I tak se trakuje za PK
Re: I tak se trakuje za PK
Prej je to nějaká questovní žába, jednou jsem ju tam už viděl, ale nevim co se jí říká 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mám pocit, že to je pozustatek questu a ta žába už neni aktivní.. takže no stress..Igelit píše:Prej je to nějaká questovní žába, jednou jsem ju tam už viděl, ale nevim co se jí říká
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Hehe stačilo málo, a už vím které guildě patří. Děkuji za rychlé Info. 

Jmenuji tě vrchním Sherlockem Homo....ehm tedy Holmsem. 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
takže to neni Empovo?
Já slyšel tu žábu mlít něco o nějakém "fajtu mesiace" takže těžko říct no.Erik Nighelt píše:takže to neni Empovo?
Prej pozůstatek kvestu
ale dobře vy pk 

Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Takže homoakce měsíce. 

Tj zaba co trakuje pre najtragickejsiu pk guildu aka kedy bola plneho odpadu napr. taky smother a pod.
ale ok bola este jedna horsia pk guilda...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
ta tvoje?
Ale já za vás nehraje firečkuStrigwyr píše:Tj zaba co trakuje pre najtragickejsiu pk guildu aka kedy bola plneho odpadu napr. taky smother a pod.

Pro Horka už nikdo netrackuje, natož tak nějaká žába. Tj legenda, ten už přece nehraje aktivné pévépé
Prý se stačí podívat jestli nějak nebyla zneužita proti pravidlům o dualu a relogu. Večer si ten quest zkusím udělat.Igelit píše:Prej je to nějaká questovní žába, jednou jsem ju tam už viděl, ale nevim co se jí říká :paranoid:
Mno jo, chápu, že se asi hodně brečelo, tak si něco musíte vymyslet, běžná praktika. Žabka už je bezdůvodně na karibiku, ale to ti bude nejspíš málo 

Chápu, že bezdůvodné to přijde jen tobě. Teď již jen očekávám přílet vran a supů.Igelit píše:Mno jo, chápu, že se asi hodně brečelo, tak si něco musíte vymyslet, běžná praktika. Žabka už je bezdůvodně na karibiku, ale to ti bude nejspíš málo
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
první vrána/sup:
postihovat to, že za pk někde hlídá jen proto, že si na to hráči stěžují je trochu trapné.. ale tak jste nová GM, která bohužel nejsou odchována lidmi typu Balt.. co jiného pak čekat než "novinky" v podobě jailu za stání a hlídání někde mimo dung a spawny.. pak člověk už i věří těm pomluvám, že kamarádi z kačerů si nemusí vysekávat prudiče a jen tak jim je odebrán, stejně jako se musí jistým veřejným činitelům hrozit, že stížnost pujde k triglavovi, aby se probral a trestal podle pravidel.. zkrátka dostali gm accounty, zapomněli na hráčství a hrají si na svém písečku, se svými pravidly a oblíbenci.. ale tak zatím budu věřit, že je to pomluva.. přeci jen bych si chtěl v září kliknout
postihovat to, že za pk někde hlídá jen proto, že si na to hráči stěžují je trochu trapné.. ale tak jste nová GM, která bohužel nejsou odchována lidmi typu Balt.. co jiného pak čekat než "novinky" v podobě jailu za stání a hlídání někde mimo dung a spawny.. pak člověk už i věří těm pomluvám, že kamarádi z kačerů si nemusí vysekávat prudiče a jen tak jim je odebrán, stejně jako se musí jistým veřejným činitelům hrozit, že stížnost pujde k triglavovi, aby se probral a trestal podle pravidel.. zkrátka dostali gm accounty, zapomněli na hráčství a hrají si na svém písečku, se svými pravidly a oblíbenci.. ale tak zatím budu věřit, že je to pomluva.. přeci jen bych si chtěl v září kliknout

To že někde kempíte samozřejmě nepostihujeme pokud u toho neporušujete některé z pravidel.
ad. Karibik
Osobně jsem ho nedával, takže si budeš muset počkat na vysvětlení odpovědného GM.
ad. Vymýšlení
Měl jsem na mysli:
a taktéž
Které ale určitě znáte, tak moc nechápu jaké vymýšlení čehokoliv máš na mysli. A ano, pokud byli tyto dvě pravidla porušena, karibik je skutečně málo a nápravu sjednám jak se dostanu do hry.
Jsou to pravidla které jde celkem snadno dodržovat, pokud ani toho nejste schopni, nemůžete tu pak brečet jak sou na vás všichni zasednutí. Být na vás zasednutí, stačilo by znovu zabanovat lidi kteří nehrají na druhou šanci ačkoliv ban mít mají...
ad. Karibik
Osobně jsem ho nedával, takže si budeš muset počkat na vysvětlení odpovědného GM.
ad. Vymýšlení
Měl jsem na mysli:
Kód: Vybrat vše
6. při hraní PK (player killer) postavy není dovoleno používat dual client s žádnou jinou postavou (to znamená ani jiné PK.)
7. jakékoliv zneužití dual clienta způsobem oceněným na prudiče bude trestáno smazáním účtů (všech).
Kód: Vybrat vše
Minimální pauza mezi relogem PK a blue postavy je 10 minut.
Jsou to pravidla které jde celkem snadno dodržovat, pokud ani toho nejste schopni, nemůžete tu pak brečet jak sou na vás všichni zasednutí. Být na vás zasednutí, stačilo by znovu zabanovat lidi kteří nehrají na druhou šanci ačkoliv ban mít mají...
Fairy, já se tu nechci navážet do práce GMek, poslední post co jsem napsal, jsem psal naštvanej, protože stačí když jsem někomu osina v zadku, do toho si dlouhodobě zastěžuje hodně hráčů a hned jsem u GM terčem pozornosti, kterej je potřeba v rámci spokojenosti hráčů DP, sestřelit. Pokud mě bude chtít GM Ocroc potrestat, tak mě potrestá, protože jak praví pořekadlo: Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde. Nebýt včerejšího rozhovoru s GM Thiefem o tom, proč jsem náhle dostal na tu žábu Karibik, tak tu vody ani nevířím.
Víte, když jsme si tu před pár lety stěžovali, že nejde dobíhat skoro žádný dung, tak nam lecjaké GMko nebo hráč poradilo, že máme kempit. Když jsme se tedy této metody chopili a byli s ní úspěšní, tak to zase začíná někomu vadit a je to problém. Vždy se musí najít nějaká záplata v podobě zásahu GM, když jsou modráci neschopní, neopatrní, jak chcete.
Že pojedem dlouhodobé hráče, kteří si pravidelně vybírají topka v pokladech a nebo že prostě jen pojedem více hráčů ve větším rozsahu, je špatně a vadí Vám to. Tohle by PK přece dělat nemělo, PK má mít přístup jen do PvP oblastí, kde potkává jen lidi, kteří mají o PvP zájem.... Ale že např. v poslední době pomáháme nově příchozím hráčům jak po stránce ekvipové enbo rad do začátku nebo rad ohledně herních emulátorů, to už nikdo neocení, protože si toho logicky nemáte jak všimnout, což chápu, protože jde vidět jen to na co se dlouhodobě upozorňuje.
Tolik k tomu asi.
Víte, když jsme si tu před pár lety stěžovali, že nejde dobíhat skoro žádný dung, tak nam lecjaké GMko nebo hráč poradilo, že máme kempit. Když jsme se tedy této metody chopili a byli s ní úspěšní, tak to zase začíná někomu vadit a je to problém. Vždy se musí najít nějaká záplata v podobě zásahu GM, když jsou modráci neschopní, neopatrní, jak chcete.
Že pojedem dlouhodobé hráče, kteří si pravidelně vybírají topka v pokladech a nebo že prostě jen pojedem více hráčů ve větším rozsahu, je špatně a vadí Vám to. Tohle by PK přece dělat nemělo, PK má mít přístup jen do PvP oblastí, kde potkává jen lidi, kteří mají o PvP zájem.... Ale že např. v poslední době pomáháme nově příchozím hráčům jak po stránce ekvipové enbo rad do začátku nebo rad ohledně herních emulátorů, to už nikdo neocení, protože si toho logicky nemáte jak všimnout, což chápu, protože jde vidět jen to na co se dlouhodobě upozorňuje.
Tolik k tomu asi.
Protoze tohle je asi nekonecne tema, tak zruste vsechna proti pk opatreni, ktera se postupne zavadela. Kdo na DP bude chtit hrat, musi se naucit VSE ohledne okradani