2 Ultimy

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
HELPOŠ
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

2 Ultimy

Příspěvek od HELPOŠ »

nazdar, chcel som sa spýtať ako sa dajú rozbehnúť dve ultimy niekto mi poradil že mam si spraviť novu zložku kde budem mať súbory na DP a druhý shard len tak v složke s uo. A tak som to spravil a ak chcem lognut DP cez normál clienta vyskočí mi error. Tu je ten error : http://leteckaposta.cz/321058380

Neviete niekto čo stým ? :)
Quellx - Smutný príbeh
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 Ultimy

Příspěvek od Vorlon »

Zkus v hledani na forku uolauncher nebo tak neco. Krysa nakej delal
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Já jsem vždycky měl 2 a někdy víc ultim:) na každou měj svu vlastní složku, jak někdo psal výše, občas pomáhá i prográmek uolauncher (zadáš jen cesty, dost easy), ale fungovalo mi to i bez toho díky tomu, že jeden shard spustím přes razor, druhej přes yoko a tak, nidky jsem s tím neměl závažnější problém
HELPOŠ
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HELPOŠ »

Xan píše:Já jsem vždycky měl 2 a někdy víc ultim:) na každou měj svu vlastní složku, jak někdo psal výše, občas pomáhá i prográmek uolauncher (zadáš jen cesty, dost easy), ale fungovalo mi to i bez toho díky tomu, že jeden shard spustím přes razor, druhej přes yoko a tak, nidky jsem s tím neměl závažnější problém
Takže mi nestačí jedna složka UO ? Musím mát 2 ?
Quellx - Smutný príbeh
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

HELPOŠ píše:
Xan píše:Já jsem vždycky měl 2 a někdy víc ultim:) na každou měj svu vlastní složku, jak někdo psal výše, občas pomáhá i prográmek uolauncher (zadáš jen cesty, dost easy), ale fungovalo mi to i bez toho díky tomu, že jeden shard spustím přes razor, druhej přes yoko a tak, nidky jsem s tím neměl závažnější problém
Takže mi nestačí jedna složka UO ? Musím mát 2 ?
jo, každej server používá své upravené soubory, s kterými ti jiný server nebude běhat korektně
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
HELPOŠ
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HELPOŠ »

A stačí skopírovať originálnu složku? Lebo novu inštalačku nejde urobiť pretože sa ma pýta či chcem odstranit tu starú a nahrať novu :)
Quellx - Smutný príbeh
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

Jo
HELPOŠ
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HELPOŠ »

Spravil som následovné : Skopíroval predošlú zložku s uo a do nej napatchoval DP a keď zapnem clienta tak vyskočí toto :http://leteckaposta.cz/458415741
Quellx - Smutný príbeh
Dark Fix - Smutný príbeh
Hunter of Blood
Windex
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

HELPOŠ píše:Spravil som následovné : Skopíroval predošlú zložku s uo a do nej napatchoval DP a keď zapnem clienta tak vyskočí toto :http://leteckaposta.cz/458415741
Líp ti to naformuluji:
1) máš nainstalovanou Uo dejme tomu na C:/program files/Ultima Online.......ber s rezervou, každý to má jinak
2) celou složku Ultima Online zkopíruješ např.: D:/Ultima Online (je to lepší, aspoň podle mě, pač ti to nerozdrbe registry) a tam si nastavíš vše potřebné pro daný server (IP, launcher atd.)

Shrnuto do jednoduché věty.....prostě celou složku s ultimou zkopíruješ mimo instalační disk, třeba na D a tam si upravíš v login.cfg IP adresu, nastavení a vše kolem toho...
Takhle sem hrál na třech shardech. Měl sem Uo na C:/Program Files/Ultima Online, pak na D:/Ultima Online(paradise found) a D:UO/Kelevar)
Jen je potřeba nastavit správně IP a klienty pro danej server....
Odpovědět