Kontol píše:kolko ejakulatu si vycerpal po tomto pojazde sa pochval radsej. topka uz nikoho nezaujmaju
kazdopadne gratulujem k pojazdu a obzvlast rykovy ktory bude mat konecne pravidelnu erekciu vzdy ked sa pozre na toto video
Tak pár litrovek jsem naplnil, protože kde potkáte tolik De Martisů na jednom místě. Nejen že mi hučí v klacku z toho videa, ale i běhá mráz po zádech jak jsem tolikrát úžasný.
Jinak bych pojel třeba i svýho bráchu, kdyby jsme byli na shardu dva a já zrovna nespal... potkani...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Kontol píše:kolko ejakulatu si vycerpal po tomto pojazde sa pochval radsej. topka uz nikoho nezaujmaju
kazdopadne gratulujem k pojazdu a obzvlast rykovy ktory bude mat konecne pravidelnu erekciu vzdy ked sa pozre na toto video
Ja jeste neejakuluju za me to dela robko a maze mi to po hube. Tak to mam rad.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
kolko hnevu dokaze jeden pojazd vyprodukovat... kvoli takymto fanusikom nas to poriadne bavi, keby bol kazdemu pojazd ukradnuty ze by ani ciarku o tom nikto nepisal a neriesil, tak by nas to vobec nebavilo...
lenze tu sa neriesi ziadny pojazd, ten je mi uplne ukradnuty ale to liborove potkanstvo prvotriedne bez postihu jak sa nam vsetkym smeje do papule. to je mozne snad len tu a v zimbabwe. keby ma 15 rokov tak nepoviem ani slovo vsak poviem si ze dementny zasran ale toto spravi dospely clovek a este ho to aj tesi. jaaaj potkanstvo potkanstvo
Kontol píše:lenze tu sa neriesi ziadny pojazd, ten je mi uplne ukradnuty ale to liborove potkanstvo prvotriedne bez postihu jak sa nam vsetkym smeje do papule. to je mozne snad len tu a v zimbabwe. keby ma 15 rokov tak nepoviem ani slovo vsak poviem si ze dementny zasran ale toto spravi dospely clovek a este ho to aj tesi. jaaaj potkanstvo potkanstvo
ad 1 mňa to neteší lebo som dokazal svojmu GM guildy uplnú neschopnosť v PVP začo mi bola uložená poriadková pokuta 500K do guildy
ad 2 škoda že som nedostal tip na ten pojazd velmi rád by som sa tam tak isto len prechadzal za červenú postavu asi presne práve pre moj skill - O,3 ma nepozvali nevadí potrénujem a skoro si trafil ten vek 15 bolo krásnych ale už mi ťahá na 20 koniec teenagera
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Kontol píše:lenze tu sa neriesi ziadny pojazd, ten je mi uplne ukradnuty ale to liborove potkanstvo prvotriedne bez postihu jak sa nam vsetkym smeje do papule. to je mozne snad len tu a v zimbabwe. keby ma 15 rokov tak nepoviem ani slovo vsak poviem si ze dementny zasran ale toto spravi dospely clovek a este ho to aj tesi. jaaaj potkanstvo potkanstvo
ad 1 mňa to neteší lebo som dokazal svojmu GM guildy uplnú neschopnosť v PVP začo mi bola uložená poriadková pokuta 500K do guildy
ad 2 škoda že som nedostal tip na ten pojazd velmi rád by som sa tam tak isto len prechadzal za červenú postavu asi presne práve pre moj skill - O,3 ma nepozvali nevadí potrénujem a skoro si trafil ten vek 15 bolo krásnych ale už mi ťahá na 20 koniec teenagera
a ako sa hovorí dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémi , ale zato naserie toľko ľudí okolo že stojí zato si ju udržať
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Ja se dost bavim nad tim jak by vetsina chtela hned tredt od gm. Jojo. Cry more
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Tak určitě , tahle velice objektivní anketa vše rozhodla.Ehm a co tu ztrácíš čas.Běž se věnovat adeptum , jde ti to jako pomásle.Zrovna tam máte nového!
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
V každém případě všem děkuji za hlasy. Byl Dextrem obviněn ze zaujatosti a neobjektivnosti, když jsem ho nařknul z velmi neetického chování vůči ostatním účastníkům akce.
Hlasování dopadlo dle očekávání a jeho verze, kde mi popisoval, že robil co mohl ztratila veškerou důvěryhodnost.
Nicméně, když už tu vznikl takovýto topik, zeptal bych se ještě na jednu otázku spojenou s touto situací.
Řekněme, že jste v situaci, kdy máte dobré vztahy jak s blue tak s PK. Proběhne pojezd. Dung jste sice neprásknuli ale ani jste se nezapojili do boje aby jste si nerozhodily dobré vztahy s PK. Všichni vaší modří přátelé ztratí eqip. Přijali by jste zpět svůj eqip od PK?