Alternativny server

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Naxem
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Alternativny server

Příspěvek od Naxem »

Zdravim,

na DP uz moc neklikam, no rad by som si obcas logol a dal dung alebo pvp. Lenze nemam cas na vsetko okolo ako zhanat equip atd.. A ked sa pozrem na pocet ludi ani ma to nelaka. Preto som rozmyslal ci by nestalo aspon za zvazenie zavedenie alternativneho DP, kde by sa tieto veci zhanat nemuseli. Nejake sutre alebo vendori ktori by davali equip ( napr na zaciatku low equipy a neskor ziskavanim dung bodov by sa spristupnil lepsi a lepsi equip ). A tiez by sa dala hned naskillovat postava.

Server by mal inak take iste nastavenia a vsetko ako aktualne DP. Co by sa tym teda ziskalo?

1. Minimalne vsetci zmazani a nasrani co uz nemaju chut lognut by ju mozno znova dostali.
2. Teoreticky by mohol zaniknut koncept guild, a ludia by mohli zacat chodit dungy s neznamymi bez stresu z pojazdu ( teda pojazdy by mohli fungovat ale no pressure ked si tie equipy zozeniete nove. Cize pure FUN a zvysena aktivita.
3. Celkovo zjednodusenie hry pre zacinajucich hracov, povedzme si na rovinu ze UO je uz mrtve a bolo by zle keby zomrelo uplne. Aspon UO na DP kde je imho najlepsi PVM a PVP system.
4. Viem si predstavit ze by bolo ovela jednoduchsie zlakat kamaratov co v zivote nehrali UO aby si to skusili a mechaniky sa naucili ked nemusia riesit nic okolo.
5. A takisto viem ze poznam priblizne 5 ludi ktori by si cas na dung nasli ak by nemuseli stravit hodiny pripravou.
6. Vela ludi by si mohlo skusit tazsie dungy aj v mensiom pocte (ak by mali lepsie equipy a tak) a celkovo by sa hralo pohodlnejsie.

Mozno by hranie nemalo ten faktor adrenalinu ked vlastne o nic nejde, ale napriklad ja to uz pre mamon nehram. Skor pre tu zabavu z dungu a hlavne zabavu z hrania s kamosmi. Tiez pozmenit pravidla a povolit napriklad odlog v dungoch.. povedzme ze ide partia dung ktory trva dlho a nemaju na to tolko casu tak si v polke odlognu na druhy den alebo o tyzden naloguju a pokracuju. Taka no stress ultima by urcite prilakala vela ludi. :D
Loozer
Book Snake
Book Snake

Re: Alternativny server

Příspěvek od Loozer »

Urcite si to na tvem novem serveru zkusim.
The Third
blabolek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blabolek »

mozna nejlepsi pvp/pvm system z aktualne fungujicich serveru na CZ/SK scene :D
Naxem
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Naxem »

Alebo dalsi napad, hodit niekde na net DP sphere,skripty a vsetko. Sice popravde neviem co vsetko zahrna ak by si niekto chcel pustit vlastne DP s takymi istymi nastaveniami na vlastnom servri a ci by to bolo vobec realne. Len mi pride skoda ze tak dobry server zomre.. 20 pripojenych hracov v priemere to je deklinujuca rastova krivka. :D
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Z lidi ktere znam, nebo aspon trochu znam by UO nikdo dnes hrat nezacal. Ty, kteri se nudi (decka, studenti, nepracujici) moc dobre neznam, ale v dnesni dobe vyberu her, bych ani od nich necekal zajen o UO. To, ze by jste DP chteli udelat "fun, instant, bez pravidel" je trend soucastnych her, prizpusobeni dnesni mlade generaci. Me by takove hrani dlouho nebavilo
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Pheme píše:Z lidi ktere znam, nebo aspon trochu znam by UO nikdo dnes hrat nezacal. Ty, kteri se nudi (decka, studenti, nepracujici) moc dobre neznam, ale v dnesni dobe vyberu her, bych ani od nich necekal zajen o UO. To, ze by jste DP chteli udelat "fun, instant, bez pravidel" je trend soucastnych her, prizpusobeni dnesni mlade generaci. Me by takove hrani dlouho nebavilo
http://uorenaissance.com/ tam to funguje i s pravidlama.. a hráči přibývají
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

eriku postni o tom nějaké větší info prosimtě, nebo jestli jsi postoval někam, tak mě odkaž na topik, dik
Morisek
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Morisek »

Pheme píše:Z lidi ktere znam, nebo aspon trochu znam by UO nikdo dnes hrat nezacal. Ty, kteri se nudi (decka, studenti, nepracujici) moc dobre neznam, ale v dnesni dobe vyberu her, bych ani od nich necekal zajen o UO. To, ze by jste DP chteli udelat "fun, instant, bez pravidel" je trend soucastnych her, prizpusobeni dnesni mlade generaci. Me by takove hrani dlouho nebavilo
Tak nějaky pravidla by mohli být, ale vzhledem k tomu jaká sou zde GM hyeny, které nemají lidský cit pro hru, empatie, a rozhodovaní 3 letého dítěte které se striktně drží pravidel od maminky, je paradox Dark Paradise.

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale dnešní doba nikoho nenavnadí na grafiku UO nebo na dřívější i současný GM ( to by klidně mohlo tvořit jeden specialní topik), a staří hráči když okusí co se zde vše změnilo, a nevstřícnost GM. Hračí se můžou rozhodnout jedině tak, že na UO už nesáhnout nebo změní server.

ENjoy DARK PARADISE
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Strašný zmrdi ty gm :(
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Morisek
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Morisek »

Mulambo píše:Strašný zmrdi ty gm :(
+1 (y)

90% jo :( jmenovat raději nebudu :D
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Mulambo píše:Strašný zmrdi ty gm :(
ludia chcu len bugovat a este aj to im zakazu :(
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

hambari !
The Third
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

napad takehoto alternativneho servra by bohuzial nefungoval... par hracov ktory prakticky nic nemaju na dp by tam sli ale ostatny co maju daco na DP by ostali na DP...
jedinou alternativou ktora by fungovala je pravdepodobne PvP server, pretoze uz stejne davnejsie fungovali... a osobne mi ani nevadi stracat veci v pvp na DP, ale najhorsie je refovat, hlavne ak za 10 minut skapem 3x tak sa mi to refovat znovu nechce...

alebo ma napadla taka vec, ze by sa dala na zaciatku vytvarania postavy dat vybrat postava "prsk" a po prechode starroomom by isla do uplne odrezanej lokality kde by bol vsetok spotrebak zadarmo, a logovali by sa tieto postavy cisto na pvp... myslim ze sa to nikomu nebude chciet spravit ale mohla by sa ta arena kde sa musi ist po smrti takto prerobit, pre nove postavy ktore by boli navzdy izolovane, a dostali by vsetky skilly na 100% samozrejme...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Mighty PvP GOD píše:napad takehoto alternativneho servra by bohuzial nefungoval... par hracov ktory prakticky nic nemaju na dp by tam sli ale ostatny co maju daco na DP by ostali na DP...
jedinou alternativou ktora by fungovala je pravdepodobne PvP server, pretoze uz stejne davnejsie fungovali... a osobne mi ani nevadi stracat veci v pvp na DP, ale najhorsie je refovat, hlavne ak za 10 minut skapem 3x tak sa mi to refovat znovu nechce...

alebo ma napadla taka vec, ze by sa dala na zaciatku vytvarania postavy dat vybrat postava "prsk" a po prechode starroomom by isla do uplne odrezanej lokality kde by bol vsetok spotrebak zadarmo, a logovali by sa tieto postavy cisto na pvp... myslim ze sa to nikomu nebude chciet spravit ale mohla by sa ta arena kde sa musi ist po smrti takto prerobit, pre nove postavy ktore by boli navzdy izolovane, a dostali by vsetky skilly na 100% samozrejme...
refovacích maker je hafo..
každopádně když máme chuť si zahrát chodíme do pvp areny pro prsky máš spotřebák zadarmo a killy a fame se pak nulují.. když se nás tam sejde 4-5 je to už docela sranda.. a hlavně nemusíš stát hodiny v cove :P (naposledy o víkendu - afk za pk cca 2 hodiny? možná dýl a stále nic...)
a prska na max má snad každej... stojí to 1.2M vytrenovat :P

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

Erik viem tie areny, len mne sa nechce ani merat tu cestu do areny :D tak rozpisem ako som myslel to co som pisal:

1. Vytvarana postava by mala moznost vyberu v star-roome teleport "PVP"
2. Ked postava vstupi do tohto teleportu, bude v odlahlej lokacii DPcka umiestnena nenavratne, ziadne HELPy ani RBcka nebudu fungovat
3. Bolo by vhodne keby postava mohla byt len mag/nekro ale to uz necham na zvazenie inych
4. kazda postava by mala len par itemov:
- orb TMR, GH, GC, TR, GS - bol by to item, ktory by mal 20s pouzitie ako potion a doplnil by manu = nebolo by potrebne ziadne capovanie flasiek a podobne
- superzvitok - to iste, ale po zacasteni by nezmizol (kvf ijs pog para port wos)
- nekonecne rr
- nekonecny reagenant
5. Po zavedeni a nascripteni danych veci by uz nebolo nic potrebne refovat a hralo by sa len pvp

Ide o to ze keby chcel niekto pvp, proste relogne na takuto postavu a je jedno ci je pk alebo blue, nemusel by nikto cakat na timery a tak... otazka je ci sa to niekomu bude chciet nascriptit :)

rozdiel medzi tymto napadom a arenami by bol jednoducho ten, ze nemusel by som chodit s PK do areny a ta cesta zrovna nie je najkratsia a najbezpecnejsia, netreba cakat na relog timery a nemusel by som po kazdom minuti spotrebaku refovat... alebo nakupovat spotrebak ktory som minul, je tu samozrejme varianta ta arena, kde je vsetko zadarmo, ale musis tam ist v duchovi a nechce sa mi odrefovavat a potom refovat... myslim ze spravit odlahlu mapu a nascriptit 10 itemov, to by sa dalo asi aj za jeden den no
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ta prsk arena v occle je uz n/a?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Hyena
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hyena »

Poďte hrať na dppvp, server zase beží
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Hyena píše:Poďte hrať na dppvp, server zase beží
:mrgreen:

Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Mighty PvP GOD píše:Erik viem tie areny, len mne sa nechce ani merat tu cestu do areny :D tak rozpisem ako som myslel to co som pisal:

...
Tak řekněme jsou 2 možnosti:
1) lidi to nebude zajímat -> žádná změna
2) lidi uvítají možnost běhat pvp zdarma, bez snahy, přímo pod nosem a všichni PvPři si udělají postavu takto na PvP... a co potom ? zrušíme PK a O/CH úplně?
Nehledě na to, že třeba já jak sem hrál PvP, tak to co mě na tom bavilo byl právě ten adrenalin že o něco jde (equip, fame, jméno) a spousta lidí na tom je myslím stejně. Bez jakéhokoliv rizika z toho je WoWko - o nic nepřijdeš, prakticky nic nezískáš... a pak by se začali ozývat lidi at tam doděláme odměny at se tam o něco hraje a tohle a tamto... a najednou bysme dělali server uvnitř serveru.... Nemyslím že by nějaký tenhle nebo podobný nápad prošel, už oddělený nb dung se ukázal jako prakticky neužitečný i když za tím byla dobrá myšlenka že si nb postavy budou moct trénovat bez strachu z PK. Ale lidi to používají jen aby to prolítli kvůli vysvědčení...
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Odpovědět