jeste jednou a pardon

Vaše nápady a návrhy
Dilan
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

jeste jednou a pardon

Příspěvek od Dilan »

Ahoj,
predem se omlouvam, ale nestihl jsem se zeptat nez se to tema zamklo.

Chtel jsem se zeptat, zdali kdyz si nejaky clovek od amonthie nabugoval 4-5 tech ss boxu, neznamena to ze jich bylo min krat 3? takze neco okolo15 specialnichh ss. a prave proto by me zajimalo kolik jaky wamp nabugoval horizitu aby to stalo za smazani, konkretne myslim treba kamarada tomcaruse, prptoze u jeho smazani byl smazan guild hause lagu.

a jeste se omlouvam, ale jako nezaujateho mi projde divne ze guilda MG byla smazana kuli tomu ze bugy byli jen od jejich hracu a afera destro ss pokud sem videl dobre v logu byla zase jen od amon hracu.

Diky za odpoved a pardon ze vam to tu znovu zacinam. hned po odpovedi to pak smazu
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: jeste jednou a pardon

Příspěvek od Sikulka »

Dilan píše:Ahoj,
predem se omlouvam, ale nestihl jsem se zeptat nez se to tema zamklo.

Chtel jsem se zeptat, zdali kdyz si nejaky clovek od amonthie nabugoval 4-5 tech ss boxu, neznamena to ze jich bylo min krat 3? takze neco okolo15 specialnichh ss. a prave proto by me zajimalo kolik jaky wamp nabugoval horizitu aby to stalo za smazani, konkretne myslim treba kamarada tomcaruse, prptoze u jeho smazani byl smazan guild hause lagu.

a jeste se omlouvam, ale jako nezaujateho mi projde divne ze guilda MG byla smazana kuli tomu ze bugy byli jen od jejich hracu a afera destro ss pokud sem videl dobre v logu byla zase jen od amon hracu.

Diky za odpoved a pardon ze vam to tu znovu zacinam. hned po odpovedi to pak smazu
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... =14&t=5327
Arya
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arya »

Taky mě to přijde divné...Mgčka za bugovaní,dostala delete cela guilda i s majetkem a nikoho nic vic nezajímá...proč tedy amonthie nedostane to samé???? bug jako bug - guilda jako guilda ne? nebo to máme dva různé metry???
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Proste neferova protekcia... Za take zaobchadzanie s guildou MG uz mala byt cela amonthka zmazana a vyprazdnene securky... ale tu sa meria 2 metrami no, preto som to uz davno prestal logovat ale vzdy ma pobavi si precitat novinky aj na fore ako sa meria 2 metrami :D
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

že nas vsichni brani az kdyz nedostala amonka del zajimave...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

King píše:že nas vsichni brani az kdyz nedostala amonka del zajimave...
Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

brání.. já sem rád že vás smazali :) ale nechápu proč zase mamonthka z toho vyjde jen s logy.. prostě protekce :P
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

to je super, jak tu kazdej kazdymu preje del acc :p
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

spíš majetku
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Erik Nighelt píše:brání.. já sem rád že vás smazali :) ale nechápu proč zase mamonthka z toho vyjde jen s logy.. prostě protekce :P
Proč si vlastně rád že se smazala MG gulda?To jsi nám tolik záviděl nebo co tě vede k takové nevraživosti?Ted máš o guldu mín kterou si mohl pojíždět.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Já osobně nikomu delete čehokoliv nepřeji...Co si ovšem přeji je spravedlivý přístup k hráčům, což v tomhle případě opravdu, ale opravdu není. Myslím, že v pravidlech je to řečeno velmi jasně jak naložit s lidmi, kteří bugujou, což se stalo guildě MG, tak nechápu, proč by se to nemělo stát i Amonthii. Navíc mě příjde velmi zábavné, že MG za bugování skillu dostane delete účtu nebo majetku a Amonthie za bugovaní SS dostane delete účtu nebo snížení skillu (cítíte tam tu ironii?).
Naposledy upravil(a) Smoce dne 10 úno 2014 20:42, celkem upraveno 1 x.
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Myslím si, že největší blbost bylo zavedení pravidla o kolektivní vině (hned po hodinovém relogu frakce-pk :) ). Vždy by se měli trestat jen jednotlivci a ne celá gilda.
Arya
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arya »

Chce to někoho kdo nebude brát na nikoho ohledy.....Amontka má sice staré hráče které znají Gmka,ale to nemění nic na tom že by měli byt taky delete jako guilda...Já po roce lognu a mam v píč. majetek? a to sem za nic nemohl děkuji pěkně....
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Trosky

P.S: Trosky
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

btw to dnesni mazani uctu je zas za jakej bug? mohl by k tomu nekdo neco napsat zacinam se ztracet... a taky nejaka statistika by mohla byt o kolik itemu/uctu atd je svet lehci :mrgreen:
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Alassea píše:btw to dnesni mazani uctu je zas za jakej bug? mohl by k tomu nekdo neco napsat zacinam se ztracet... a taky nejaka statistika by mohla byt o kolik itemu/uctu atd je svet lehci :mrgreen:
Ty se moc nesměj Tondo, až tě smažou za bordel v baráčku tak se zkráti save o 5s :lol: :lol:
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Myslím, že se odpovědi už nedočkáme, jelikož jak už bylo psáno v topicu předtím, jakoukoliv odpovědí by si jenom GM poštvali víc lidi proti sobě. Není totiž možné tenhle support jakkoliv obhájit bez toho, aby neztratili tvář u hráčů (na což už je stejně pozdě). Zavedli teď velmi špatný precedent, na který ještě v budoucnu určitě dojde řeč. Jako obvykle GM mají krátkozraký pohled na problém kombinovaný dvojitým metrem. Když si vzpomenu na bugování knightek a řešení tohoto problému včetně trestů, nejsem si jistý, jestli se smát nebo uronit slzu nad DP serverem.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

řeč už asi nedojde na nic, protože si Acar a Ocroc smazali účty na fóru a diskutovat a navrhovat a já nevim co už tu můžou jen hráči mezi sebou a žádná zpětná vazba nebude:)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Xan píše:řeč už asi nedojde na nic, protože si Acar a Ocroc smazali účty na fóru a diskutovat a navrhovat a já nevim co už tu můžou jen hráči mezi sebou a žádná zpětná vazba nebude:)
Z vlastních a nejmenovaných zdrojů to podělal Wizzy....ostatně jako vždy. Acara z toho vynechejte.
BTW: Wizzy, povedlo se ti prakticky nemožný...odstranit všechny GM a udělat si z toho vlastní server.
Congratulation :clap: :clap: :clap:
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Az na to, ze wizzy skoncil tiez, ty tela.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Zamčeno