Town War
Town War
Když už je tu frakce mrtvá a pochybuji, že se ještě někdy bude fajtit CH/O, tak co takhle udělat bitvy o města? Vím, že nechcete aby se DP podobalo _, z kama tahle myšlenka pochází. Ale řeknu, jak to tam funguje. Ve městě je umístěn stone na který jsou hráči připisováni pokud město dobijí a dostávají za to platinu (což je měna za kterou se tam kupují baráky a různý věci). Počet platiny je dán počtem nájmu ve městě. Potom je platina automaticky přidělována do banky hráčům nebo může leader vylít platinu ze stonu, to záleží na nastavení leadera. Když jim chce někdo město vzít tak ti co jsou napsaní na stonu jsou Defendeři a město brání, ti druzí jsou Attackeri a chcou jim město vzít. Hlavní úlohou je zabít katapultníka, který má moc HP a veliký HP regen, tudíž se první musí zabít Defenders/Attackers.
V žádném případě nechci aby to bylo totožné s tím co jsem napsal, ale nechtěl jsem tu dávat nějaký návrhy, protože nevím co lze a co nelze naskriptovat. Jen jsem chtěl uvézt jak to tam chodí a GM's by z toho mohli něco vydedukovat a vytvořit něco podobného. Myslím si, že by to oživilo PvP a že by to byla zábava pro guildy. Mohli by jste si na to sednout a něco vymyslet, mulambo je šikovný a určitě by něco na stejným principu zvládnul.
V žádném případě nechci aby to bylo totožné s tím co jsem napsal, ale nechtěl jsem tu dávat nějaký návrhy, protože nevím co lze a co nelze naskriptovat. Jen jsem chtěl uvézt jak to tam chodí a GM's by z toho mohli něco vydedukovat a vytvořit něco podobného. Myslím si, že by to oživilo PvP a že by to byla zábava pro guildy. Mohli by jste si na to sednout a něco vymyslet, mulambo je šikovný a určitě by něco na stejným principu zvládnul.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Re: Town War
kdyz nebeha frakce myslis ze toto jo? nikdo nebrani vstupu do frakce, domluvi se 2 strany a uz se fighti... a co bys chtel s mestama? kde by top 10 pvperu ovladalo vsechna mesta ?:-)
Prosím nějaký konstruktivní názor, děkuji.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Konstrukrivni nazor? Odkedy do kedy si hral frakciu/pvp? V akej frakci? Konstruktivna otazka. Zodpovedz prosim.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Trošku OT, ale nevadí. Tak třeba když byla frakce úplně mrtvá a nikdo něběhal, tak jsem posbíral pár známých a začali jsme běhat za Chaos Warriors, a Ordeři se množili a hrálo se PvP minimálně 5v5. Nevím kdy to bylo, ale bylo to zhruba tehdy kdy ještě svítily runy do dungů za přítomnosti PK a skákaly jsme chaos + order na PK do Pride nebo do Deceitu a oni na nás dělali pasti. Firestorm byl tenkrát order, mám pocit, že i Joewar. Po té jsem přešel k Tondovi do True Chaos. Pak to zase upadlo.Kesemot píše:Konstrukrivni nazor? Odkedy do kedy si hral frakciu/pvp? V akej frakci? Konstruktivna otazka. Zodpovedz prosim.
Ale teď k věci. Je to jenom můj návrh, myslím si, že to PvP by to oživilo.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně 5let je PvP mrtvý. Dřív byli guildovní války a to ve velkým. Pamatuju ještě za dob, kdy sem byl ve Friends(6let?)Tiano píše:Prosím nějaký konstruktivní názor, děkuji.
Poradím ti akorát to, že můžeš max guildě vyhlásit válku. Dřív tohle bylo běžný a guildy se mezi sebou rvali a fair play.
Dřív PK byli taky jiná liga *zavzpomínal na Broskvicku, Esmeraldu, Lolitu, Tupana, Naomi atd.* To byli slušný PK. Dnes je to tu bohužel samý prase. To odrazuje lidi hrát PvP. Kdo je tu víc jak 5 let, ví o čem mluvím.

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, ze to je v tehle dobe zbytecny. PvP se tedy prioritne nikdo moc nevenuje a to jak hraci, tak GMka. A pokud ti jde o PvP tak taky doporucuju frakci a pokusit se usporadat nejakej hromadnej fight, turnaj, PvP kvest atd. Ono kdyz se o to pokusis a dvakrat ti prijdou max 4 lidi, tak pochopis jaka je realita na tomhle serveru ohledne PvP:)
A divíš se že frakci nikdo nehraje? Nemám sílu vysvětlovat proč, jen řeknu, že za tím stojí reward systém.Sir Artuhr píše:Taky si myslim, ze to je v tehle dobe zbytecny. PvP se tedy prioritne nikdo moc nevenuje a to jak hraci, tak GMka. A pokud ti jde o PvP tak taky doporucuju frakci a pokusit se usporadat nejakej hromadnej fight, turnaj, PvP kvest atd. Ono kdyz se o to pokusis a dvakrat ti prijdou max 4 lidi, tak pochopis jaka je realita na tomhle serveru ohledne PvP:)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mohol by si prosim predsalen skusit vysvetlit ako to myslis?Tiano píše:A divíš se že frakci nikdo nehraje? Nemám sílu vysvětlovat proč, jen řeknu, že za tím stojí reward systém.Sir Artuhr píše:Taky si myslim, ze to je v tehle dobe zbytecny. PvP se tedy prioritne nikdo moc nevenuje a to jak hraci, tak GMka. A pokud ti jde o PvP tak taky doporucuju frakci a pokusit se usporadat nejakej hromadnej fight, turnaj, PvP kvest atd. Ono kdyz se o to pokusis a dvakrat ti prijdou max 4 lidi, tak pochopis jaka je realita na tomhle serveru ohledne PvP:)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Nemohl, protože by to vedlo jenom k dalším spekulacím.Shadowsong píše:mohol by si prosim predsalen skusit vysvetlit ako to myslis?Tiano píše:A divíš se že frakci nikdo nehraje? Nemám sílu vysvětlovat proč, jen řeknu, že za tím stojí reward systém.Sir Artuhr píše:Taky si myslim, ze to je v tehle dobe zbytecny. PvP se tedy prioritne nikdo moc nevenuje a to jak hraci, tak GMka. A pokud ti jde o PvP tak taky doporucuju frakci a pokusit se usporadat nejakej hromadnej fight, turnaj, PvP kvest atd. Ono kdyz se o to pokusis a dvakrat ti prijdou max 4 lidi, tak pochopis jaka je realita na tomhle serveru ohledne PvP:)
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no ano, presne o to mi ide. ak vies preco sa frakcia nehra tak sa podel a mozeme spekulovat o tom ako s tym nieco urobit. ja si rad vypocujem kazdy rozumny nazor. nazor k nazoru a mozno budeme schopny vytvorit pvp system ktory bude ludi bavit a budu ho hrat...
resp kludne mi to napis aj cez pm nech tu nieje flame...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Bude nejlepší abych vyjádřil svůj názor. Mě osobně nebaví někoho zabíjet abych pak otevřel corpsu a našel tam order robe a order pike. Když někoho zabiji, chci si vzít co mi právem náleží, nejde o to se obohacovat, ale když už zabiju prase, tak si chci udělat jitrnice a tlačenku. Na PvP bez lootu tady byla školka nebo jsou od toho arény. Jednoduše řečeno chybí motivace. Vím, že furt zminuji _, ale jen pro srovnání. Na _ je liga něco jako na DP frakce, když tam někdo někoho zabije dostane nějaký platina coiny + body do rank tabulky a čím víc bodu tím vyšší pvm bonus = víc expů za monstrum. Takže tam je motivace to PvP běhat. Tady ta motivace prostě chybí, nemluvě o tom, že vlastnosti frakčních věci jsou fakt mimo když jdou sehnat za hubičku.Shadowsong píše:no ano, presne o to mi ide. ak vies preco sa frakcia nehra tak sa podel a mozeme spekulovat o tom ako s tym nieco urobit. ja si rad vypocujem kazdy rozumny nazor. nazor k nazoru a mozno budeme schopny vytvorit pvp system ktory bude ludi bavit a budu ho hrat...
Reknete rovnou. Me nezajima pvp, me zajima loot
Ja za sebe se priznam. Me nezajima pvm, me zajima loot. Radeji bych si dohopsal pro desp poklady jako tombstone, nez se pro ne trmacel nekolik hodin. Ale nastesti to neni solo hra, tak zabavou aspon pro me byl spis kontakt s nekterejma lidma, nez mamon
Ale lidi jsou ted vycuraneji a linejsi, nikdo prece nebude hrat jen pro hru samotnou
Ja za sebe se priznam. Me nezajima pvm, me zajima loot. Radeji bych si dohopsal pro desp poklady jako tombstone, nez se pro ne trmacel nekolik hodin. Ale nastesti to neni solo hra, tak zabavou aspon pro me byl spis kontakt s nekterejma lidma, nez mamon
Ale lidi jsou ted vycuraneji a linejsi, nikdo prece nebude hrat jen pro hru samotnou
Toto jsem úplně čekal, narážky na to, že mě zajimá jen loot a ne PvP, přitom jsem to tam psal, že mi o loot nejde, aby to bylo jasné, někteří lidi si hold stojí na vedení. Ale nevadí. Tohle neni topic PvP, ale Town War, ale žádný GM nereaguje, takže asi se tu moc o obnovení PvP neusiluje, můžete lock.Pheme píše:Reknete rovnou. Me nezajima pvp, me zajima loot
Je to tak no zvysoka sa na to kasle... Ale ani moc nerozumiem tomu preco si GM team nevybere niekoho kto by chcel robit PvP GM... Aha urcite poznamosti ako podpultovka bastet......
Nic proti GM fairy, ale to sa teda dalo hocikoho vybrat ako lepsie GM... k comu je GM co urobi nejaky nudny docasny quest.. a ludia tam stejne chodia len koli fame rewarde pripadne mamone (nepoznam nikoho kto by tam chodil zo zabavy) a neurobi sa nejaky system ktory by fungoval...
No nic tolko kecov staci je mi to jedno
ak sa daco nove spravi lognem vyskusat inak nema zmysel...
A co som cital prohresky tak tu, na servri, kde hra 20 hracov v spicke, hraci co udrziavaju tento server polomrtvy tak typek za AFK (rozumej : chceme trestat tak si hladame bezdovodne kraviny na trest pricom ci je hrac afk alebo nie stejne nema pri treine zaujem o komunikaciu v hre) dostal 2k logov na 2x acc a -35% skilly akoze GG
krasne odpisavanie hracov zo servra... nema zmysel
edit: myslim ze by ste sa mali zamysliet (bez urazky) preco vlastne trestate AFK?
kedysi ked lagovalo UO, tak jasne ze trestajte hracov za AFK, aby ludia co chcu aktivne hrat aby nemali lagy a mohli si kludne zahrat, ten kto hra ma zjavne vacsi zaujem o hru ako ten co afk makruje tak takeho AFKara kicknut zo servra pripadne mu dat jail...
ale teraz ked UO vobec nelaguje? boli tu vraj nejake argumenty "mesto duchov" ... PFFFFF
ked si zapnem makro totalne nemam chut nikomu v hre odpisovat, max na icq a sledujem to ako nenormalny len koli tomu aby som logy nedostal... ........ AFK a NON-AFK je v 99,9% to iste a to tak naozaj je
Nic proti GM fairy, ale to sa teda dalo hocikoho vybrat ako lepsie GM... k comu je GM co urobi nejaky nudny docasny quest.. a ludia tam stejne chodia len koli fame rewarde pripadne mamone (nepoznam nikoho kto by tam chodil zo zabavy) a neurobi sa nejaky system ktory by fungoval...
No nic tolko kecov staci je mi to jedno

A co som cital prohresky tak tu, na servri, kde hra 20 hracov v spicke, hraci co udrziavaju tento server polomrtvy tak typek za AFK (rozumej : chceme trestat tak si hladame bezdovodne kraviny na trest pricom ci je hrac afk alebo nie stejne nema pri treine zaujem o komunikaciu v hre) dostal 2k logov na 2x acc a -35% skilly akoze GG

edit: myslim ze by ste sa mali zamysliet (bez urazky) preco vlastne trestate AFK?
kedysi ked lagovalo UO, tak jasne ze trestajte hracov za AFK, aby ludia co chcu aktivne hrat aby nemali lagy a mohli si kludne zahrat, ten kto hra ma zjavne vacsi zaujem o hru ako ten co afk makruje tak takeho AFKara kicknut zo servra pripadne mu dat jail...
ale teraz ked UO vobec nelaguje? boli tu vraj nejake argumenty "mesto duchov" ... PFFFFF
ked si zapnem makro totalne nemam chut nikomu v hre odpisovat, max na icq a sledujem to ako nenormalny len koli tomu aby som logy nedostal... ........ AFK a NON-AFK je v 99,9% to iste a to tak naozaj je
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Jn, zmysel afk kontroly tiez nejak nepoberam. Ludia si tu robia nove postavy nie preto, ze nemaju za co chodit, ale preto, lebo si chcu vyskusat nieco nove. A velakrat toho cloveka odradi od toho to, ze musi x dni cumet do hry jak sa mu nieco makruje/bije. A s argumentami ze sa da trenit vo svete, tie su mi trochu smiesne. Clovek chce ist do dungu/pvp s maxnutou postavou a vyuzit vsetky jej moznosti. Nikoho nebavi missovat v dungu, takze ludia co tie dungy chodia pre zabavu si to urcite radsej namakruju 

Imma keep it real with ya.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nebude. Kdyby chtěl někdo hrát pvp jen čistě pro pvp a nic jiného, tak nehraje patnáct+ let starou hru, kde půlka věcí nefunguje vůbec a druhá půlka funguje jinak, než má.Pheme píše:Reknete rovnou. Me nezajima pvp, me zajima loot [..] Ale lidi jsou ted vycuraneji a linejsi, nikdo prece nebude hrat jen pro hru samotnou
UO na DP má nějakej odkaz, hodně lidí na něj vzpomíná, ale jen proto, že to tu bylo přesně takový, jaký to tu bylo. Že si vyběhl a skoro kdekoliv si mohl kohokoliv ukrojit, vybrat ho, reskillnout a sundat mu jezdítko. Nebylo to o nějakém "prasení", jak by to někdo rád nazýval. Bylo to o tom, že dávno tomu se tak hrát mohlo a hrálo, že to bylo takový kompletní a trochu "ze života". Ne, že pvp probíhá jen v určenejch arenách, za přísnejch pravidel, s naprosto vyváženejma charama/skillama a získáváš maximálně zápisy do tabulky. Tady sis jen tak běžel, někoho potkal a pokud si ho dokázal sundat, tak si ho sundat mohl. A mohlo se stát všechno. V equipu za 1000g si mohl sundat někoho ve věcech za miliony - to prostě nikde jinde nejde. Tys byl v přesile, on si zavolal kámoše a v přesile zabili oni tebe. Nebo to bylo 1v1. Nebo si potkal někoho silnějšího, nebo slabšího. Nebo někoho připravenějšího, nebo někoho nepřipravenýho. Nebo sis šel dung a tam tě mohl někdo sundat. Bylo možné skoro cokoliv a to bylo to, co lidi pořád od pvp na DP očekávají. Takové to každodenní skoroničím neomezené pvp. Jasně, že hodně lidí plakalo, když padlo. To je jasné. Přeci je totiž rozdíl zhebnout a odevzdat 2% durability itemů, nebo 2% expů a odevzdat všechno - fame, equip, koně. Ale zase naopak tady jsou ty věci mnohem snáze získatelné, takže se to tím kompenzovalo. A hlavně zpočátku nebyl nikdo rozmazlenej tím, že ve WoW umřeš a nic neztratíš, tak se méně bulelo a více hrálo.
Nejde o ten loot jako takovej. Jde o to, aby to bylo trochu jako "rýl". To je jediná šance, jak udržel těch pár lidí, co maj pořád koule na to hrát tuhle antickou hru. Když se z pvp na DP dělá pvp jako je v každý ze stovky novejch her, tak guess what .. každej asi raději bude hrát novou hru, než starou. u který ho držej jen vzpomínky.
Nějakejma questama (včetně tohohle townwar nápadu) jednou za půl roku se už nic nezachrání. Protože nikdo nemá zájem hrát pvp roku 2013 na serveru s možnostma menšíma, než z roku 1999.
Nexios
Kluci tohle je fakt banalita, nějaký AFK, na víc je povolený dual, na 3/4 obrazovky si hodim okno kde jdu dung popřípadě harvím a na zbylé 1/4 obrazovky mám okno kde tréním cartography. V tomhle problém vůbec nevidím, ale s tím PvP by to chtělo něco udělat, když člověk nechce hrát PK.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
S PvP už nic neuděláš. Nový lidi sem nenatáhneš, protože to je pro ně prahistorická hra a udržet tu starý hráče je taky problém.Tiano píše:Kluci tohle je fakt banalita, nějaký AFK, na víc je povolený dual, na 3/4 obrazovky si hodim okno kde jdu dung popřípadě harvím a na zbylé 1/4 obrazovky mám okno kde tréním cartography. V tomhle problém vůbec nevidím, ale s tím PvP by to chtělo něco udělat, když člověk nechce hrát PK.
Já už sem nelognul ani nepamatuju. Už mě to přestalo bavit. Je tu ticís nových věcí, v kterých se ani prase nevyzná. Udělat si nějakou postavu aby byla schopná boje je nad lidský výkony, pokud nemáš známý. Tím se uzavírá jakýsi kruh lidí, kteří si chodí svoje a na ostatní z vysoka serou.
Stejně tak PvP. Je tu komunita která běhá, ale za chvíli přestane i ona, protože tyto zásadní změny, které se tu prakticky dějí neustále je odradí od hraní.
Já jsem osobně pro to, aby se systém vrátil do podoby, jako byl před kompletníma změnama. Ten systém byl prostě dokonalej, postavy vyvážený.PvP se běhalo.
I já s blbým vampem v základním morfu sem byl schopnej sundat mága, negra. Teď to je nadlidský výkon.
Tím, jakým směrem se ubírá DP, tento server totálně pohřbívá.
A myslím, že nejsem sám, kdo by chtěl, aby se to vrátilo z5. se šutrovkama do pr....specky do......super ubah destro zbraně do.....
Stejně 5 aktivně dungujících guild dungy probíhají. nevidím nějakou zásadní potřebu zde mít milióndvěstěpadesát zbraní.
x let ten systém fungoval, o server se starali nezaujatí GM, neprasilo se, i hráči byli normální.
Jak člověk může hrát, když ho někdo pojede, totálně i krvavý bandy mu vylootuje(i když na to má samozdřejmě právo) a ještě se mu vykálí na xicht a totálně se mu vysměje(haha pojeli sme tě blbečku) a nedejbože RK,HK...Nic takovýho sem dřív nezažil. PK si vzalo pár regů, sem tam nějaký bordel, zvedlo mě, poděkoval za fame a šel si svoji cestou. To jak se chovají dnes hráči je faktem, že ten server dlouho nevyrží.
Začalo se prasit a nikdo s tím nic nedělal a tehdy se to posralo.
Pokud někdo s DP nebude něco normální dělat, pořádně ho vést, půjde do prde..
Chybí tu jakási vůdčí ruka. To co se tu poslední dobou bastlí je k pláči, aspoň pro mě.