Guilda Harpagon

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět

Bojovali skutečně proti svým PK přátelům?

Ano
13
29%
Jenom Vamp
1
2%
Jenom War
1
2%
Ne - Boj jen fingují
30
67%

Celkem hlasů: 45

Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Guilda Harpagon

Příspěvek od Robin de Martis »

Kontol píše:kolko ejakulatu si vycerpal po tomto pojazde sa pochval radsej. topka uz nikoho nezaujmaju :D
kazdopadne gratulujem k pojazdu a obzvlast rykovy ktory bude mat konecne pravidelnu erekciu vzdy ked sa pozre na toto video
:mrgreen:
Tak pár litrovek jsem naplnil, protože kde potkáte tolik De Martisů na jednom místě. Nejen že mi hučí v klacku z toho videa, ale i běhá mráz po zádech jak jsem tolikrát úžasný.

Jinak bych pojel třeba i svýho bráchu, kdyby jsme byli na shardu dva a já zrovna nespal... potkani...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Tlustej Pepa
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tlustej Pepa »

Kontol píše:...
Libi se mi tvuj avatar :oP
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Kontol píše:kolko ejakulatu si vycerpal po tomto pojazde sa pochval radsej. topka uz nikoho nezaujmaju :D
kazdopadne gratulujem k pojazdu a obzvlast rykovy ktory bude mat konecne pravidelnu erekciu vzdy ked sa pozre na toto video
Ja jeste neejakuluju :( za me to dela robko a maze mi to po hube. Tak to mam rad.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

kolko hnevu dokaze jeden pojazd vyprodukovat... :) kvoli takymto fanusikom nas to poriadne bavi, keby bol kazdemu pojazd ukradnuty ze by ani ciarku o tom nikto nepisal a neriesil, tak by nas to vobec nebavilo...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Kontol
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Kontol »

lenze tu sa neriesi ziadny pojazd, ten je mi uplne ukradnuty ale to liborove potkanstvo prvotriedne bez postihu jak sa nam vsetkym smeje do papule. to je mozne snad len tu a v zimbabwe. keby ma 15 rokov tak nepoviem ani slovo vsak poviem si ze dementny zasran ale toto spravi dospely clovek a este ho to aj tesi. jaaaj potkanstvo potkanstvo :lol:
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Kontol píše:lenze tu sa neriesi ziadny pojazd, ten je mi uplne ukradnuty ale to liborove potkanstvo prvotriedne bez postihu jak sa nam vsetkym smeje do papule. to je mozne snad len tu a v zimbabwe. keby ma 15 rokov tak nepoviem ani slovo vsak poviem si ze dementny zasran ale toto spravi dospely clovek a este ho to aj tesi. jaaaj potkanstvo potkanstvo :lol:
ad 1 mňa to neteší lebo som dokazal svojmu GM guildy uplnú neschopnosť v PVP začo mi bola uložená poriadková pokuta 500K do guildy
ad 2 škoda že som nedostal tip na ten pojazd velmi rád by som sa tam tak isto len prechadzal za červenú postavu asi presne práve pre moj skill - O,3 ma nepozvali :cry: nevadí potrénujem a skoro si trafil ten vek 15 bolo krásnych ale už mi ťahá na 20 :( koniec teenagera :unibrow:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Doom Face píše:
Kontol píše:lenze tu sa neriesi ziadny pojazd, ten je mi uplne ukradnuty ale to liborove potkanstvo prvotriedne bez postihu jak sa nam vsetkym smeje do papule. to je mozne snad len tu a v zimbabwe. keby ma 15 rokov tak nepoviem ani slovo vsak poviem si ze dementny zasran ale toto spravi dospely clovek a este ho to aj tesi. jaaaj potkanstvo potkanstvo :lol:
ad 1 mňa to neteší lebo som dokazal svojmu GM guildy uplnú neschopnosť v PVP začo mi bola uložená poriadková pokuta 500K do guildy
ad 2 škoda že som nedostal tip na ten pojazd velmi rád by som sa tam tak isto len prechadzal za červenú postavu asi presne práve pre moj skill - O,3 ma nepozvali :cry: nevadí potrénujem a skoro si trafil ten vek 15 bolo krásnych ale už mi ťahá na 20 :( koniec teenagera :unibrow:
a ako sa hovorí dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémi , ale zato naserie toľko ľudí okolo že stojí zato si ju udržať :clap:
Kontol
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Kontol »

pomahat a chranit :lol:
POTKAN :lock:
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

nás učili na škole v pezinku že buzerovať a mlatiť len Minister chcel skryť to heslo do lepšej podoby :paranoid:
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Ja se dost bavim nad tim jak by vetsina chtela hned tredt od gm. Jojo. Cry more
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Som neska videl pri trhu postavu menom: Libor je potkan. Uz asi viem, kto ju vytvoril :D
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

:lol: asi velký fanoušek
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

konec? to to dlouho nevydrželo.. :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Erik Nighelt píše:konec? to to dlouho nevydrželo.. :paranoid:
taky si myslim že je to škoda
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Zola píše:
Erik Nighelt píše:konec? to to dlouho nevydrželo.. :paranoid:
taky si myslim že je to škoda
Tak já myslím kluci, že výsledek ankety už nepotřebuje další komentář :D
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Tak určitě , tahle velice objektivní anketa vše rozhodla.Ehm a co tu ztrácíš čas.Běž se věnovat adeptum , jde ti to jako pomásle.Zrovna tam máte nového!
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

já třeba hlasoval ještě předtím než sem zapl video :oops:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Erik Nighelt píše:já třeba hlasoval ještě předtím než sem zapl video :oops:
Erik, to je stejné jako bych řekl: "Kolik je na DP aktivních PK, 9?". :paranoid:
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Erik Nighelt píše:já třeba hlasoval ještě předtím než sem zapl video :oops:
:clap: s Vami sa vždy dalo chalani :clap:
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

V každém případě všem děkuji za hlasy. Byl Dextrem obviněn ze zaujatosti a neobjektivnosti, když jsem ho nařknul z velmi neetického chování vůči ostatním účastníkům akce.

Hlasování dopadlo dle očekávání a jeho verze, kde mi popisoval, že robil co mohl ztratila veškerou důvěryhodnost.

Nicméně, když už tu vznikl takovýto topik, zeptal bych se ještě na jednu otázku spojenou s touto situací.

Řekněme, že jste v situaci, kdy máte dobré vztahy jak s blue tak s PK. Proběhne pojezd. Dung jste sice neprásknuli ale ani jste se nezapojili do boje aby jste si nerozhodily dobré vztahy s PK. Všichni vaší modří přátelé ztratí eqip. Přijali by jste zpět svůj eqip od PK?
Odpovědět