Pisal som uz niekolko dovodov no dobre budem sa opakovat:GM Alois píše:Nějak mi nejde na rozum, proč posilovat no-fame zbraň. To znamená, že ji nasadím a mohu nosit, nezávisle na stavu mé fame.
1. V dnesnej dobe su vsade lord gaty (okrem pvp), cize nerozhoduje ci dakto ma famu na +9 alebo nie, lebo v 99% pripadoch ju ma, bud si niekto vyreskilluje postavu alebo prejde fame rewardou - to znamena tolko, ze no-fame zbran nie je ziadny luxusny boost, to ako keby som povedal, ze mam +35 zbran namiesto +34 zbrane...
2. Teuton a Iskariot si mozu relativne lacno (do 1M) zohnat poriadny gun, s ktorym su silnejsi nez guard v pvm alebo guard+destro v pvp... Co si mozem kupit ja na guarda/destra do pvp/pvm za taku cenu? nic jasne destro je super na pvm ale v pripadnom pvp sa nema ako branit a guard zaostava v pvp aj v pvm... jasne moze si zohnat master vik, ale to je ovela drahsie ako vysoko+ teutonske jednorucky alebo Isk specialky...
Prave kvoli tomu, ze si nemam co silne do 1M zohnat na warov, som navrhoval posilnit kamenovky...
Nemusia sa vobec menit kamenovky... Ale v tom pripadne by sa mohol urobit nejaky balance na warov kedze vsetci 3 dost zaostavaju v DMG dealovani oproti paladinom, jedine destro v pvm je popredu...
Zhrnutie: Isk a Teuton su lepsi v pvp oproti vsetkym 3 warom, Isk a Teuton su lepsi v PVM oproti guardovi a WH... (samozrejme ma niekde svetlu chvilku wh)
Scitane podtrhnute: WH a Guardian potrebuju boost (navrhoval som cestu kamenoviek pretoze aj tremere/brujah by si zasluzili boost kedze su to uplne nepouzitelne chary do pvm aj pvp, ako zvladnu samozrejme nieco, ale ich univerzalnost z nich robi horsie postavy nez tie ktore su len na nieco urcene)