na DP uz moc neklikam, no rad by som si obcas logol a dal dung alebo pvp. Lenze nemam cas na vsetko okolo ako zhanat equip atd.. A ked sa pozrem na pocet ludi ani ma to nelaka. Preto som rozmyslal ci by nestalo aspon za zvazenie zavedenie alternativneho DP, kde by sa tieto veci zhanat nemuseli. Nejake sutre alebo vendori ktori by davali equip ( napr na zaciatku low equipy a neskor ziskavanim dung bodov by sa spristupnil lepsi a lepsi equip ). A tiez by sa dala hned naskillovat postava.
Server by mal inak take iste nastavenia a vsetko ako aktualne DP. Co by sa tym teda ziskalo?
1. Minimalne vsetci zmazani a nasrani co uz nemaju chut lognut by ju mozno znova dostali.
2. Teoreticky by mohol zaniknut koncept guild, a ludia by mohli zacat chodit dungy s neznamymi bez stresu z pojazdu ( teda pojazdy by mohli fungovat ale no pressure ked si tie equipy zozeniete nove. Cize pure FUN a zvysena aktivita.
3. Celkovo zjednodusenie hry pre zacinajucich hracov, povedzme si na rovinu ze UO je uz mrtve a bolo by zle keby zomrelo uplne. Aspon UO na DP kde je imho najlepsi PVM a PVP system.
4. Viem si predstavit ze by bolo ovela jednoduchsie zlakat kamaratov co v zivote nehrali UO aby si to skusili a mechaniky sa naucili ked nemusia riesit nic okolo.
5. A takisto viem ze poznam priblizne 5 ludi ktori by si cas na dung nasli ak by nemuseli stravit hodiny pripravou.
6. Vela ludi by si mohlo skusit tazsie dungy aj v mensiom pocte (ak by mali lepsie equipy a tak) a celkovo by sa hralo pohodlnejsie.
Mozno by hranie nemalo ten faktor adrenalinu ked vlastne o nic nejde, ale napriklad ja to uz pre mamon nehram. Skor pre tu zabavu z dungu a hlavne zabavu z hrania s kamosmi. Tiez pozmenit pravidla a povolit napriklad odlog v dungoch.. povedzme ze ide partia dung ktory trva dlho a nemaju na to tolko casu tak si v polke odlognu na druhy den alebo o tyzden naloguju a pokracuju. Taka no stress ultima by urcite prilakala vela ludi.