Neviete niekto čo stým ?

Takže mi nestačí jedna složka UO ? Musím mát 2 ?Xan píše:Já jsem vždycky měl 2 a někdy víc ultim:) na každou měj svu vlastní složku, jak někdo psal výše, občas pomáhá i prográmek uolauncher (zadáš jen cesty, dost easy), ale fungovalo mi to i bez toho díky tomu, že jeden shard spustím přes razor, druhej přes yoko a tak, nidky jsem s tím neměl závažnější problém
jo, každej server používá své upravené soubory, s kterými ti jiný server nebude běhat korektněHELPOŠ píše:Takže mi nestačí jedna složka UO ? Musím mát 2 ?Xan píše:Já jsem vždycky měl 2 a někdy víc ultim:) na každou měj svu vlastní složku, jak někdo psal výše, občas pomáhá i prográmek uolauncher (zadáš jen cesty, dost easy), ale fungovalo mi to i bez toho díky tomu, že jeden shard spustím přes razor, druhej přes yoko a tak, nidky jsem s tím neměl závažnější problém
Líp ti to naformuluji:HELPOŠ píše:Spravil som následovné : Skopíroval predošlú zložku s uo a do nej napatchoval DP a keď zapnem clienta tak vyskočí toto :http://leteckaposta.cz/458415741