Hráčtí vendoři
Re: Hráčtí vendoři
Mel bych dotaz pro gm. Slo by prodavat pred afk tradera i jezditka? Lamky jdou ale kone, nebo packy vendor neveme... Diky
Nevím jestli sem neudělal něco špatně, ale chci upozornit všechny vendoráře. Dnes mi to 2 itemy neukázalo v nabídce prodeje hned po vložení, po itemech se slehla zem. Tak si tam nedávejte nic cenného dokud to někdo neprověří.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Proc se zrusilo prodavani skill knizek psanych hracskou postavou? Driv prodavat sly, ted mi je vendor odmita vzit.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Tipujem ze odpoved na toto bude: "Spytaj sa wetchera" ...
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Je tu ještě někdo, kdo mi vyrobí silver bow?
Pozor na prodávání mystiků. Vendor nedokáže prodat stackovatelné mystiky po jednom. (rozuměno vložim např. mystic stick za 30k, vložím další mystic stick za 30k, a vendor místo 2 položek prodává 2x mystical stick za 30k)
Už se mi to stalo také s vlasci. Dával jsem po 100ks a pak jsem to měl v jedné položce všechno za cenu 100ks
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Šlo by něco udělat s těma vendorama který nic nemaj nebo maj blbost za miliardu?Je jich tam neskutečně moc co jen zabíraj prostor a fakt mě nebaví každého zvláš obíhat.Žádná demokracie , smazat bezpardonu.Klidně člověk který bude mít právo to hlídat a bude ten plevel ničit.Někteří sou tam už víc jak rok.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tj taky fakt, kdyz uz tam jdu tak je to utrpeni.
Nez mazat, neslo by napr. vendory, ktery nejsou doplnovany (tyden?) ze strany hrace automaticky hazet do jiny ohradky atpod. nevim presne jak to ze strany hrace a doplnovani vendora funguje.
Nez mazat, neslo by napr. vendory, ktery nejsou doplnovany (tyden?) ze strany hrace automaticky hazet do jiny ohradky atpod. nevim presne jak to ze strany hrace a doplnovani vendora funguje.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Žádné takové , mazat , mazat a mazat.Hráčum ovladač zustane a za pár sekund si mužou udělat nového.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
To by se pak nemohly delat screeny, jakoze tu mame online 50+ lidi na jedny obrazovce:-)
A ano jednou za cas se clovek chce podivat po nabidkach a odradi ho pulka vendoru k nicemu
A ano jednou za cas se clovek chce podivat po nabidkach a odradi ho pulka vendoru k nicemu
Mi dejte jména neaktivnich vendorů a já je pošlu do věčných lovišť.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by jednoduší všecko smazat?Sepsat to je na hodinu , já to nedám.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To je zase hurá akce... Zmizel mi vendor, kterého jsem doplňoval včera(Mapy) a dále vendor Hammer Maiden a Svitky, kteří u sebe měli prodané věci pár týdnů, jelikož jsem je po Vánocích ještě nestihl doplnit. Jinak to byli všechno aktivní vendoři, které jsem pravidelně doplňoval a zmizeli mi i se zbožím/poukázkama. Ovládání, které mi teď zbylo v batůžku píše, že můj vendor, pojmenovaný špatným jménem, je na souřadnicích v Homare dole, kde ale není nic.
Edit: Ovládání vendora se po jeho smazání nejspíš prolinkovalo s náhodným ID ("Tvůj vendor tribal mask..."). Tudíž nemůžu vendora smazat a ani si udělat nového.
Edit: Ovládání vendora se po jeho smazání nejspíš prolinkovalo s náhodným ID ("Tvůj vendor tribal mask..."). Tudíž nemůžu vendora smazat a ani si udělat nového.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Sory mefe ale nechceš s těma vendorama něco udělat?Máš jich tam 150 po 2-3 věcech který sou povětšinu kničemu.Jestli fakt chceš něco prodávat musíš souhlasit , kdo se má probírat zástupama vendoru.
Krásné smazaní ani jsem to nevybral co bylo prodaný to byl super nápad Zola to vyhrál
Jsem to čekal, že to ani nevyberu a smaže se mi vendor, pač tam nic neměl, když jsem neměl čas tam nic dohodit a vybrat to...
Jsem to čekal, že to ani nevyberu a smaže se mi vendor, pač tam nic neměl, když jsem neměl čas tam nic dohodit a vybrat to...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano vyhral sem a nejenom já , polovina vendoru co tam byla naprosto kničemu zmizela.Tak doufám že ho obnovíš a rok se na něj nepodíváš.
Taky se odstranili ty co jsou aktivní akorát v dobu kdy se mazalo, tak tam třeba nic neměli ) žádná zmínka o tom, že se to čistí v tu a v tu dobu ...Zola píše:Ano vyhral sem a nejenom já , polovina vendoru co tam byla naprosto kničemu zmizela.Tak doufám že ho obnovíš a rok se na něj nepodíváš.
Obnovím ho, až mi dáš 5K MC...myslím si že z prasáren máte dost nahrabáno takže by jsi to ostatním mohl vrátit ze svého co řikáš ?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo věřím že se smazal nějaky co opravdu fungoval ale rozumný prodejce se raduje protože ted se k němu zákazník i dostane.A 5k mc ti nedám , zkus bimba třeba má schovanou nějakou bokovku z dungu.LaPiZza píše:Taky se odstranili ty co jsou aktivní akorát v dobu kdy se mazalo, tak tam třeba nic neměli ) žádná zmínka o tom, že se to čistí v tu a v tu dobu ...Zola píše:Ano vyhral sem a nejenom já , polovina vendoru co tam byla naprosto kničemu zmizela.Tak doufám že ho obnovíš a rok se na něj nepodíváš.
Obnovím ho, až mi dáš 5K MC...myslím si že z prasáren máte dost nahrabáno takže by jsi to ostatním mohl vrátit ze svého co řikáš ?
Musím souhlasit, tohle byl nejlepší nápad tohoto roku. Sice se smazalo i několik aktivnějších vendorů ale to není zase taková pohroma..Zola píše:Ano vyhral sem a nejenom já , polovina vendoru co tam byla naprosto kničemu zmizela.Tak doufám že ho obnovíš a rok se na něj nepodíváš.