UO Assist minulost či realita
Re: UO Assist minulost či realita
Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Písni mi na ICQ 245896234 a kdyžtak na to mrkneme, poslal bych ti kdyžtak moje yoko, popřípadě by sme i přes teamwiever nakopli phoenixKonrad píše:Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Ok díky. Budeš dneska online tak kolem 17:30? S tím Yokem bych si rád zkusil hru. Kdysi mi to moc nešlo,a le teď to třeba bude lepší. Tak odpoledne. DíkesHelloween píše:Písni mi na ICQ 245896234 a kdyžtak na to mrkneme, poslal bych ti kdyžtak moje yoko, popřípadě by sme i přes teamwiever nakopli phoenixKonrad píše:Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No jsem doma teď a pak budu k večeru... kolem t šesté snad bych měl být už doma no.Konrad píše:Ok díky. Budeš dneska online tak kolem 17:30? S tím Yokem bych si rád zkusil hru. Kdysi mi to moc nešlo,a le teď to třeba bude lepší. Tak odpoledne. DíkesHelloween píše:Písni mi na ICQ 245896234 a kdyžtak na to mrkneme, poslal bych ti kdyžtak moje yoko, popřípadě by sme i přes teamwiever nakopli phoenixKonrad píše:Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Já jsem teďkom v robotě, takžýe nic, ale v těch šest Tě zkusím kontaktovat. díky.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Yoko i Fena vyřešeno....jede
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
I tak vím minimalně o jednom aktivním hráči co jede na assistu
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Uo assist je super! Ja sem snim hral na kelevaru pvp, kde bylo yoko zakazany a šlo mi to stnim tak dobře, že me i gm sledovali ejstli nemam yoko
Ty makra tam jsou super a hlavně třeba 4-5x necro (vfp) za sebou... je kdybych takovej script našel do feny...
Ty makra tam jsou super a hlavně třeba 4-5x necro (vfp) za sebou... je kdybych takovej script našel do feny...
Tak by ti to neslo lebo mas timer na zvitok ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))