Vampire
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vampire
Vzhledem k tomu, jak dobrej je stone morf u gangrela, tak bych urcite nezvysoval jeho dostupnost.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
prepac ale preco sa tu chovas ako blbec? to ze vies toho vampa hrat aspon natolko, aby si v low a medium dungoch furt neskapinal neznamena ze ostatny nechcu chodit v stonovi aj na harv maze a automaticky toho stona morfovat aj po smrti a snad aj donekonecna...Mephist píše:Vzhledem k tomu, jak dobrej je stone morf u gangrela, tak bych urcite nezvysoval jeho dostupnost.
zvyseny gain na imunku sa zavadzal koli zdrazeniu. ked zdrazi morf stone gargy na 20 nabiti tak sa mozme rozpravat... nehovoriac o survivalibite stone gangrela vs human.
na gangrelovi mam 16 nabiti v stonke, na tremerovi 20 nabiti v imunke. ukaz mi prosim tych velanabiti.
nikto si nikdy na dostupnost stone gargy nestazoval, okrem ludi co bez stony pomaly ani nehraju a s tou stounou lahnu aj v tk. bez urazky, ale zacnite hrat v klanovych morfoch...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Gangrel dostal gangrelovu kad na krv aby si zbieral krv do nej a mal z toho úžitok keďže nemôže použiť human imunku. A po tejto vete nevidím dôvod ďalej rozoberať tento návrh...
Nepsal jsem to tu aby se někdo hádal ! ale aby se o tom pouvažovalo , jelikož se o tom docela dost mluví, tak jestli se to nechce zavést normálně tak bych na to dal jako artefakt například a nemusíte se tu hádat
kaviárový tousty to je vůl
popravdě myslím si že jen se na tu člověčí imunku u gangrela zapomělo a při vybrání klanu gangrel ji to mělo mazat vzhledem k tomu že za to gangrel dostane za to náhradní kád a vzhledem k tomu že většina gangrelů si tu clověčí imunku nechala u sebe a pořád ji nabíjí bez jakékoliv možnosti vybití tak by najednou každej měl ve stone krystalu klidně i 1000 nabití. Jsem pro zavést přelévání z člověčí imunky do stone krystalu ale ať se nejdřív všem vampům smaže člověčí imunku, tak jako se to měla smazat při zavedení nového questu na člověčí imunku.
Hm, trochu se zapomnělo vypnout možnost nabíjení Dark Elixirů Gangrelům. Tak po resyncu.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
me třeba tu imunku do humana kdysi ocrok smazal
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
brujahovi topko nepridava sw?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
více lidem :pKing píše:me třeba tu imunku do humana kdysi ocrok smazal
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zdravím, včera sem úspešně dodělal klanový quest. Přihlásil sem se na šutru klanu a odešel. S tím, že cloak/šerpu apod. dostanu až v cechu kde si za 1M zaplatím specku. O to víc jsem byl překvapen, když po pokecání s npc v cechu mi napsal, že musím splnit klanový quest. Po následném pátrání co je špatně jsem zjistil, že je to tím, že jsem si nekoupil přímo na questu cloak/šerpu. Logicky jsem uvažoval a říkal jsi když mi npc v cechu dá všechny klanové itemy, tak na co je budu mít 2x. Předpokládám, že při současném stavu budu muset splnit opět celý quest a po několikáté otravovat lidi aby mě protáhli do TK. Opravdu si nemyslím, že je to nastavené šťastně.
stalo sa mi to iste ale uz davno.. myslim, ze je tam aj tabulka aby si si nezabudol zobrat klanove predmety. Nabuduce treba byt vsimavejsi
Hm, ach jo :p
A je to tak, že to budu muset projít komplet celé znova?
A je to tak, že to budu muset projít komplet celé znova?
Díky za info Joe.
každopádně uuuu vítej tam, kde vše je možné...
každopádně uuuu vítej tam, kde vše je možné...
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
snazi se nekdo udelat stone impa nebo to pro vas ztratilo vyznam kdyz z toho neni vubec nic jen jiny skin ... popřípadě nebylo by lepsi dat tomu aspon nejakou vyhodu at ma cenu to plnit
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Kym bola z toho vyhoda bolo to dost lakave tam chodit.. Mam v plane to urobit akurat ma to uz nejak netlaci chodim tam tak raz za mesiac
podľa mňa výhoda zrýchlovátka je dostatočná motivácia za toho vampíra
Ale ty splnenim questu zrychlovatko nemas... musis mat nato wing of stone imp este.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.King píše:snazi se nekdo udelat stone impa nebo to pro vas ztratilo vyznam kdyz z toho neni vubec nic jen jiny skin ... popřípadě nebylo by lepsi dat tomu aspon nejakou vyhodu at ma cenu to plnit
ked bude cas, tak tam urcite pojdem, aj ked pre brujaha je mi to myslim uplne nanic. tych 10 heal je bieda, obvlast ked to porovnam s 10% do bojoviek a zrychlovatkom v top morfe. je to tu s tym upirom trochu postavene na hlavu. a najsmutnejsie je ze uz som si na to skoro zvykol. dal by som asi skilly za quest a zrychlovatko iba s kridlom (dokonca aj celkom rp), alebo take daco. ako najjednoduchsiu upravu (opravu). a mohla by byt celkom sranda, keby mal napriklad brujah zrychlovatko v humanovi a stone morf bez narocnosti na horizit ale za dvojnasobok krvi a bez vratenia nabitia z odmorfu, a tremere zrychlovatko v humanovi aj v morfe.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Keeper of Chaos - Do nabídky přidán Wing of Stone Imp (250 bodů)
To zni ferove ne?
To zni ferove ne?
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior