Bugování statů
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Bugování statů
Páni vývojáři a tvůrco světa temného ráje.
Plánuje se zrušit podmínku schazování statů při save na 100 když má člověk 200 a víc?
Proč se ptám, zavedly se specializace které maji HP/Dex víc než sto v základu díky itemu třebas. Teď jsou brnění očarované mytherilem a také buguou staty.
( Buguje mi mág )
Neni už toto přežitek když se vývoj vydává jiným směrem než pro který byla tato kontrola a navrácení vytvořeno.?
Plánuje se zrušit podmínku schazování statů při save na 100 když má člověk 200 a víc?
Proč se ptám, zavedly se specializace které maji HP/Dex víc než sto v základu díky itemu třebas. Teď jsou brnění očarované mytherilem a také buguou staty.
( Buguje mi mág )
Neni už toto přežitek když se vývoj vydává jiným směrem než pro který byla tato kontrola a navrácení vytvořeno.?
Re: Bugování statů
Rode, dříve než začneš vytvářet topiky s tvými problémy, tak zkus vyhledat zda se to tu již neřešilo. Určitě sobě a i jiným ušetříš spousty starostí.
Stručně ti odpovím. Takže pro tebe speciálně po 101 - opravit padání statů při save nelze.
Stručně ti odpovím. Takže pro tebe speciálně po 101 - opravit padání statů při save nelze.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mi neřikej že ve sphare se jede při tvorbě světa v asembleru. To pak ta specka nemá cenu a i ty ostatní úpravy světa který podněcují toto bugování, a teda vytvářej se šunty už od základu.Qvido píše:...
Záruční doba: "nějaký" 4 hodiny
Edit: k čemu věci které nefungují tak jak mají?
Sphera je ke stazeni je na webu : https://www.darkparadise.cz/main.php?pg=soubory
muzes to zkusit vyresit. Diky.
muzes to zkusit vyresit. Diky.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nemam teutona, takze neviem kolko dex ma po nasadeni toho stitu.
Mozno by len stacilo keby mu to dava povedzme o 10 dex menej aby nepreskocil hranicu 200.
Mozno by len stacilo keby mu to dava povedzme o 10 dex menej aby nepreskocil hranicu 200.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
To nic nevyresi, pac on se i se silou dostane nad 200
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se to tu v minulosti řešilo a kdyby to šlo, tak by to GM dozajista opravili.
Uzavřel bych tuto diskusi s tím, že komu se nelíbí opravovat staty, ať si nedělá specku. Kdo specku chce, tak ať padání statů bere jako daň za vylepšení (podle Márfyho zákonů staty padají v nejnevhodnější okamžik).
Poznámka: pokud používáš Phoenixe, určitě nebude problém od kamarádů sehnat skript, co nastaví věci co máš na sobě, opraví ti staty a zpět ti všechno obleče.
Uzavřel bych tuto diskusi s tím, že komu se nelíbí opravovat staty, ať si nedělá specku. Kdo specku chce, tak ať padání statů bere jako daň za vylepšení (podle Márfyho zákonů staty padají v nejnevhodnější okamžik).
Poznámka: pokud používáš Phoenixe, určitě nebude problém od kamarádů sehnat skript, co nastaví věci co máš na sobě, opraví ti staty a zpět ti všechno obleče.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Do té doby než si stoupnu za range monstra mam staminu 1 nebo 0, takže pak musim pít TR který mi staminu nedoplní ani na maximum... Asi tak proto to řešim že mě při save akorát praštily sundaly štít a já mohl akorát tak čumět přetíženej jak pepek námořník když přenáší lodě přez souš.Frantisek ml. píše:....
Uz si na to prisel, jak to opravit, prosim?Rod Sacketts II píše:Do té doby než si stoupnu za range monstra mam staminu 1 nebo 0, takže pak musim pít TR který mi staminu nedoplní ani na maximum... Asi tak proto to řešim že mě při save akorát praštily sundaly štít a já mohl akorát tak čumět přetíženej jak pepek námořník když přenáší lodě přez souš.Frantisek ml. píše:....
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Do té doby než si stoupnu za range monstra mam staminu 1 nebo 0, takže pak musim pít TR který mi staminu nedoplní ani na maximum... Asi tak proto to řešim že mě při save akorát praštily sundaly štít a já mohl akorát tak čumět přetíženej jak pepek námořník když přenáší lodě přez souš.Frantisek ml. píše:....
scripty mam....
Rode nezlob se na mě, ale já opravdu nevím o co Ti jde.. proč zakládáš milion topiců ? Včera jsem Ti na to odpověděl...
Navíc v boji je prostě save... Je to proboha hra... Wárové mají to samé. .Proč neřešíš i wáry ?
Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...
Mě osobně teda více štve STR než ta tvoje dextarita...
Hlavně díky Teutonovi stamine musíš trka prostě pít víc... protože s boostem má 2x tolik dex než ostatní.. smiř se s s tímm.. a nebo jak psal Acarus, stahni spheru a dělej nemožné...
Teuton je nastavený dobře podle mě... to že mám pít víc TR mě rozhodně netrápí s tím co Teuton umí
Navíc v boji je prostě save... Je to proboha hra... Wárové mají to samé. .Proč neřešíš i wáry ?
Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...
Mě osobně teda více štve STR než ta tvoje dextarita...
Hlavně díky Teutonovi stamine musíš trka prostě pít víc... protože s boostem má 2x tolik dex než ostatní.. smiř se s s tímm.. a nebo jak psal Acarus, stahni spheru a dělej nemožné...
Teuton je nastavený dobře podle mě... to že mám pít víc TR mě rozhodně netrápí s tím co Teuton umí
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).LaPiZza píše:......Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...í
A to po mě chcete ( šťouchá do Acaruse ) fakt hleda prkotinu v něčem co jsem vživotě meviděl? Když tady máte příklad že to "nějak" udělat jde.
Mi neřikej že něco nejde, jediný co nejde e se vlastní silou utopit v lavoru. nebo vyletět na měsíc bez peněz. ( Neříkám že na to máte čas nebo chuť či prostředky !! )
Edit: Neřešim Wariory protože to nevim. Vim jen Teutona a Mága že to buguje s "normálnim" nastavenim hry - což leda že schazování statů nazvem featurou se to změní na něco jinýho než bug
Pořiď si svoji specializaci, na 4 hodiny záruka kvality po každym opravení statů
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Sila nie je problem ci?:pXan píše:To nic nevyresi, pac on se i se silou dostane nad 200
Ak by sa dal bonus m stitu na 70|80, dex by uz nemal padat.
Rode, staty buguju kvoli itemom.... Gangrel nema ziadny spesl status, ziadna vynimka tam nie je. :pRod Sacketts II píše:Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).
A to po mě chcete ( šťouchá do Acaruse ) fakt hleda prkotinu v něčem co jsem vživotě meviděl? Když tady máte příklad že to "nějak" udělat jde.
Mi neřikej že něco nejde, jediný co nejde e se vlastní silou utopit v lavoru. nebo vyletět na měsíc bez peněz. ( Neříkám že na to máte čas nebo chuť či prostředky !! )
Edit: Neřešim Wariory protože to nevim. Vim jen Teutona a Mága že to buguje s "normálnim" nastavenim hry - což leda že schazování statů nazvem featurou se to změní na něco jinýho než bug
Pořiď si svoji specializaci, na 4 hodiny záruka kvality po každym opravení statů
Si sprav skript aby ti po save pocitalo 2 hod 05 a po tomto casovom limite nos miesto m stitu, stit obycajny = problem odstraneny.
Sklb - okrasny clovek
Gangrel je úplně něco jiného..Jak jsem psal, udělej si ho a uvidíš...Rod Sacketts II píše:Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).LaPiZza píše:......Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...í
Neni problem vypnout save, a savovat jednou za den v 3h rano ... no problemo.Rod Sacketts II píše:Aháá takže je v save již nějaká vyjímka která zamezuje bugování statů při větší síle gangrelovy ( teda odhaduju že gangrel má víc jak 200 HP ).LaPiZza píše:......Pokud Tě to tak štve, tak bud prijd s napadem jak to vyřešit a nebo si udělej Gangrela a máš po problému...í
U gangrela problem neni protoze je to gangrel. a neoblika si na sebe nic co by pridavalo staty, ale pokud udelame z teutona kravu s danejma statama, tak se tomu opravdu vyhneme, ale jak pak nasadi + zbran ?
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?
https://github.com/kamronbatman/GM-Casiopia-Sphere-51a
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
k cemu je to dobre ? tam to fungovalo ok ?Mighty PvP GOD píše:Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
podla toho co som pocul vraj nemate zdrojak tak preto sa nedaju iste veci urobit... myslel som ze toto je zdrojakAcarus píše:k cemu je to dobre ? tam to fungovalo ok ?Mighty PvP GOD píše:Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Mighty PvP GOD píše:podla toho co som pocul vraj nemate zdrojak tak preto sa nedaju iste veci urobit... myslel som ze toto je zdrojakAcarus píše:k cemu je to dobre ? tam to fungovalo ok ?Mighty PvP GOD píše:Sice sa do toho nevyznam, len taky shot ale toto by nepomohlo?