta? Vždy to bylo považováno jako odměna pro RP slušné hráče, proto mě překvapilo, že Artuhr pronikl do této úzké skupinky ☺
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že už je to trapný a žumpoidní tak akorát:)Erik Nighelt píše: A to já bych tu diskuzi otevřel :p vytahni nějakou pořádnou špínu, ať si počteme
Btw náš dosavadní spolek klaunů a pacientů na DP forku dostává na frak ve dvou postech. Návrh na + body za gm evidován.
No tak to veliký pozor. Já byl vždy vzorem slušného chování (většinou) A RP? *prskááá* A ano, mohl bych ti tady popsat postup ve výběru hráčů na bastety, stejně tak jako i celý systém, ale nemám potřeba si tady dokazovat svojí "nadřazenost" v tom, že vím něco navíc. A jak sis dozajista všiml, tak já toto téma ani nevytáhl a upřímně ani nechápu to pohnutí v mysli toho dotyčného, který s tímto tématem začal, zvlášť v jeho pozici:)Ying píše: Jaké jsou vlastně kritéria na možnost získání Basteta? Vždy to bylo považováno jako odměna pro RP slušné hráče, proto mě překvapilo, že Artuhr pronikl do této úzké skupinky ☺
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, chcem špínu!
Jo a prosim jednoho Dark Panthera, Děkuji. Hraju RP pk...
Jo a prosim jednoho Dark Panthera, Děkuji. Hraju RP pk...
som poctený :-* ďakujemFairy píše:Pro tebe bych udělala cokoliv a tak jsem to upravila, abych podpořila i Nycteho, oblíbence přece. Nicméně jsem se spíš zasmála.
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
pls basteta.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jáj tak na basteta je quest? A mě Waringul řikal že ho dostal od Gm..Acarus píše:quest si splnil ?Johny Matovic píše:pls basteta.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
radsej vlka ty boli naj !!!
Takhle jsem to neříkal, já jsem ho dostal za to, že jsem ti vrazil facku za ty kecy a upadla ti ledvinka a batůžek kde jsi měl svačinku od maminkyErik Nighelt píše:Jáj tak na basteta je quest? A mě Waringul řikal že ho dostal od Gm..Acarus píše:quest si splnil ?Johny Matovic píše:pls basteta.
Chceš repete jak tak koukám
STOP SUPPORTU!
hele to s tou ledvinkou uz vytahujes podruhy, podle mne mu jen zavidis, ze mu mama delala snidani a ze mel tenhle mocnej znak ceske kultury
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Nech ho, on uz je takovej
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Žrát tu hru natolik abych měl potřebu si to s někým vyřizovat osobně , to už je trochu jinej lvl.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Takové naše malé Prostřeno:))