Že skončil zd na foum neznamená, že neřídí DP.....bez fóra se jaksi obejde....ty tele!NowWereTalkin píše:Az na to, ze wizzy skoncil tiez, ty tela.
jeste jednou a pardon
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: jeste jednou a pardon
-
- Book Snake
Kedze ta trochu poznam, a viem ze si na tom co sa tyka myslenia trochu slabsie, neodpisem.Helloween píše:Že skončil zd na foum neznamená, že neřídí DP.....bez fóra se jaksi obejde....ty tele!NowWereTalkin píše:Az na to, ze wizzy skoncil tiez, ty tela.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
-
- Book Snake
nope
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Je to vtipný (nebo k pláči) se na to dívat...
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Amonthia bugování...jail a logy
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Bugování.....delete
Ale z toho co tu bylo sepsano, tak bych spis sesmolil seznam takovejhle:
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Rozdíl mezi jablkem a hruškou je, i když je to ovoce:)
Víc psát nebudu, napsáno bylo už dost.
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ano bouračka a pak se rozhoduje jesli rakev nebo nemocnice ? nedava mi to smysl ...Skuhry píše:Ale z toho co tu bylo sepsano, tak bych spis sesmolil seznam takovejhle:
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....rakev
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Bouračka.....nemocnice
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
U MG nebugovalo gm guildy? A pulka clenu?=)
To Kapr: Bouracka, stejne jako bugovani je siroky pojem s mnoha promennymi
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Važně?...(je to sice utopie se o tomhle dohadovat, ale) Přál bych si mít bouračku, u které třetí osoba (nezúčasněná) rozhodne o to co budu mít za zranění...výborný argument
Mrakoplas píše:U MG nebugovalo gm guildy? A pulka clenu?=)
Naposledy upravil(a) Smoce dne 13 úno 2014 09:25, celkem upraveno 1 x.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já tyhle argumenty taky nechápu.....bug je prostě bug....že je to menší bug je fuk...je to prostě BUG a v pravidlech není rozlišený, jeslti je to menší nebo závažnější, je tam vysloveně bugování a to se má trestat nejvyššíma trestama....tyhle tresty jsou proti slušnejm hráčům....Smoce píše:Važně?...(je to sice utopie se o tomhle dohadovat, ale) Přál bych si mým bouračku, u které třetí osoba (nezúčasněná) rozhodne o to co budu mít za zranění...výborný argument
Mrakoplas píše:U MG nebugovalo gm guildy? A pulka clenu?=)
Pokud za bugování dostane jail a logy, tak vysloveně chci aby AFK bylo trestáno jen karibikem!!! Ať tu teda je nějaká spravedlnost a vyrovnanost v podání trestů za určitý prohřešky....
Tímhle si wizzy dokázal, jak ti jsou hráči u prdle a máš jen svoji komunitu lidí, který supportíš.
A dokazovat ti to, že tě napadám ze supportu nemusím...v prohřeškách je jasný důkaz...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jednoznacny support ma rozhodne camarilla. vidis snad medzi trestami niekoho z camy? nie...
coincidence? i think not!
*sigh*
helloween co keby sa prislo na to, ze nevedomky si sa aj ty dopustil/zucastnil nejakeho bugu? tiez by si tak vehementne rucal a bil okolo seba pastickami a dozadoval sa delete a banu?
coincidence? i think not!
*sigh*
helloween co keby sa prislo na to, ze nevedomky si sa aj ty dopustil/zucastnil nejakeho bugu? tiez by si tak vehementne rucal a bil okolo seba pastickami a dozadoval sa delete a banu?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
rly?Shadowsong píše: ze nevedomky
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Helloweene máš čas do dnešní půlnoci to dokázat. Ocrocovi to možná nevadí, ale mě ano. A výpis z prohřešků neberu jako důkaz. Tvoje trpělivost přetekla před pár dny. Dnes přetekla moje.
Helloweene, přeju ti ať máš stejný support jako Amonthia...
21.10.2011 16:23 All Mighty Bud 461d16 Amonthia Nedoložené obvinění ze supportu, jelikož se jedná o první prohřešek tohoto druhu po novince z 22.08., "pouze" 500 logů. *Ocroc*
21.10.2011 16:23 All Mighty Bud 461d16 Amonthia Nedoložené obvinění ze supportu, jelikož se jedná o první prohřešek tohoto druhu po novince z 22.08., "pouze" 500 logů. *Ocroc*
V tom případě žádám potrestání Acaruse za označení mojí osoby jako bugera...děkuji (BTW myslím, že AFK prohřešek za bugování je celkem solidní důkaz, ještě bych to promyslel)Qvido píše:Helloweene máš čas do dnešní půlnoci to dokázat. Ocrocovi to možná nevadí, ale mě ano. A výpis z prohřešků neberu jako důkaz. Tvoje trpělivost přetekla před pár dny. Dnes přetekla moje.
Nechcete toho už nechat ? Je to pořád handrkování o tom stejném dokola. Jestli Vám doted nedošlo že se už nic na trestech nezmění tak jste asi dost omezení v myšlení. Řekli jste k tomu svoje, GM si to vyslechli, pár tohle nekonečné řešení stejného problému otrávilo a to je asi tak jediný výsledek toho všeho.
Jsem zvědavý jak se Vám bude líbit fakt že dvě GM nebudou konzultovat ani rozebírat svoje změny na foru od ted už nikdy. Hlavně kvůli faktu že Ocroc má na starosti specky. Nevím jestli si alespon čas od času forum přečtou nebo to budou mít zprostředkovaně od ostaních GM když se jim to bude zdát důležité každopádně ste je nasrali a tedka budeme mít od nich mnohem menší odezvu než doted.
Několikrát tady napsali, že tresty pro amonthii neudával jeden GM ale že to probírali GM mezi sebou než se rozhodli, afk prohřešek tam byl na začátku, kdy bylo známo jen pár případů z posledního měsíce než se vyjely další logy. Menší bugeři byli potrestáni méně, ti hlavní jsou smazaní. Co se Vám na tom nezdá ?
Já rozhodně nebudu lobovat za to aby někoho smazali nebo za to aby se mazalo za jakékoliv bugování jen proto abych se mohl zasmát někomu že přišel o acc. Celou dobu jsem na druhé straně vah a sem za aby se pokud možno hráči nemazali ale daly se alternativní tresty ve vyšší míře.
Podle mě akorát v pravidlech chybí střední trest. Máme tady afk, máme tady mazání acc za bugování, ale to co je méně než delete accountu je prakticky stejné, nebo se to blíží, trestu za afk. jinými slovy imho 5-6k logů (což je nejvyšší trest který jsem viděl za prohřešek) +- stejné jako 5 procent skillů dolů u afk prohřešku.
Jsem zvědavý jak se Vám bude líbit fakt že dvě GM nebudou konzultovat ani rozebírat svoje změny na foru od ted už nikdy. Hlavně kvůli faktu že Ocroc má na starosti specky. Nevím jestli si alespon čas od času forum přečtou nebo to budou mít zprostředkovaně od ostaních GM když se jim to bude zdát důležité každopádně ste je nasrali a tedka budeme mít od nich mnohem menší odezvu než doted.
Několikrát tady napsali, že tresty pro amonthii neudával jeden GM ale že to probírali GM mezi sebou než se rozhodli, afk prohřešek tam byl na začátku, kdy bylo známo jen pár případů z posledního měsíce než se vyjely další logy. Menší bugeři byli potrestáni méně, ti hlavní jsou smazaní. Co se Vám na tom nezdá ?
Já rozhodně nebudu lobovat za to aby někoho smazali nebo za to aby se mazalo za jakékoliv bugování jen proto abych se mohl zasmát někomu že přišel o acc. Celou dobu jsem na druhé straně vah a sem za aby se pokud možno hráči nemazali ale daly se alternativní tresty ve vyšší míře.
Podle mě akorát v pravidlech chybí střední trest. Máme tady afk, máme tady mazání acc za bugování, ale to co je méně než delete accountu je prakticky stejné, nebo se to blíží, trestu za afk. jinými slovy imho 5-6k logů (což je nejvyšší trest který jsem viděl za prohřešek) +- stejné jako 5 procent skillů dolů u afk prohřešku.
Razi rozumnej post, ale musím dodat, že GM nejsou jediní otrávení a popuzení touto událostí. A co si myslím, že se skutečně děje je to, že se GM zamkli doma a čekají až se bouře přežene.
Co mě ovšem díky Razielovi napadlo je, že přístup k buggování je celkově špatný. Střední trest je zajímavé řešení, ale pro počet lidí, co zbývá tomuto shardu by bylo přece lepší tomu předcházet. Nejdřív to chce se zamyslet nad tím, proč lidi bugy nehlásí. Člověk už sám od sebe podle ekonomické teorie je známý jako Homo economicus, tudýž jeho každodenním záměrem je maximalizace užitku (zisku). Lidé také trpí krátkozrakosti rozhodnutí, tudýž se rozhodují v daný okamžik a promítají svůj pohled na současnost do nekonečné budoucnosti pokud nejsou nuceni určitou událostí tento pohled změnit. Proto můžeme vyvodit ohledně bugů, že průměrný člověk (Homo economicus) propočítá maximalizaci svého zisku z nenahlášení bugu, i přes možný trest v budoucnu. Co je tedy důležité je, aby se lidem vyplatilo bugy hlásit.
Proto bych navrhl stanovit odměny za nahlášení bugů. Lidé budou motivováni k vylepšování hry a pomoci GM. Navíc odměny ve formě itemů nikoho nic nestojí, jelikož GM můžou vytvořit prakticky cokoliv. A je myslím férové odměnit hráče, kteří pomáhají vylepšit hru. Samozřejmě odměna by měla být uměrná závažnosti bugu a případného výdělku při jeho zneužívání.
Takovéto nastavení hry by ovšem vyžadovalo delete každého hráče, který úmyslně zneužije bugování ve svůj prospěch. V minulosti tvrdé tresty očividně nepomohli, tak bychom to mohli zkusit takto.
Doufám, že se nad tím společně ještě zamyslíme a dáme to rozumně dohromady .
Co mě ovšem díky Razielovi napadlo je, že přístup k buggování je celkově špatný. Střední trest je zajímavé řešení, ale pro počet lidí, co zbývá tomuto shardu by bylo přece lepší tomu předcházet. Nejdřív to chce se zamyslet nad tím, proč lidi bugy nehlásí. Člověk už sám od sebe podle ekonomické teorie je známý jako Homo economicus, tudýž jeho každodenním záměrem je maximalizace užitku (zisku). Lidé také trpí krátkozrakosti rozhodnutí, tudýž se rozhodují v daný okamžik a promítají svůj pohled na současnost do nekonečné budoucnosti pokud nejsou nuceni určitou událostí tento pohled změnit. Proto můžeme vyvodit ohledně bugů, že průměrný člověk (Homo economicus) propočítá maximalizaci svého zisku z nenahlášení bugu, i přes možný trest v budoucnu. Co je tedy důležité je, aby se lidem vyplatilo bugy hlásit.
Proto bych navrhl stanovit odměny za nahlášení bugů. Lidé budou motivováni k vylepšování hry a pomoci GM. Navíc odměny ve formě itemů nikoho nic nestojí, jelikož GM můžou vytvořit prakticky cokoliv. A je myslím férové odměnit hráče, kteří pomáhají vylepšit hru. Samozřejmě odměna by měla být uměrná závažnosti bugu a případného výdělku při jeho zneužívání.
Takovéto nastavení hry by ovšem vyžadovalo delete každého hráče, který úmyslně zneužije bugování ve svůj prospěch. V minulosti tvrdé tresty očividně nepomohli, tak bychom to mohli zkusit takto.
Doufám, že se nad tím společně ještě zamyslíme a dáme to rozumně dohromady .
Raziel píše:Nechcete toho už nechat ? Je to pořád handrkování o tom stejném dokola. Jestli Vám doted nedošlo že se už nic na trestech nezmění tak jste asi dost omezení v myšlení. Řekli jste k tomu svoje, GM si to vyslechli, pár tohle nekonečné řešení stejného problému otrávilo a to je asi tak jediný výsledek toho všeho.
Naposledy upravil(a) Smoce dne 13 úno 2014 15:34, celkem upraveno 2 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ludia co hlasia bugy nedostanu pri objaveni bugovania delete ale jail napr? ale to by sa mozno nemuselo pacit dlhorocnym obcuravacom nastavenia a buggerom. oh wait...Smoce píše: Proto bych navrhl stanovit odměny za nahlášení bugů. Lidé budou motivováni k vylepšování hry a pomoci GM. Navíc odměny ve formě itemů nikoho nic nestojí, jelikož GM můžou vytvořit prakticky cokoliv. A je myslím férové odměnit hráče, kteří pomáhají vylepšit hru. Samozřejmě odměna by měla být uměrná závažnosti bugu a případného výdělku při jeho zneužívání.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
proc tu hrajete kdyz vam to vsechno tak strasne vadi?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
-
- Orc Writer
leží jim na srdci stav serveru, kde hrají a na kterém se podílejí, hlavne diskuyí o tom, kdo je větší buger, a který buger si zaslouží jaký trest. Naštěstí pevně věřím, že většina slušných tohle nemusí tohle vůbec řešit, když se jich to netýká. Určitě se jakémukoliv bugerovi ten bug vyplatil.