O takových věcech by jsme neměli žertovat, nebo se toho někdo chytne a budeš na trhu kupovat vrtuluShadowsong píše:iba ak by to boli upirske vrtulniky

O takových věcech by jsme neměli žertovat, nebo se toho někdo chytne a budeš na trhu kupovat vrtuluShadowsong píše:iba ak by to boli upirske vrtulniky
Chápu, že ironie a sarkasmus je tvou silnou stránkou, ale radši by si se mohl vyjádřit k problému.Acarus píše:Sasku bav me ?
Jsem se nad tím hlouběji zamyslel a asi máš v tomhle pravdu.Qvido píše:No, zkusím se vyjádřit svůj názor i když pro mě PvP není priorita. Čerpám pouze z prvního postu protože zbytek je obyčejnej flame. Boje o města... Ten systém na kterým to celý stojí, tu už dávno je. Jen se tomu říká O/Ch. Hraješ-> dostáváš rewardy -> nakupuješ spotřebák na hraní. Takže podle mě tahle nápad (neber to jako kritiku) není nic co by dokázalo pozvednout PvP.
PvP si musí pozvednou hráči samostatně. Protože podle mého oni si vytváří to jak to celé probíhá. Ale možná se mýlím.
Ty relogy bych nechal tak, jinak by z toho byla anarchie. Ale frakce vs. PK je hodně overboost. Zrušil bych ty frakční zbraně i róby a zbytek nechal. Před chvíli jsem si pročítal nejaký chaos fórum a tam rozhoduje o přijetí do chaosu jeden člověk a nabírá stylem "tady vidím, že před 5 rokama si měl afk prohřešek, nepřijat lock." Podle mě by měl mít každý tu možnost tam vstoupit. True statusy bych rozdával podle fragů aby to bylo zasloužené a ne stylem jakým se rozdává teď.Igelit píše:Nemyslím si, že se s dnešním stavem PvP dá něco dělat, když hraje tak málo lidí, ale pokud teda chcete něco měnit, tak bych prvně začal zrušením relogových pauz, hlavně těch hodinových mezi pk/frakce. Dálší problém bych viděl v absenci PK reward a overboostem frakcí. Nevím jestli si to GM nechtěli přiznat nebo na to prostě kašlali, že PKčkům nějakej způsob rewardy chybí (když je mají frakce, tak proč ne PK že?). Každopádně teď tu máme výsledek - PvP je dnes uplně mrtvý. Netvrdím, že hlavním důvodem není velký úbytek hráčů, ale když je to tak zjevné, tak nechápu proč se s tím GM nesnaží něco dělat, alespoň v podobě nějakých úlev nebo zrušení omezení, popřípadě něco na způsob frakčních reward.