Enchant kamenoviek

Vaše nápady a návrhy
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Enchant kamenoviek

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

GM Alois píše:Nějak mi nejde na rozum, proč posilovat no-fame zbraň. To znamená, že ji nasadím a mohu nosit, nezávisle na stavu mé fame.
Pisal som uz niekolko dovodov :) no dobre budem sa opakovat:

1. V dnesnej dobe su vsade lord gaty (okrem pvp), cize nerozhoduje ci dakto ma famu na +9 alebo nie, lebo v 99% pripadoch ju ma, bud si niekto vyreskilluje postavu alebo prejde fame rewardou - to znamena tolko, ze no-fame zbran nie je ziadny luxusny boost, to ako keby som povedal, ze mam +35 zbran namiesto +34 zbrane...

2. Teuton a Iskariot si mozu relativne lacno (do 1M) zohnat poriadny gun, s ktorym su silnejsi nez guard v pvm alebo guard+destro v pvp... Co si mozem kupit ja na guarda/destra do pvp/pvm za taku cenu? nic :) jasne destro je super na pvm ale v pripadnom pvp sa nema ako branit a guard zaostava v pvp aj v pvm... jasne moze si zohnat master vik, ale to je ovela drahsie ako vysoko+ teutonske jednorucky alebo Isk specialky...
Prave kvoli tomu, ze si nemam co silne do 1M zohnat na warov, som navrhoval posilnit kamenovky...

Nemusia sa vobec menit kamenovky... Ale v tom pripadne by sa mohol urobit nejaky balance na warov kedze vsetci 3 dost zaostavaju v DMG dealovani oproti paladinom, jedine destro v pvm je popredu...

Zhrnutie: Isk a Teuton su lepsi v pvp oproti vsetkym 3 warom, Isk a Teuton su lepsi v PVM oproti guardovi a WH... (samozrejme ma niekde svetlu chvilku wh)

Scitane podtrhnute: WH a Guardian potrebuju boost (navrhoval som cestu kamenoviek pretoze aj tremere/brujah by si zasluzili boost kedze su to uplne nepouzitelne chary do pvm aj pvp, ako zvladnu samozrejme nieco, ale ich univerzalnost z nich robi horsie postavy nez tie ktore su len na nieco urcene)
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Udělej si teutona nebo iska když se ti to nelíbí :D
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Nejak sa stracam v tych argumentoch. Vela silnych slov, najprv nemas fame a vadi ti ze nemas efekt, ptm mas fame vlastne stale. Vsetci si mozu kupit +34 zbrane, len guard nie. Master vik je vlastne nanic. Asi to radsej necham tak. Predsalen ja hram len postavy kt su uplne nanic v pvm aj pvp, a ani len tie neviem hrat. A mozno ak sem nakukne jamie, tak sa dozvieme nieco nove aj o bratrancovi. :P
Ale celkom ti rozumiem. Ja mavam podobne nalady vzdy ked gangrel dostane zas nieco uber a zadarmo. :P mam vsak taky pocit, ze shard sa smerom posilnenia brujaha alebo guardiana hybat nebude... A po pravde to imho ani moc nepotrebuju.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

mě pobavil argument, jak se destro nemůže bránit v pvp:D
jestli iskariot new imba hyper fialová guna dává mordy v pvp do hráčů, tak bych to upravil, aby to do hráčů dmg nemělo a bude klid:)
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Su len 2 moznosti:

1. Vsetci hrate trollov do mojich topikov lebo ma kvoli mojej pk povahe nemate radi :/

2. Naozaj nerozumiete balancu

Moznosti c. 2 od zaciatku nemozem uverit, uz tych 7 rokov co postujem na fore, ze by sa tu nikto nenasiel kto chape co navrhujem...

Tak pre istotu ci sa nejedna o druhu moznost sa Vas spytam:
Aky ma teraz zmysel vytrenovat guardiana oproti teutonovi? Uvedte mi v com vynika guard, preco by si ho nejaky novy hrac chcel vytvorit namiesto teutona.
GM Alois
Dark Paradise GM

Příspěvek od GM Alois »

Vymezení se to proti jiným druhům povolání, případně specializací jednoho povolání, pomocí zbraní z kamenů není správná cesta.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord

FACEBOOK
YOUTUBE
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Mighty PvP GOD píše:uz tych 7 rokov co postujem na fore, ze by sa tu nikto nenasiel kto chape co navrhujem...
Napadlo ta za 7 rokov aspon jediny krat ze chyba moze byt na tvojej strane ?
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Sikulka píše:
Mighty PvP GOD píše:uz tych 7 rokov co postujem na fore, ze by sa tu nikto nenasiel kto chape co navrhujem...
+
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

GM Alois píše:Vymezení se to proti jiným druhům povolání, případně specializací jednoho povolání, pomocí zbraní z kamenů není správná cesta.
Prisla mi to ako najzaujimavejsia a najuniverzalnejsia cesta ktora by rovno posilila az 4 chary ktore su pozadu... Zvysit dmge uz tak vysoke sa mi sa mi osobne nepaci...
Sikulka píše:
Samozrejme ze som sa par krat mylil a priznal som si to :) ale 95% co som navrhoval som mal pravdu...
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Mighty PvP GOD píše:Samozrejme ze som sa par krat mylil a priznal som si to :) ale 95% co som navrhoval som mal pravdu...
clovece... :)
Aby som nebol uplne OT:
Som toho nazoru, ze kamenovky su dobre tak ako su, akurat by sa mohol prinavratit ten strateny dmg.
Maju svoje vyuzitie na specificke situacie ako v PVP (shrinkovacka, bloody glow, midnajtky) tak aj v PVM. :)
Sklb - okrasny clovek
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Johny Matovic píše: Maju svoje vyuzitie na specificke situacie ako v PVP (shrinkovacka, bloody glow, midnajtky) tak aj v PVM. :)
Se nedivim že vsichni utekli k MG kdyz hraješ pvm s šutrovkama :D
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Jamie píše:
Johny Matovic píše: Maju svoje vyuzitie na specificke situacie ako v PVP (shrinkovacka, bloody glow, midnajtky) tak aj v PVM. :)
Se nedivim že vsichni utekli k MG kdyz hraješ pvm s šutrovkama :D
Kto, Rod?:p
Poznas ice2 mimochodom?:D Lebo to som myslel. :)
Sklb - okrasny clovek
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Johny Matovic píše: Aby som nebol uplne OT:
Som toho nazoru, ze kamenovky su dobre tak ako su, akurat by sa mohol prinavratit ten strateny dmg.
Maju svoje vyuzitie na specificke situacie ako v PVP (shrinkovacka, bloody glow, midnajtky) tak aj v PVM. :)
Aby som bol este presnejsi, ziadna ina kamenovka okrem midnajtiek sa v pvp nepouziva uz roky, a v PVM? maximalne lightshieldy? 2 kamenovky z 15 ci kolko sa pouzivaju realne posledne roky... zvysok je odpad...

a kazdopadne to je v podstate jedno v akom stave su kamenovky... ja som navrhol tymto cestu, aby ked sa niekto rozhoduje medzi teutonom a guardianom aby bola nejaka sanca ze si niekto vyberie guardiana, pretoze v momentalnej situacii je guard uplne odveci povolanie ktore nema zmysel si trenovat... keby boli kamenovky boostnute, tak by mal

Podstata je ta, ze ked sa zvysi sila zbrani, ktore ine povolania nepouzivaju (teuton) a ine ich napriklad potrebuju (guard,tremer,brujah), dojde k balancu.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Mighty PvP GOD píše:Aby som bol este presnejsi, ziadna ina kamenovka okrem midnajtiek sa v pvp nepouziva uz roky, a v PVM? maximalne lightshieldy? 2 kamenovky z 15 ci kolko sa pouzivaju realne posledne roky... zvysok je odpad...

a kazdopadne to je v podstate jedno v akom stave su kamenovky... ja som navrhol tymto cestu, aby ked sa niekto rozhoduje medzi teutonom a guardianom aby bola nejaka sanca ze si niekto vyberie guardiana, pretoze v momentalnej situacii je guard uplne odveci povolanie ktore nema zmysel si trenovat... keby boli kamenovky boostnute, tak by mal

Podstata je ta, ze ked sa zvysi sila zbrani, ktore ine povolania nepouzivaju (teuton) a ine ich napriklad potrebuju (guard,tremer,brujah), dojde k balancu.
Imho by stacilo vratit strateny dmg tym kamenovkam, ktorym zahadne zmizol.
Ostatne je subjektivne.
Sklb - okrasny clovek
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Johny Matovic píše: Imho by stacilo vratit strateny dmg tym kamenovkam, ktorym zahadne zmizol.
Ostatne je subjektivne.
Ano prosim, so silent huntkou spectralovi IK na dve rany :)
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Scorp -K- píše:
Johny Matovic píše: Imho by stacilo vratit strateny dmg tym kamenovkam, ktorym zahadne zmizol.
Ostatne je subjektivne.
Ano prosim, so silent huntkou spectralovi IK na dve rany :)
bud trollujes, lebo nemas rad slkbov pvp skill, alebo nerozumies balancu.
vsetkym kamenkam +100 staty +300dmg minimalne. ina moznost neexistuje...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

No nejdem dalej uz vysvetlovat preco najlepsia balancna cesta je posilenie kamenoviek (okrem toho este by bola aj najzaujimavejsia)...

Najviac sa mi paci, ako sa zrazu boji kazdy keby dostali kamenovky malilinky boost... ale to ze pred nejakou dobou destro IKckoval rangov/klerov, tak nato sa nikto nestazoval :clap: keby navrhnem pred speckami, ze ma warior davat IK rangom/klerom s +9 halou zaco by ste ma asi mali... :D

:lock: :lock: :lock: :lock: :lock:
Zhrnutie pre GM team preco by sa mal zaviest boost kamenoviek ci uz formou enchantu alebo v zaklade:
- guardian, tremer, brujah a destro potrebuju boost ci uz v PVP tak aj v PVM
- ked sa boostnu kamenovky, vsetky tieto 4 povolania ich mozu nosit takze sa naraz posilia vsetky chary co to potrebuju
- silne povolania ako teuton a gangrel budu mat stale vyssiu dmg ako kamenovky takze nedostanu boost lebo bud ich neunesu (gangrel) alebo ich nebudu potrebovat (teuton) cize dojde k balancu.
- kamenovky su najzaujimavejsie a najpestrejsie zbrane este s plosnym vyuzitim tak by bolo fajn keby boli znova popularne
:lock: :lock: :lock: :lock: :lock:
Odpovědět