UO Assist minulost či realita

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Konrad
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Re: UO Assist minulost či realita

Příspěvek od Konrad »

Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Konrad píše:Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Písni mi na ICQ 245896234 a kdyžtak na to mrkneme, poslal bych ti kdyžtak moje yoko, popřípadě by sme i přes teamwiever nakopli phoenix
Konrad
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Konrad »

Helloween píše:
Konrad píše:Jen kdysi dávno. jestli máte někde odkaz na stánky odkud to zaručeně půjde, tak bych byl vděčný. Včera jsem byl dung s klučinou, cos tím měl problémy... Tak jsem skeptický.
Písni mi na ICQ 245896234 a kdyžtak na to mrkneme, poslal bych ti kdyžtak moje yoko, popřípadě by sme i přes teamwiever nakopli phoenix
Ok díky. Budeš dneska online tak kolem 17:30? S tím Yokem bych si rád zkusil hru. Kdysi mi to moc nešlo,a le teď to třeba bude lepší. Tak odpoledne. Díkes :shock:
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Konrad píše:
Helloween píše:
Ok díky. Budeš dneska online tak kolem 17:30? S tím Yokem bych si rád zkusil hru. Kdysi mi to moc nešlo,a le teď to třeba bude lepší. Tak odpoledne. Díkes :shock:
No jsem doma teď a pak budu k večeru... kolem t šesté snad bych měl být už doma no.
Konrad
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Konrad »

Já jsem teďkom v robotě, takžýe nic, ale v těch šest Tě zkusím kontaktovat. díky.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Yoko i Fena vyřešeno....jede :)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

I tak vím minimalně o jednom aktivním hráči co jede na assistu :D
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUNKU »

Uo assist je super! Ja sem snim hral na kelevaru pvp, kde bylo yoko zakazany a šlo mi to stnim tak dobře, že me i gm sledovali ejstli nemam yoko :)
Ty makra tam jsou super a hlavně třeba 4-5x necro (vfp) za sebou... je kdybych takovej script našel do feny...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Tak by ti to neslo lebo mas timer na zvitok ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Odpovědět