Dlouho jsem si nikam nenapsal, ale chtěl jsem si jen zaposthuntit:
za 1. - nejen my, taky oni! - brekot
za 2. - neni nase chyba, vase - brekot
za 3. - brekot²
když a+b = brekot, tak brekot = posthunt, čímž veškerá konverzace počínaje tím od Scorpa je čistý posthunt/brekot²
A to nejsem matematický génius
To Raxík: K čemu je craft ví snad každý, kdo hraje Ultimu nebo alespoň jednou prošel sekcí povolání na DP stránkách. Specky se zavedli, aby tyto možnosti rozšířili pro ty hráče, kteří chtějí mermomocí hrát jen "svého milovaného kraftíčka". To taky všichni víme, ale to, že pokud se do hry zavede nějaká změna, není vůbec vyjímkou, že tato změna bude v průběhu hry modifikována či úplně odebrána v závislosti na herních výhodách/nevýhodách, to bere v potaz asi jen velmi malé procento setrvavších hráčů. -> FREE shard (už to tu padlo tolikrát, že jsem si to dal dokonce na tričko do práce, když někdo prudí-> nad tím je nápis ČTĚTE POZORNĚ) To, že tady zřejmě nikdo se "smyslem pro hru jako takovou" nehraje Golem mástra a GM team je vytížen natolik, že nemá čas se tomu 100% věnovat pak logicky vyústí v takovýto výsledek.
Než začne další vlna "ale my nevěděli, že to tak nemá být" tak se zamysli: Destro ti dá IK na ránu - válečník = OP!
Golem mástr - C R A F T si s dvouma Agapiťákama (nehrál jsem, tipuju) vybije celé ICE, 4 pk a ještě mu nato stačí jedna ruka = no tak to určitě není OP!
Benevolence GM´s, že se takovouto chybu rozhodli "netrestat/penalizovat", beru jako vstřícné gesto vůči hráčům, kterých tu už moc není.
A byl bych možná i rád a poděkoval za opravu (ti, které golem mástr baví a nehrají ho čistě kvůli zisku) a ne za úplné zrušení/popř. většího nerfu.
Ironie v Škorpově případě je, že on, mamonu tolik, že by s ním mohl dláždit chodníky po celé Britannii, brečí, že z něho někdo dělá vola, když hraje, jak umí.
dlouhý post-hunt zakončím tématickým odkazem na video z YT:
https://www.youtube.com/watch?v=a7_uhNZgLMs
posthunt bez smajlíku je nanic!!!