Bugování statů

Vaše nápady a návrhy
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Bugování statů

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Páni vývojáři a tvůrco světa temného ráje.

Plánuje se zrušit podmínku schazování statů při save na 100 když má člověk 200 a víc?

Proč se ptám, zavedly se specializace které maji HP/Dex víc než sto v základu díky itemu třebas. Teď jsou brnění očarované mytherilem a také buguou staty.
( Buguje mi mág )

Neni už toto přežitek když se vývoj vydává jiným směrem než pro který byla tato kontrola a navrácení vytvořeno.?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Bugování statů

Příspěvek od Thief »

Rode, dříve než začneš vytvářet topiky s tvými problémy, tak zkus vyhledat zda se to tu již neřešilo. Určitě sobě a i jiným ušetříš spousty starostí.

Stručně ti odpovím. Takže pro tebe speciálně po 101 - opravit padání statů při save nelze.
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Qvido píše:...
Stručně ti odpovím. Takže pro tebe speciálně po 101 - opravit padání statů při save nelze.
Mi neřikej že ve sphare se jede při tvorbě světa v asembleru. To pak ta specka nemá cenu a i ty ostatní úpravy světa který podněcují toto bugování, a teda vytvářej se šunty už od základu.

Záruční doba: "nějaký" 4 hodiny

Edit: k čemu věci které nefungují tak jak mají?
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Sphera je ke stazeni je na webu : https://www.darkparadise.cz/main.php?pg=soubory

muzes to zkusit vyresit. Diky.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Nemam teutona, takze neviem kolko dex ma po nasadeni toho stitu.
Mozno by len stacilo keby mu to dava povedzme o 10 dex menej aby nepreskocil hranicu 200.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

To nic nevyresi, pac on se i se silou dostane nad 200
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

Určitě se to tu v minulosti řešilo a kdyby to šlo, tak by to GM dozajista opravili.
Uzavřel bych tuto diskusi s tím, že komu se nelíbí opravovat staty, ať si nedělá specku. Kdo specku chce, tak ať padání statů bere jako daň za vylepšení (podle Márfyho zákonů staty padají v nejnevhodnější okamžik).

Poznámka: pokud používáš Phoenixe, určitě nebude problém od kamarádů sehnat skript, co nastaví věci co máš na sobě, opraví ti staty a zpět ti všechno obleče.
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Frantisek ml. píše:....
Poznámka: pokud používáš Phoenixe, určitě nebude problém od kamarádů sehnat skript, co nastaví věci co máš na sobě, opraví ti staty a zpět ti všechno obleče.
Do té doby než si stoupnu za range monstra mam staminu 1 nebo 0, takže pak musim pít TR který mi staminu nedoplní ani na maximum... Asi tak proto to řešim že mě při save akorát praštily sundaly štít a já mohl akorát tak čumět přetíženej jak pepek námořník když přenáší lodě přez souš.
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Rod Sacketts II píše:
Do té doby než si stoupnu za range monstra mam staminu 1 nebo 0, takže pak musim pít TR který mi staminu nedoplní ani na maximum... Asi tak proto to řešim že mě při save akorát praštily sundaly štít a já mohl akorát tak čumět přetíženej jak pepek námořník když přenáší lodě přez souš.
Uz si na to prisel, jak to opravit, prosim?
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

scripty mam....
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Rode nezlob se na mě, ale já opravdu nevím o co Ti jde.. proč zakládáš milion topiců ? Včera jsem Ti na to odpověděl...
Navíc v boji je prostě save... Je to proboha hra... Wárové mají to samé. .Proč neřešíš i wáry ?
Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...
Mě osobně teda více štve STR než ta tvoje dextarita...
Hlavně díky Teutonovi stamine musíš trka prostě pít víc... protože s boostem má 2x tolik dex než ostatní.. smiř se s s tímm.. a nebo jak psal Acarus, stahni spheru a dělej nemožné...
Teuton je nastavený dobře podle mě... to že mám pít víc TR mě rozhodně netrápí s tím co Teuton umí
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

LaPiZza píše:......Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...í
Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).
A to po mě chcete ( šťouchá do Acaruse ) fakt hleda prkotinu v něčem co jsem vživotě meviděl? Když tady máte příklad že to "nějak" udělat jde.
Mi neřikej že něco nejde, jediný co nejde e se vlastní silou utopit v lavoru. nebo vyletět na měsíc bez peněz. ( Neříkám že na to máte čas nebo chuť či prostředky !! )

Edit: Neřešim Wariory protože to nevim. Vim jen Teutona a Mága že to buguje s "normálnim" nastavenim hry - což leda že schazování statů nazvem featurou se to změní na něco jinýho než bug
Pořiď si svoji specializaci, na 4 hodiny záruka kvality po každym opravení statů
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Xan píše:To nic nevyresi, pac on se i se silou dostane nad 200
Sila nie je problem ci?:p
Ak by sa dal bonus m stitu na 70|80, dex by uz nemal padat.
Rod Sacketts II píše:Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).
A to po mě chcete ( šťouchá do Acaruse ) fakt hleda prkotinu v něčem co jsem vživotě meviděl? Když tady máte příklad že to "nějak" udělat jde.
Mi neřikej že něco nejde, jediný co nejde e se vlastní silou utopit v lavoru. nebo vyletět na měsíc bez peněz. ( Neříkám že na to máte čas nebo chuť či prostředky !! )

Edit: Neřešim Wariory protože to nevim. Vim jen Teutona a Mága že to buguje s "normálnim" nastavenim hry - což leda že schazování statů nazvem featurou se to změní na něco jinýho než bug
Pořiď si svoji specializaci, na 4 hodiny záruka kvality po každym opravení statů
Rode, staty buguju kvoli itemom.... Gangrel nema ziadny spesl status, ziadna vynimka tam nie je. :p
Si sprav skript aby ti po save pocitalo 2 hod 05 a po tomto casovom limite nos miesto m stitu, stit obycajny = problem odstraneny.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Rod Sacketts II píše:
LaPiZza píše:......Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...í
Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).

Gangrel je úplně něco jiného..Jak jsem psal, udělej si ho a uvidíš...
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Rod Sacketts II píše:

Neni problem vypnout save, a savovat jednou za den v 3h rano ... no problemo.
U gangrela problem neni protoze je to gangrel. a neoblika si na sebe nic co by pridavalo staty, ale pokud udelame z teutona kravu s danejma statama, tak se tomu opravdu vyhneme, ale jak pak nasadi + zbran ?
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?
https://github.com/kamronbatman/GM-Casiopia-Sphere-51a
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

Mighty PvP GOD píše:Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?
k cemu je to dobre ? tam to fungovalo ok ?
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Acarus píše:
Mighty PvP GOD píše:Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?
podla toho co som pocul vraj nemate zdrojak :) tak preto sa nedaju iste veci urobit... myslel som ze toto je zdrojak
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Pathos Verdes III
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pathos Verdes III »

Mighty PvP GOD píše:
Acarus píše:
podla toho co som pocul vraj nemate zdrojak :) tak preto sa nedaju iste veci urobit... myslel som ze toto je zdrojak
:D :D :D :lol:
Acarus
Nehraju!

Příspěvek od Acarus »

obavam se, ze tohle neni to co bychom potrebovali.
Odpovědět