Nesly by vendori upravit, aby mohly prodavat uvarene ryby pro shamany a magicke ryby z fishingu? Pokud je problem v tom, ze je zerou, tak neslo by je upravit, aby tyhle veci zrat nemohly, jako treba vamp nemuze zrat salat apod.
A taky upravit nazvy syrovych shamanskych ryb, aby byly ve vendorovi rozlisitelne.
Tak jsem viděl offline trade zonu. Je to naprostá nechuť tam cokoliv koupit. Vypadá to strašně.
Několik let zpátky jsem hrál na auberonu, kde tohle taky fungovalo. A musím říct, že tam jsem to naprosto miloval...
a jediný rozdíl byl v tom, že vendoři nebyli nějací Scourge vytažení ze starcraftu ale normální NPC, které šlo obléci do libovolného oblečení. Mnohem lépe se v tom pak orientuje, každý si svého vendora obleče podle sebe(par rare panaku), pokud jich chce víc, tak všechny stejně aby bylo jasné že patří k sobě. Popřípadě pokud prodávám craft - obleču ho jako crafta, pokud svitky etc - obleču ho jako mága.
A další věc, že tradezóna někde ve sklepě je opravdu hrůza. Připadám si jak v tragickém dungu bez monstrer. Nelze přemístit vendory někam ven?
Proto se chci zeptat, jestli by ste nechtěli alespoň zkusit zvážit výše zmíněné dva body. Myslím, že by to offline trading opravdu oživilo a udělalo obchod přehlednějším.
A jako poslední věc. Pokud by bylo množství itemů alespoň 10, dalo by se využívat vendorů mnohem lépe jako prodej na vývěsce. Např.: na vývěsce napíšu: Prodám spotřebák, vendor xxxx v offline trade zóně.
Díky za zvážení a odpověď.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Tommy píše:Tak jsem viděl offline trade zonu. Je to naprostá nechuť tam cokoliv koupit. Vypadá to strašně.
.........
Pod tohle se podepisuji...na malém place asi 100 vendorů. Když už, tak tam dát aspoň klasický NPC, který můžu přes makro oslovit....takhle musím na každýho pokkliknout napsat jemno a buy....otrava a nechuť....
při takovém množství npc u sebe by stejně na samotné buy nereagovaly i kdyby to byly human npc, tomu jméno + buy se nevyhneš, na to jsou primitivní scripty....
Vypadá to sice nonfantasy nevzhledně a pokud si lidi nezaloží postavy se jménem jako Ingoty atd, tak to není přehledný, to souhlasím, ale víc itemů si myslím gm nepovolí z důvodu, aby se pak čistě nekšeftovalo jen přes tyhle vendory
Ale presunout to nekam pod sire nebe, nebo do nejakeho vzhledneho baracku - plus udelat vendori byli trosku vice customized, treba tim oblecenim... myslim ze by to vypadalo mnohem lepe jako po strance RP, tak po strance hratelnostni.
Nechci vymyslet blbosti. Ale jak jsem psal jiz vyse. Ac ocenuji, ze se tato feature konecne dostala i na DP a prace gm si opravdu cenim, nynejsi podoba offline tradingu je az odpudiva.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Já jsem rád že už nejsou nesmyslné poplatky z prodaných věcí, počet itemů k prodeji se zvednul a alespon je možné tyto vendory využívat než je mít jen na okrasu.
Taky se mi nelíbí vzhled UFOunských vendorů, nebo prostředí, ale alespon už tito vendoři mají své využití.
Noví vendoři jsou skvělí, konečně to nevypadá jak nějaká laboratoř. akorát mě mate, proč je taková prodleva při vstupu na tržiště - možná moc prvnků na sebe, asi to pak spraví update mapy
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric http://www.laracraft.cz
No a jak tam svého vendora vybalím? Když poklikám na ovládání vendora, tak mě to jen vyhodí hlášku - Tvůj vendor XY se nachází na xxxx,xxxx. Pokud ho chceš smazat zaměř ho!
Šlo by udělat aby u +sových zbraní které sou v prodeji u vendora se ten + vypisoval? Takhle tam dám +20 halu ale napíše se v prodejním okně jen halbert of vanquishing.
Dotaz na GMka:
Mam za to, ze vendor by sa mal zmazat po troch dnoch ked u seba nic nema. Vendor sa ale bohuzial zmaze, aj ked ma u seba tri dni iba poukazky a ked ich vyberem tak sa automaticky zmaze. Uz som musel 4x oznova kupovat vendora. Mohol by sa na to niekto pozriet? Dakujem vopred.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
NowWereTalkin píše:Dotaz na GMka:
Mam za to, ze vendor by sa mal zmazat po troch dnoch ked u seba nic nema. Vendor sa ale bohuzial zmaze, aj ked ma u seba tri dni iba poukazky a ked ich vyberem tak sa automaticky zmaze. Uz som musel 4x oznova kupovat vendora. Mohol by sa na to niekto pozriet? Dakujem vopred.
Nez vyberes posledni poukazku, tak do nej vloz nejakej predmet na prodej. Vzdycky musi u sebe neco mit.