Craftsman

Odpovědět
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Craftsman

Příspěvek od Shadowsong »

Raxik píše:Nevíte někdo proč vždy když otevřu DP forum a začnu číst příspěvky od Kačerů, z nějakého podivného důvodu mně začne vlhnout.

P.S.: Pokud by bylo všechno popsané a vysvětlené, naprosto by se vypařila ta zábava na to přijít, takže děkuji, ale ne děkuji...
Zrejme vznika kondenzacia pri strete hrejivych postov tu na fore s tvojou chladnou tvrdou logikou. To bude casom v poriadku ;)

Ps: ver mi alebo nie, ale tento pristup zdielam. Mne samemu boli podstrkovane informacie o istom queste a vies co som spravil? Vypol mapu a pockal kym konverzacia prejde na inu temu. Ano, je to vskutku take lahke priatelia. Ak niekto nechce hrat podla navodov, staci nech ich necita. Pri vsetkej ucte nevidim dovod preco by koli tebe mal byt obmedzovany prisup k informaciam o hre ostatnym hracom.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Shadowsong píše:
Raxik píše:Nevíte někdo proč vždy když otevřu DP forum a začnu číst příspěvky od Kačerů, z nějakého podivného důvodu mně začne vlhnout.

P.S.: Pokud by bylo všechno popsané a vysvětlené, naprosto by se vypařila ta zábava na to přijít, takže děkuji, ale ne děkuji...
Zrejme vznika kondenzacia pri strete hrejivych postov tu na fore s tvojou chladnou tvrdou logikou. To bude casom v poriadku ;)

Ps: ver mi alebo nie, ale tento pristup zdielam. Mne samemu boli podstrkovane informacie o istom queste a vies co som spravil? Vypol mapu a pockal kym konverzacia prejde na inu temu. Ano, je to vskutku take lahke priatelia. Ak niekto nechce hrat podla navodov, staci nech ich necita. Pri vsetkej ucte nevidim dovod preco by koli tebe mal byt obmedzovany prisup k informaciam o hre ostatnym hracom.
Rozhodně bych netvrdil, že jen kvůli mně. Co jsem ovšem dobře nevysvětlil je můj postoj. Myslel jsem to tak, že nové questy, specky, recepty atd.,by se neměli vysvětlovat. Až se ten quest stane, specka, recept stane všední záležitostí určitě nejsem proti, aby byly někde v návodu sepsány pro lidi, kteří se vrátí na DP nebo jsou úplnými nováčky. To bych řekl, že je i dobrý nápad. Otázkou je jen, kdo by ty návody psal a kdy uznat za vhodné nové věci zařadit do návodů...
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Dakujem, ze si mi ukazal, ze si tie prispevky necital, iba si nimi tak prebehol. Lebo ocividne si vobec nepochopil.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Scorp -K- píše:Dakujem, ze si mi ukazal, ze si tie prispevky necital, iba si nimi tak prebehol. Lebo ocividne si vobec nepochopil.
Napadlo mě ti říct, tak mně to vysvětli....ale pak jsem si uvědomil, že by tu padla jenom další hromada nadávek. Takže asi Scorpe ano ty a Valec jste nejlepší a nejchytřejší hráči na DP a máte vždy a ve všem pravdu!!! My ostatní jsme jen parta arogantních debilů bez žen, kteří ztrácí čas na hloupé hře, protože v životě ničeho nedosáhli (snažil jsem se shrnout všechny urážky, které by přišly, do jedné věty). Tím bych asi zakončil diskuzi s držiteli čestných doktorátů od nejprestižnější fakult na světě a jen chci poděkovat, že jsem se této diskuze mohl zúčastnit. Byla to pro mě velká zkušenost na kterou nikdy nezapomenu. DĚKUJI!!
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

A aj si si to dozadu precital, co som pisal, alebo stale nie?
Ja ti to vysvetlim aj tak s tvojim dovolenim, mimochodom dakujem :)
Nikto z nas tu nepisal o tom, ze ti golemovia neboli OP. Prave naopak, ja osobne teda som pisal, ze boli OP a cely server to zneuzival, a ze to neni nasa chyba, ze si GMka nevsimli ze su zle nastaveni. A to, ze si clovek neuvedomi ze nieco je OP ked sa to za x mesiacov - rokov neopravi. Obranil som sa skrz to, ze Thief tu z nas robil debilov, ktori ako jedini chcu aby ti golemovia ostali OP. Ak si uz konecne precitas od slova do slova tie prispevky, tak to tam uvidis. Tak to skus a potom nieco napis.
Valec
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Valec »

Ja si myslím že to je len plítvanie času a písmenok. Raxík , prečítaj si dvôkladne celú diskusiu , pretože si tak evidentne nespravil a snád pochopíš moje rozčarovanie s tvojich postov. Nikto tu neplače že niakym Golemom znížili DMG , mne samému je to u prdele, lebo ja Crafta nehrám. Len ma hnevá to, že niečo Gm spravia zle, My sme obviňovaný s toho že sme to nenahlásili, pritom sme nemali odkial vedieť že je to zle, a ešte si prečítaš smršť arogantných kecov . Toto je merítko veci, prečo sem vôbec postujem . Snád som ťa dostal trocha do obrazu, a ked nie , je mi to asi jedno.
Nightwish
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nightwish »

Dlouho jsem si nikam nenapsal, ale chtěl jsem si jen zaposthuntit:

za 1. - nejen my, taky oni! - brekot
za 2. - neni nase chyba, vase - brekot
za 3. - brekot²
když a+b = brekot, tak brekot = posthunt, čímž veškerá konverzace počínaje tím od Scorpa je čistý posthunt/brekot²

A to nejsem matematický génius :unibrow:

To Raxík: K čemu je craft ví snad každý, kdo hraje Ultimu nebo alespoň jednou prošel sekcí povolání na DP stránkách. Specky se zavedli, aby tyto možnosti rozšířili pro ty hráče, kteří chtějí mermomocí hrát jen "svého milovaného kraftíčka". To taky všichni víme, ale to, že pokud se do hry zavede nějaká změna, není vůbec vyjímkou, že tato změna bude v průběhu hry modifikována či úplně odebrána v závislosti na herních výhodách/nevýhodách, to bere v potaz asi jen velmi malé procento setrvavších hráčů. -> FREE shard (už to tu padlo tolikrát, že jsem si to dal dokonce na tričko do práce, když někdo prudí-> nad tím je nápis ČTĚTE POZORNĚ) To, že tady zřejmě nikdo se "smyslem pro hru jako takovou" nehraje Golem mástra a GM team je vytížen natolik, že nemá čas se tomu 100% věnovat pak logicky vyústí v takovýto výsledek.
Než začne další vlna "ale my nevěděli, že to tak nemá být" tak se zamysli: Destro ti dá IK na ránu - válečník = OP!
Golem mástr - C R A F T si s dvouma Agapiťákama (nehrál jsem, tipuju) vybije celé ICE, 4 pk a ještě mu nato stačí jedna ruka = no tak to určitě není OP!

Benevolence GM´s, že se takovouto chybu rozhodli "netrestat/penalizovat", beru jako vstřícné gesto vůči hráčům, kterých tu už moc není.

A byl bych možná i rád a poděkoval za opravu (ti, které golem mástr baví a nehrají ho čistě kvůli zisku) a ne za úplné zrušení/popř. většího nerfu.

Ironie v Škorpově případě je, že on, mamonu tolik, že by s ním mohl dláždit chodníky po celé Britannii, brečí, že z něho někdo dělá vola, když hraje, jak umí.

dlouhý post-hunt zakončím tématickým odkazem na video z YT:
https://www.youtube.com/watch?v=a7_uhNZgLMs

:clap: :arrow: :paranoid: :oP :roll:

posthunt bez smajlíku je nanic!!!
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Ano mas pravdu. Som na tom tak zle co sa tyka skillu, ze si musim vyprosovat od GMiek aby mi dali OP postavu, inak nic nedojdem. Shrnul som to dostatocne?
Nightwish
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nightwish »

Scorp -K- píše:Ano mas pravdu. Som na tom tak zle co sa tyka skillu, ze si musim vyprosovat od GMiek aby mi dali OP postavu, inak nic nedojdem. Shrnul som to dostatocne?

Nope, ani nepochopil, když si pleteš pojmy -"skill≠MAMON". Nikdy bych tvůj skill nezpochybňoval, bojím se tvého Ega ;-)
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

Skill -> Mamon
Ale opravil by som ten tvoj prvy bod na:
1. Ked oni, tak aj my.
A brekot si odo mna pocut nemohol, lebo som tymi golemami na dp nezarobil nic navyse, ani nic nestratil. Ako som povedal, je mi uprimne jedno ze sa zmazali. Islo to bez nich, pojde to bez nich aj nadalej.
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Napsal jsem, že jste to měli reportovat proto, že tak máte dělat vždycky když je něco špatně nebo podezřele nastaveno - najdete to i v pravidlech. A neříkejte mi tady, že jste netušili že to nebyl účel jen proto,že nikde na webu nejsou jejich přesné staty uvedené. Aby si craft dával solo lvl 10 monstra za 30 sec a prakticky za pár gp ? Můžete si říkat co chcete, ale tohle Vám nevěřím. Kdyby někoho napadlo, jak píše nightwish, jít s těmi golemy do PvP, rozdávat IKčka a pojíždět výpravy 1v5, tak bysme se dočkali page a spamování fora, jak jsou přeboostlí.... na to bych si vsadil. Kdysi destro v PvP byl v porovnání s tímhle směšný.

Za to že jste nic nenahlásili, se nikdo netrestal, tak nevím proč tolik povyku. Když se podíváte do prohřešků, kolikrát tam najdete "zneužití/nenahlášení bugu/nastavení". Nelíbí se Vám, že se to nepotrestalo a jiné zneužívání chyb v nastavení ano? Pořád mluvíte o tom jak se nemají ty zbytky hráčů zbytečně odrazovat od hraní a tedka byste si rádi všechni šli zasekat do basy ? Opravdu nevím o co Vám tady jde. Kritika Vám jde dobře to ano, ale neoceníte vstřícné gesto, ani když ho máte přímo před sebou.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Kód: Vybrat vše

09.05.2015 17:39	Darakis	ea37d8	WR	Nenahlaseni podezreleho chovani charakteru. Vzhledem k cistemu rejstriku podminecne smazani uctu - 3000 logu + 20 dni jailu. Ac.
- Zjistili jste, že je někde chyba u specializace golem mastera, protože se kraft mohl přeboostit na několik tisíců HP. A co jste udělali? Prověřili pouze jednoho golema a co vím, tak ty golemy se x lidí ptalo. Možná by stačilo opravdu více komunikovat s hráči. Sama jsem xkrát upozornila na nějaké bugy, bez odezvy a lze to dělat stále... Prověřili jste si i teď po akci "agapite" zbytek golemů a stromů?
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Trinity píše:

Kód: Vybrat vše

09.05.2015 17:39	Darakis	ea37d8	WR	Nenahlaseni podezreleho chovani charakteru. Vzhledem k cistemu rejstriku podminecne smazani uctu - 3000 logu + 20 dni jailu. Ac.
- Zjistili jste, že je někde chyba u specializace golem mastera, protože se kraft mohl přeboostit na několik tisíců HP. A co jste udělali? Prověřili pouze jednoho golema a co vím, tak ty golemy se x lidí ptalo. Možná by stačilo opravdu více komunikovat s hráči. Sama jsem xkrát upozornila na nějaké bugy, bez odezvy a lze to dělat stále... Prověřili jste si i teď po akci "agapite" zbytek golemů a stromů?
Já bych jen dodal, že mythril golem byl upravován GM týmem, že může naboostit krafta na 1K hp, ale oak golema už nikdo neřešil, že má tu stejnou vlastnost že boosti hp kraftovi tím že vstřebává zásah do sebe... Zkoušet to nebudu, ale tím to golemem je možné jít i přes 30K hp jako to bylo u mythrila, aby se neřeklo že se to neoznamuje..
Jako kraft bez golemů může v pohodě běhat pvp :D a nic ho jen tak nerozhodí s přeboostem :D
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Já reportoval to, co jsem viděl. To se opravilo. Jestli to pořád jde s oakem, tak možná že Acarus prostě zapoměl že má stejnou abilitu i jiný golem, po těch rokách se tomu ale nedivím, specky na crafta jsou tuším 2011 - kdo by si to pamatoval? Já do scriptů jako takových přístup nemám, takže vše můžu jen posílat dál k vyřešení.
Co se týká page. Nějaké page na chyby jsem řešil, já si rád pokecám, i když o chyby nešlo. Jestli nějaké opravdu jsou a mělo jich být tolik jak píšeš, tak nevím kam ty chyby reportuješ, ale do page určitě ne. Na myth ani oak golema jsem určitě žádnou page neviděl.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Valec
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Valec »

Aahz je pravdou to že tu čítaš only kritiku , to je ale jasné s toho že sa tu riešia problémy a to čo hráčov trápi. Na dobré veci sa predsa nikto nebude sťažovať.
Všetka kritika ktorá tu odo mňa padla bola určená pre jedného GM , nesúdím zvyšok.
Vlastne ked už sme nahodili túto tému, tak pre mňa sa diametrálne zmenil názor na GM príchodom Conseilora. Toho by som rád pochválil za prístup k hráčom a určite aktivitu. A to v hre vela zmení , už len ten moment ked napíšete page a vidíte ako príde a pokecá si s vami. Že sa vôbec snaží váš problém riešiť za to má u mňa velké + . Tomu človeku držím palce a verím že s aktivitou a ústretovým chovaním neprestane.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Nightwish píše:Dlouho jsem si nikam nenapsal, ale chtěl jsem si jen zaposthuntit:

za 1. - nejen my, taky oni! - brekot
za 2. - neni nase chyba, vase - brekot
za 3. - brekot²
když a+b = brekot, tak brekot = posthunt, čímž veškerá konverzace počínaje tím od Scorpa je čistý posthunt/brekot²

A to nejsem matematický génius :unibrow:

To Raxík: K čemu je craft ví snad každý, kdo hraje Ultimu nebo alespoň jednou prošel sekcí povolání na DP stránkách. Specky se zavedli, aby tyto možnosti rozšířili pro ty hráče, kteří chtějí mermomocí hrát jen "svého milovaného kraftíčka". To taky všichni víme, ale to, že pokud se do hry zavede nějaká změna, není vůbec vyjímkou, že tato změna bude v průběhu hry modifikována či úplně odebrána v závislosti na herních výhodách/nevýhodách, to bere v potaz asi jen velmi malé procento setrvavších hráčů. -> FREE shard (už to tu padlo tolikrát, že jsem si to dal dokonce na tričko do práce, když někdo prudí-> nad tím je nápis ČTĚTE POZORNĚ) To, že tady zřejmě nikdo se "smyslem pro hru jako takovou" nehraje Golem mástra a GM team je vytížen natolik, že nemá čas se tomu 100% věnovat pak logicky vyústí v takovýto výsledek.
Než začne další vlna "ale my nevěděli, že to tak nemá být" tak se zamysli: Destro ti dá IK na ránu - válečník = OP!
Golem mástr - C R A F T si s dvouma Agapiťákama (nehrál jsem, tipuju) vybije celé ICE, 4 pk a ještě mu nato stačí jedna ruka = no tak to určitě není OP!

Benevolence GM´s, že se takovouto chybu rozhodli "netrestat/penalizovat", beru jako vstřícné gesto vůči hráčům, kterých tu už moc není.

A byl bych možná i rád a poděkoval za opravu (ti, které golem mástr baví a nehrají ho čistě kvůli zisku) a ne za úplné zrušení/popř. většího nerfu.

Ironie v Škorpově případě je, že on, mamonu tolik, že by s ním mohl dláždit chodníky po celé Britannii, brečí, že z něho někdo dělá vola, když hraje, jak umí.

dlouhý post-hunt zakončím tématickým odkazem na video z YT:
https://www.youtube.com/watch?v=a7_uhNZgLMs

:clap: :arrow: :paranoid: :oP :roll:

posthunt bez smajlíku je nanic!!!
Tady nezbývá napsat nic jiného než AMEN!
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Aahz píše:Já reportoval to, co jsem viděl. To se opravilo. Jestli to pořád jde s oakem, tak možná že Acarus prostě zapoměl že má stejnou abilitu i jiný golem, po těch rokách se tomu ale nedivím, specky na crafta jsou tuším 2011 - kdo by si to pamatoval? Já do scriptů jako takových přístup nemám, takže vše můžu jen posílat dál k vyřešení.
Co se týká page. Nějaké page na chyby jsem řešil, já si rád pokecám, i když o chyby nešlo. Jestli nějaké opravdu jsou a mělo jich být tolik jak píšeš, tak nevím kam ty chyby reportuješ, ale do page určitě ne. Na myth ani oak golema jsem určitě žádnou page neviděl.
Já nevím, co přesně který golem dělá. Dotazovala jsem se na bugování golema vyvolaného v dungu, kdy jsme krafta jednou brali do EP2 a byl to teror, když z 5ti golemů, vyvolaných po sobě šel ovládat jeden, zbytek nám jen zabíjel výpravu. A také jsem se ptala na mazání golemů, kteří hráči zanechávali po světě. Tenhle můj dotaz najdeš někde o pár stránek dál... Xorine byl potrestán a hráči na to upozorňovali, že běhá s 36k HP. A údajně sám Xorine psal, že to samé umí Oak, což jde prý do teď.
Jinak já jsem chyby hlásila asi jen po ICQ... naposled to bylo bugování HP u mága. Ale to nebudeme řešit tady v topicu u Krafta. :)
Ocroc
Dark Paradise GM

Příspěvek od Ocroc »

Valec píše:Mne asi len ostáva súhlasiť zo zvyškom osadenstva... Arogantnejšieho blbca tento server ešte nevidel, nepredviedol si to raz . Račej sa tej hre nevenuj vôbec a modlím sa aby tvoji kolegovia nešli v tvojích šlapajách. Názor typu "už tu aj tak skoro nikto nehrá, tak si bude robiť čo chcem " si nechaj na doma. Pokial ťa to nebaví a potrebuješ sa tu odbavovať, račej si otvor doma denníček a píš si to tam. Čo čítam jeden príspevok za druhým od teba , samá arogancia, žiadna úcta k ludom ktorý tu ešte hrajú a trávia čas pri tejto hre. Uvedom si jednu vec, robíš to pre Nás... Pokial to robíš len preto aby si si tu mohol masírovať ego, tak si to nechaj, nikto na to nieje zvedavý. A pokial ťa to nebaví, nechaj to tak. My to už niak prežijeme bez slz a nariekania... :lol:
A vy jste překvapení že s vámi nikdo z GM Teamu o ničem nediskutuje.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokračování v pokecu, tady je to pro téma craft.
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

Chtěl bych se zeptat na specializaci Mistra Kovové magie u krafta.
Stává se mi docela často, že při očarování pytlíku ať už bloodem nebo mytherilem a následném lotování, to nad kraftem napíše hlášku "Povedlo se ti najít něco navíc", přesto do batohu nic extra nespadne :(
Odpovědět