Kun/Jezditko

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Kun/Jezditko

Příspěvek od Erik Nighelt »

upřímně, koho by bavilo jen řešit page ? takhle když si do něčeho rýpnou tak se rozvíří diskuze a hezky to ožije jak na foru, tak i ve hře, kde to jde každý zkusit.. zase k čemu gmkovat, když si nemužu udávat svůj směr :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Já se domnívám že když si přečtu jiné navrhované opatření že to dopadlo ještě velmi ale velmi dobře. Prosil jsem ať se nic nemění a byl jsem skoro jediný teď všichni jsou generalové :p

Jinak já osobně si GM teamu docela vážím a obdivuji jejich činnost i když mě občas serou. To že s nimi nesouhlasím v mnoha ohledech ale přeci není důvod abych je urážel nebo jinak napadal. Jsou to lidi jako každý a mají své, otázka zní zda by to jiní dělali lépe a v případné odpovědi si musím přiznat že o tom podle fora dost pochybuji.

Wizimu je nutno přiznat nemalý kus práce za žádnou odměnu, psaní těch skriptů není rozhodně zábava a věřím že zábava není ani běháni po page, čtení tohoto fora a neustálé kritiky a návrhů a proti návrhu etc....
Jolithia
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jolithia »

Irto píše:...
Mas nieco hnede na nose
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nechcem tu nejak rozoberat dalej tuto nestastnu upravu, ale mozno sa na nieco zabudlo...

Vadi Vam ako GMkam ze sa zosadava z jazditka a tak hiduje...
Ale vie sa o tom, ze pri vyslapnuti pasce kuzlo rusi target? to zase nie je featurka ale bug... (Priklad: hadzem wos na XX YY ZZ, vyslapnem pascu a hodi ten WOS namna namiesto pozicie... to iste aj s inymi kuzlami...) (Stava sa mi to ultra casto, kazdy dung niekolkokrat a pravidelne ma to pochovava)

Tymto by som chcel poprosit aj o napravu tohto bugu, alebo chybneho scriptu? A aj to iste, pokial je mozne upravit sumov... Predsa ked mozem mat 10 sumov by som ich mohol aj realne mat 10 vycarovanych a nie len polovicu alebo ziadnych...

Mi to tak pride ze sa tu vkuse zavadzaju zmeny ktore maju stazit hracom hru (co viem aj pochopit)... Ale na toto co hracov otravuje a je chybne sa nejako neopravuje no(To neviem pochopit)... Mozno by nebolo zle to vymysliet tak, ze pokial by bol ten script bezchybny by sa taketo polovicne riesenia ani nemali zavadzat...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Strigwyr píše:Nechcem tu nejak rozoberat dalej tuto nestastnu upravu, ale mozno sa na nieco zabudlo...

Vadi Vam ako GMkam ze sa zosadava z jazditka a tak hiduje...
Ale vie sa o tom, ze pri vyslapnuti pasce kuzlo rusi target? to zase nie je featurka ale bug... (Priklad: hadzem wos na XX YY ZZ, vyslapnem pascu a hodi ten WOS namna namiesto pozicie... to iste aj s inymi kuzlami...) (Stava sa mi to ultra casto, kazdy dung niekolkokrat a pravidelne ma to pochovava)

Tymto by som chcel poprosit aj o napravu tohto bugu, alebo chybneho scriptu? A aj to iste, pokial je mozne upravit sumov... Predsa ked mozem mat 10 sumov by som ich mohol aj realne mat 10 vycarovanych a nie len polovicu alebo ziadnych...

Mi to tak pride ze sa tu vkuse zavadzaju zmeny ktore maju stazit hracom hru (co viem aj pochopit)... Ale na toto co hracov otravuje a je chybne sa nejako neopravuje no(To neviem pochopit)... Mozno by nebolo zle to vymysliet tak, ze pokial by bol ten script bezchybny by sa taketo polovicne riesenia ani nemali zavadzat...
co jsem se tak všiml, tak se summy neměnily od poslední revize.. to že ti to pofizuje a nemáš volné sloty neni chyba nastavení..
ale je sranda pozorovat jak si z pvp topiků přešel na pvm topiky a obsah případně celkové vyznění je pořád stejné 8)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Erik Nighelt píše:
Strigwyr píše:.....
co jsem se tak všiml, tak se summy neměnily od poslední revize.. to že ti to pofizuje a nemáš volné sloty neni chyba nastavení..
ale je sranda pozorovat jak si z pvp topiků přešel na pvm topiky a obsah případně celkové vyznění je pořád stejné 8)
neboj....za chvíli se přestane šťourat i v PvM....PvP už ho přestalo bavit a za chvíli přestane i PvM, když tu neustále brečí xD

Milý Strigu.....je zajímavé, že tu nad těmato věcima brečíš stále jen ty...
Myslím, že by si měl hledat chybu u sebe a ne jen v nastavení a hned všechno považovat za bug :oP
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

az na to ze mi fizzne kuzlo ked mi zmizne summon jazditko spod zadku je to myslim celkom v poriadku. nic co by nejako radikalne zmenilo herny system...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Helloween píše:
Erik Nighelt píše:
Strigwyr píše:.....
neboj....za chvíli se přestane šťourat i v PvM....PvP už ho přestalo bavit a za chvíli přestane i PvM, když tu neustále brečí xD

Milý Strigu.....je zajímavé, že tu nad těmato věcima brečíš stále jen ty...
Myslím, že by si měl hledat chybu u sebe a ne jen v nastavení a hned všechno považovat za bug :oP
Musim povedat, ze mne to robi tiez, ked kuzlim a prebehnem po pasci, tak kuzlo sa pretargetuje na pascu a dopadne tam... Takze podla mna to bug je, cize trosku nechapem myslienku vasich odpovedi na oznamenie bugu. Demencia niektorych ludi... :P
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

To s pastma neni nic noveho. Ber to jako feature. Preci jen ti past ma zneprijemnit zivot a bez toho pretargetu a fizzu by to bylo moc easy. Nauc se Strigu hrat s tim, s cim tu jini uz leta hraji a nebrec o vsem jako o bugu apod
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Severka:
Třeba je to úmysl té pasti...od toho je taky název past ne? Jak tu psal Xan, past má znepříjemnit hraní...
Jako nezlob se, ale kdyby tu měl každej brečet, že všechno je bug, tak by se mohlo DP vypnout a měli by GM aspoň pokoj.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Helloween píše:Severka:
Třeba je to úmysl té pasti...od toho je taky název past ne? Jak tu psal Xan, past má znepříjemnit hraní...
Jako nezlob se, ale kdyby tu měl každej brečet, že všechno je bug, tak by se mohlo DP vypnout a měli by GM aspoň pokoj.
Mas pravdu a preto som nato nikdy neupozornoval, aj ked o tom viem par rokov... Ide o to, ze aj sam zacinas prispevok Treba... Takze mozno to tak neni a naozaj je to chybka, na ktoru sa zabudlo a ktora mozno mala byt upravena... a mozno sa to prave GM zapacilo a nechali to tak... Toz mozno vyjadrenie GM, ci je to tak chcene a budeme vediet, popripade ze sa nato kuknu a ak to pojde, opravia to... :)
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nový topic, ale nedá se dělat něco s tím mizením jezdítek? Chápu, že jezdítko zmizí když má ubrané hp nebo je poisnuté. Teď jsem byl 3x po sobě tamovat ráno a vychytal jsem pokaždé save a jezdítko v save zmizlo aniž by mělo ubrané hp nebo mělo poison.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

asi po sto devate ...
nejde. kdyby slo bylo by. stejne jako nejde upozornit na to ze bude save.
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Acarus píše:asi po sto devate ...
Ok, dobře, díky. A nemusíš se hned rozčilovat :wink:
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:asi po sto devate ...
Acare, kecáš......sorry, ale to je ta nejhorší výmluva, která se tu tvrdí x let....i když nejsem skripter, ale každá podmínka má svoji tzv. příčinu(hlavičku skriptu).
Takže, Save je předem určen, není to skriptově určený náhodně.(už to tu bylo říkáno asi stokrát, že save probíhá cca každý 2 hod....... Stejně jak bych řekl o jakýmkoliv serveru, že proběhne nějaká automatická aktualizace, která je daná, ale napíšu, že není časově daná a neznám čas....blbost, promiň.
Vše je časově, procentuelně, skriptově, náhodně, dáno. :oP
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Helloweene kecáš......sorry, ale nemáme skripty pro spheru, proto se nemůže upravovat ani funkčnost skillů, spellů atd. a vše se musí řešit nějak externě. Je pravda že asi nikdo moc nezkoušel jestli serv.time běží při save nebo se také stopne, nicméně i detekce přes serv.time by se musela dělat přes externí item a nebyla by 100% funkční (lagy, resyncy, resety, zamrzání sphery atd.).

Takže co jsi napsal je blbost, promiň.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Ocroc píše:Helloweene kecáš......sorry, ale nemáme skripty pro spheru, proto se nemůže upravovat ani funkčnost skillů, spellů atd. a vše se musí řešit nějak externě. Je pravda že asi nikdo moc nezkoušel jestli serv.time běží při save nebo se také stopne, nicméně i detekce přes serv.time by se musela dělat přes externí item a nebyla by 100% funkční (lagy, resyncy, resety, zamrzání sphery atd.).

Takže co jsi napsal je blbost, promiň.
Save ale přeci není o náhodným intervalu ne? Mám pocit, že se tu někde už dřív řešilo a myslím(nejsem si jist) balt tvrdil, že má save dvouhodinovou prodlevu,tzv. ten čas tam nastaven někde musí být.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

no nez osocis nekoho, ze keca tak bys mel asi vedet jak to teda funguje. Rad si necham poradit, udelej to pls. Dekuji.
Jakub Bohem
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Bohem »

pokud se nepletu nekde se tu drive psalo ze save rutina je hardcoded primo v exe souboru sphery a ve skriptech je jen nastaveni casu a tudiz se neda udelat upozorneni
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Kód: Vybrat vše

// SAVEPERIOD=x
// Time in minutes between automatic background world saves
SAVEPERIOD=120
tohle je jediny co se vaze k save. Jenze jak jste si urcite vsimli, tak to nejsou vzdycky 2 hodiny ale je to rozmezi mezi 1:50-2:10 cca, protoze sphere
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Odpovědět