I tak se trakuje za PK

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Tuzemacek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: I tak se trakuje za PK

Příspěvek od Tuzemacek »

Pokud se tedy to GMko stydi a nechce se priznat k chybe, tak at tu postavu aspon vynda z karibiku a vrati zpatky na misto, kde byla...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ty jsi ten posledni člověk co by nam mel rikat co mame a nemame delat. Pokud ti to dane GM oduvodní tak pouze z jeho dobre vule. Nic se nedeje jen tak, pokud si myslis ze obihame svet s allshow a hledame pkcka pro port na Karibik tak se pletes.
Tuzemacek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tuzemacek »

Qvido píše:Ty jsi ten posledni člověk co by nam mel rikat co mame a nemame delat. Pokud ti to dane GM oduvodní tak pouze z jeho dobre vule. Nic se nedeje jen tak, pokud si myslis ze obihame svet s allshow a hledame pkcka pro port na Karibik tak se pletes.
A nemel by dotycny clovek aspon vedet, co provedl? Pokud tomu spravne rozumim, odlogl na povolenem miste a kdyz logl, byl na karibiku. To se mam bat odlognout i u sebe v baraku? Pak dostanu karibik a dozvim se, ze nemam pravo znat duvod?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ty to ženeš do extrémů, kam jsem mým postem rozhodně směřovat nechtěl. Karibik není jako takový "trestem". I když pro některé se to tak může zdát. Když se ocitneš na karibiku, měl by si z toho vzít ponaučení, že tvé chování asi není vyhovující, nebo nějaký tvůj skutek byl na hranici pravidel. Takže pokud tam stál a někomu se to nelibilo, nebo ho třeba viděl odlognout po nalognutí a očumnutí terénu jeslti tam nikdo není a vyhodnotil to je jako né příliš košér, tak mu to dal najevo karibikem. Ale to je jen má spekulace, já osobně karibik daným hráčům mnohdy ani nezduvodňuji, pokud k tomu nemám co říct a doufám, že daný hráč pochopí, že to co dělal se mi moc nelibí.
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Qvido píše:Ty jsi ten posledni člověk co by nam mel rikat co mame a nemame delat. Pokud ti to dane GM oduvodní tak pouze z jeho dobre vule. Nic se nedeje jen tak, pokud si myslis ze obihame svet s allshow a hledame pkcka pro port na Karibik tak se pletes.
Tobě by se taky Qvído myslim nic nestalo, kdyby si prostě jednou přiznal, že jsi udělal chybu (pokud jsi to byl ty). Člověk se na něco slušně zeptá a ty mu ještě odpovíš tím svým arogantním a povýšeneckým tónem....
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

dej hráči funkci ... že tě to ještě baví se s nima dohadovat :D viz topik v diskuzi o sochách..
musíš si zvyknout že stará rozumná gm jsou pryč a dp podle toho vypadá :) na druhou stranu nemužeš dělat něco pro skupinu 10 lidí, která ti zabíjí posledních 50 lidí na serveru.. ale když uděláš něco pro těch 50 lidí, tak tu třeba ještě vydrží - to zní logicky ne?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Každý GM je dobrý, když nejde proti danému hráči. Jakmile nastane problém je to nejhorší na světě. Ale co s tím jsme do toho šli ;-).
Eriku že ty jsi jich za dobu svýho hraní, nehraní zažil..A určitě jsi měl tu čest s nimi diskutovat novodobou problematiku a znáš jejich postoj na věc. Když se tu nimi tak oháníš. Kdyby jsi byl tak hodný a poreferoval nám jejich postoj na věc.
Okcakep
Inkless
Inkless

Příspěvek od Okcakep »

Igelit píše:Tobě by se taky Qvído myslim nic nestalo, kdyby si prostě jednou přiznal, že jsi udělal chybu (pokud jsi to byl ty). Člověk se na něco slušně zeptá a ty mu ještě odpovíš tím svým arogantním a povýšeneckým tónem....
S tim karibikem mi to nepřijde jako chyba asi to bylo od GM správně podle toho co píšou na co je karibik. To pravidlo o odlogu bylo ještě než tam byl dung atd... Mělo by se to ale aktualizovat v pravidlech.
Qvido píše:Ty jsi ten posledni člověk co by nam mel rikat co mame a nemame delat.
Pro celý aktivní GM Team: Jak Ocroc tak Fairy tak Qvido se chováte aspoň tedy vůči Hated, neskutečně arogantně. Mnohdy na naprosto normální otázky nebo postřehy nebo page odpovídáte stylem jak kdyby jsme byli kusy trusu. Zažil sem i ve hře situace vůči nám (pohled ostatních hráčů neznám takže mluvím ze svých zkušeností) které řešíte stylem já jsem pan/paní někdo a i když pravdu nemám tak vy jste furt nuly .
Já naprosto respektuji že celý server patří vám accounty nám sou pouze zapůjčeny.
Já si vážím vaší práce úsilí a peněz co do provozu serveru investujete.
Já chápu, že je to nevděčná práce a proto jste mnohdy zpruzený.

Ale GM jste se stali dobrovolně, tak se prosím vás snažte komunikovat jako normální lidé a ne jako namistrovaní frajírci co mají vždy pravdu.
A věci typu "ty jsi ten poslední co nám bude něco říkat" si prosím odpusťte.
I když to samozřejmě s Hated nevychází jen z vaší strany ta negace a zaujatost, tak bych byl rád kdyby jste si takové výlevy odpustili.
[Hated]
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Erik Nighelt píše:dej hráči funkci ... že tě to ještě baví se s nima dohadovat :D viz topik v diskuzi o sochách..
musíš si zvyknout že stará rozumná gm jsou pryč a dp podle toho vypadá :) na druhou stranu nemužeš dělat něco pro skupinu 10 lidí, která ti zabíjí posledních 50 lidí na serveru.. ale když uděláš něco pro těch 50 lidí, tak tu třeba ještě vydrží - to zní logicky ne?
Stará rozumná GM? kde jsi hrál? Těch tu nebylo nikdy víc jak 2 najednou, takže standarty se asi drží ( i když nevim, neznám všechna GM z týhle doby).
Já bych na vás poslal Vasaka, Klattua nebo Xeena (jmenoval se tak ten kkt?), ty by s váma zatočili raz-dva.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

Jako k nejnižší formě existence jste se začali chovat vy ke mě, když už to vztáhnu třeba na sebe. Myslím, že jsi to byl zrovna ty a Bidas.
Jednoduše se chovám k vám, jak se chováte vy ke mě. To, že vás někdo kopl z Ilshenaru? Nejsme si vědoma jestli jsem to byla já či ne, ale jedno vím, udělala bych to klidně znovu a je mi upřímně jedno, co s tím zmůžete. [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.

Upřímně, je mi jedno čeho si vážíš a jak chceš, abych se k tobě chovala. Jste jedna velká skvrna.

Dále jsem ráda, že tu máme pána, co žije v minulosti. Také bych ráda měla tu možnost a občas něco změnila, ale to nemění nic na tom, že nějaká "minulá GM", co nám tu už měsíce podstrkuješ, mě také vskutku nezajímají.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Fairy píše:Jako k nejnižší formě existence jste se začali chovat vy ke mě, když už to vztáhnu třeba na sebe. Myslím, že jsi to byl zrovna ty a Bidas.
Jednoduše se chovám k vám, jak se chováte vy ke mě. To, že vás někdo kopl z Ilshenaru? Nejsme si vědoma jestli jsem to byla já či ne, ale jedno vím, udělala bych to klidně znovu a je mi upřímně jedno, co s tím zmůžete. [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.

Upřímně, je mi jedno čeho si vážíš a jak chceš, abych se k tobě chovala. Jste jedna velká skvrna.

Dále jsem ráda, že tu máme pána, co žije v minulosti. Také bych ráda měla tu možnost a občas něco změnila, ale to nemění nic na tom, že nějaká "minulá GM", co nám tu už měsíce podstrkuješ, mě také vskutku nezajímají.
Takže stručně řečeno, celej hated by měl jit ze serveru dohaje a ty pro to v té pozici co ted máš uděláš všechno co půjde, rozumím tomu dobře? Přečti si prosímtě aspon 10x ten svuj poslední post a pak si přeber v hlavě jestli tohle fakt myslíš vážně. Třeba ta skvrna nejsme my, ale ty ........
Okcakep
Inkless
Inkless

Příspěvek od Okcakep »

Trošku silná slova na to že si v GM teamu týden i s cestou ne?
Zůstaň u barvení si robicek a mustangů, tam snad žádnou škodu nenapácháš...
[Hated]
Tuzemacek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tuzemacek »

Ja jsem rad, ze GM Fairy konecne priznala pravej stav veci - ze nas GM nesnasi a snazi se nas zbavit. Ostatni si hrajou na objektivni borce.
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Tuzemacek píše:Ja jsem rad, ze GM Fairy konecne priznala pravej stav veci - ze nas GM nesnasi a snazi se nas zbavit. Ostatni si hrajou na objektivni borce.
Počkej, to napsala sama za sebe, ostatní nás možná mají rádi :D
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Fairy píše:Jako k nejnižší formě existence jste se začali chovat vy ke mě, když už to vztáhnu třeba na sebe. Myslím, že jsi to byl zrovna ty a Bidas.

Pokud na to nemas psychicky..nedelej to. Nevim jestli ti nekdo rikal, ale GMko neni jen sranda, kvesticky, kyticky a hrani si s kamaradama. Je to predevsim zodpovednost, pevne nervy a HLAVNE A PREDEVSIM nestranost a nezavislost. Jestli mas nejake nedoresene problemy ze hry nebo jinde, tak funkce GM neni dobrym prostorem si to vynahrazovat. Pochopil bych, vzhledem k tomu ze jsi nova, tak nemusis technicky tu praci jeste zvladat a to ti nikdo za zle nema. Ale ty to nezvladas predevsim profesionalitou. Nemyslim si ze jsi vhodna osoba na post GM, protoze nejsi rozhodne vyspela a predstavou o socialnich stigmatech v pc hrach muze trpet opravdu jen clovek, ktery nema jeste vyvoj plne za sebou.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sir Artuhr píše:
Fairy píše:Jako k nejnižší formě...............
Pokud na to nemas psychicky..nedelej to. ..........
Otázka zní, jak se k tomu postu GM dostala....
Jak tak čtu ale, tak to opravdu nemá v hlavě v pořádku. :roll:
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Zapomínáme že GM vidí to o čem my můžem jen spekulovat. Hráči v modro-červených dresech co se spoléhají jen na svůj výklad pravidel budou jen opakovat jednu písničku dokola - v pravidlech to není zakázaný přece. Možná už GM došla trpělivost. A myslím, že tolerance ze strany GM vůči hated je obrovská. Tresty co se dávaly jiným guildám se tolerují. Myslím, že všichni víme o co jde.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

balík píše:Zapomínáme že GM vidí to o čem my můžem jen spekulovat. Hráči v modro-červených dresech co se spoléhají jen na svůj výklad pravidel budou jen opakovat jednu písničku dokola - v pravidlech to není zakázaný přece. Možná už GM došla trpělivost. A myslím, že tolerance ze strany GM vůči hated je obrovská. Tresty co se dávaly jiným guildám se tolerují. Myslím, že všichni víme o co jde.
To je sice pěkné, ale vytroubit zde, že nás má všechny v prdeli myslí si o ho..ě je tak trochu neprofesionální.
A je fuk, jestli to je na Hateďáky nebo na Baracka Obamu.....Takhle by se profesionální GM chovat nemělo.
A stále se mi nedalo dopovědi, kde takové GM vyhrabali, nebo komu dala(všichní ví co myslím) aby mohla být GM, přičemž by ji takový post opravdu neměl být svěřen.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Ja jsem reagoval pouze na tenhle post na foru. Ten myslim mluvi za vse.
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Ardent z VIRu nás nikdy neměla ráda a vždy proti nám byla vysazená, nemůžeme se divit že její alter ego Fairy bude jiné.
Zamčeno