jeste jednou a pardon
jeste jednou a pardon
Ahoj,
predem se omlouvam, ale nestihl jsem se zeptat nez se to tema zamklo.
Chtel jsem se zeptat, zdali kdyz si nejaky clovek od amonthie nabugoval 4-5 tech ss boxu, neznamena to ze jich bylo min krat 3? takze neco okolo15 specialnichh ss. a prave proto by me zajimalo kolik jaky wamp nabugoval horizitu aby to stalo za smazani, konkretne myslim treba kamarada tomcaruse, prptoze u jeho smazani byl smazan guild hause lagu.
a jeste se omlouvam, ale jako nezaujateho mi projde divne ze guilda MG byla smazana kuli tomu ze bugy byli jen od jejich hracu a afera destro ss pokud sem videl dobre v logu byla zase jen od amon hracu.
Diky za odpoved a pardon ze vam to tu znovu zacinam. hned po odpovedi to pak smazu
Chtel jsem se zeptat, zdali kdyz si nejaky clovek od amonthie nabugoval 4-5 tech ss boxu, neznamena to ze jich bylo min krat 3? takze neco okolo15 specialnichh ss. a prave proto by me zajimalo kolik jaky wamp nabugoval horizitu aby to stalo za smazani, konkretne myslim treba kamarada tomcaruse, prptoze u jeho smazani byl smazan guild hause lagu.
a jeste se omlouvam, ale jako nezaujateho mi projde divne ze guilda MG byla smazana kuli tomu ze bugy byli jen od jejich hracu a afera destro ss pokud sem videl dobre v logu byla zase jen od amon hracu.
Diky za odpoved a pardon ze vam to tu znovu zacinam. hned po odpovedi to pak smazu
Re: jeste jednou a pardon
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... =14&t=5327Dilan píše:Ahoj,
Taky mě to přijde divné...Mgčka za bugovaní,dostala delete cela guilda i s majetkem a nikoho nic vic nezajímá...proč tedy amonthie nedostane to samé???? bug jako bug - guilda jako guilda ne? nebo to máme dva různé metry???
Proste neferova protekcia... Za take zaobchadzanie s guildou MG uz mala byt cela amonthka zmazana a vyprazdnene securky... ale tu sa meria 2 metrami no, preto som to uz davno prestal logovat ale vzdy ma pobavi si precitat novinky aj na fore ako sa meria 2 metrami
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
že nas vsichni brani az kdyz nedostala amonka del zajimave...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.King píše:že nas vsichni brani az kdyz nedostala amonka del zajimave...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
brání.. já sem rád že vás smazali ale nechápu proč zase mamonthka z toho vyjde jen s logy.. prostě protekce
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
to je super, jak tu kazdej kazdymu preje del acc :p
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Proč si vlastně rád že se smazala MG gulda?To jsi nám tolik záviděl nebo co tě vede k takové nevraživosti?Ted máš o guldu mín kterou si mohl pojíždět.Erik Nighelt píše:brání.. já sem rád že vás smazali ale nechápu proč zase mamonthka z toho vyjde jen s logy.. prostě protekce
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Já osobně nikomu delete čehokoliv nepřeji...Co si ovšem přeji je spravedlivý přístup k hráčům, což v tomhle případě opravdu, ale opravdu není. Myslím, že v pravidlech je to řečeno velmi jasně jak naložit s lidmi, kteří bugujou, což se stalo guildě MG, tak nechápu, proč by se to nemělo stát i Amonthii. Navíc mě příjde velmi zábavné, že MG za bugování skillu dostane delete účtu nebo majetku a Amonthie za bugovaní SS dostane delete účtu nebo snížení skillu (cítíte tam tu ironii?).
Naposledy upravil(a) Smoce dne 10 úno 2014 20:42, celkem upraveno 1 x.
Myslím si, že největší blbost bylo zavedení pravidla o kolektivní vině (hned po hodinovém relogu frakce-pk ). Vždy by se měli trestat jen jednotlivci a ne celá gilda.
Chce to někoho kdo nebude brát na nikoho ohledy.....Amontka má sice staré hráče které znají Gmka,ale to nemění nic na tom že by měli byt taky delete jako guilda...Já po roce lognu a mam v píč. majetek? a to sem za nic nemohl děkuji pěkně....
Trosky
P.S: Trosky
P.S: Trosky
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
btw to dnesni mazani uctu je zas za jakej bug? mohl by k tomu nekdo neco napsat zacinam se ztracet... a taky nejaka statistika by mohla byt o kolik itemu/uctu atd je svet lehci
Bozsky NooB [True Order] .....
Ty se moc nesměj Tondo, až tě smažou za bordel v baráčku tak se zkráti save o 5sAlassea píše:btw to dnesni mazani uctu je zas za jakej bug? mohl by k tomu nekdo neco napsat zacinam se ztracet... a taky nejaka statistika by mohla byt o kolik itemu/uctu atd je svet lehci
Myslím, že se odpovědi už nedočkáme, jelikož jak už bylo psáno v topicu předtím, jakoukoliv odpovědí by si jenom GM poštvali víc lidi proti sobě. Není totiž možné tenhle support jakkoliv obhájit bez toho, aby neztratili tvář u hráčů (na což už je stejně pozdě). Zavedli teď velmi špatný precedent, na který ještě v budoucnu určitě dojde řeč. Jako obvykle GM mají krátkozraký pohled na problém kombinovaný dvojitým metrem. Když si vzpomenu na bugování knightek a řešení tohoto problému včetně trestů, nejsem si jistý, jestli se smát nebo uronit slzu nad DP serverem.
řeč už asi nedojde na nic, protože si Acar a Ocroc smazali účty na fóru a diskutovat a navrhovat a já nevim co už tu můžou jen hráči mezi sebou a žádná zpětná vazba nebude:)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Z vlastních a nejmenovaných zdrojů to podělal Wizzy....ostatně jako vždy. Acara z toho vynechejte.Xan píše:řeč už asi nedojde na nic, protože si Acar a Ocroc smazali účty na fóru a diskutovat a navrhovat a já nevim co už tu můžou jen hráči mezi sebou a žádná zpětná vazba nebude:)
BTW: Wizzy, povedlo se ti prakticky nemožný...odstranit všechny GM a udělat si z toho vlastní server.
Congratulation
-
- Book Snake
Az na to, ze wizzy skoncil tiez, ty tela.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.