Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying

přijde mi to víc reálné jak vidět cigána kopat. just sayingGilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
Wamp v morfu, aspoň co se týká grafiky, klidně lopatu do ruky chytnout může...medvěd samozřejmě už je jinácermi píše:přijde mi to víc reálné jak vidět cigána kopat. just sayingGilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
No, technicky, tihle lopatu nepotřebujou jak už mají dvě svoje přírodníGilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
To je prave to. Ja ti to nezavidim, jen mi to prijde trosku zvracene a verim ze jsi clovek, kterej by se jal ten skript opravdu psat. Ale urcite si pochopil, ze to byla jen narazka na ten AFK taming. Nic vic v tom neni. Me by se taky libilo kdybych mohl vykopat poklad za vampa v morfu...Raxik píše:Poněkud smutné, že člověk s nickem Programos mně závidí umění psát scriptyProgramos píše:Ale di ty, uz si pises skript i na AFK mapkovani za gangrela nebo co?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying)))))))
Přijde mi trochu nerealné sedět na koni + obě ruce plné a obvazovat člověka 5m od tebe a ještě přes veškerou jeho výstroj. Což pane "RP" GM?Gilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
Ne.Smudlajz píše:Oni se měnili/přidávali i lokace mapek ?
Včera jsem kopal jednu lvl4 a změnu jsem nepocítil (ale jedna mapka statistiku nedělá... něco jako ta jedna vlaštovka)Qvido píše:Tak co nějaké postřehy?
Já byl x lvl 4 a zatím jsem nic jiného nepocítil než změnu monster. Doposud z cca 8 beden nic nového, akorát jsem párkrát viděl lighthouse bug item..Frantisek ml. píše:Včera jsem kopal jednu lvl4 a změnu jsem nepocítil (ale jedna mapka statistiku nedělá... něco jako ta jedna vlaštovka)Qvido píše:Tak co nějaké postřehy?
Napis page, s ID mapky, herni gm ti ji jiste vymenou za jinou.Rufio píše:Ahoooj,
dala by se někde vyměnit mapka pokladů? Protože ta moje mi ukazuje, že je truhla zakopaná na místě kde si někdo postavil Hrad (takový ten menší. Keep?)
Díky za odpověď