A už to začína, Ego doplakal na jednej zmene, tak je čas presunut sa na inu a takto dokola si vyplakat vsetko

.
Ak sa ti ten mag nepači, tak ho nehraj, hraj toho ubah preboosteneho necra do PVP (mas ho tak preco ho nehras?).
Ako si napísal, to vfp ubera 0-xy, žere vela many ... a ak mas armor tak? sorry ale do armoru to nebere skoro nic a ked aj tak urcite pod 20 a do armoru v invul kostiach 37 myslim ze horna hranica bude 10

. Ale to ty nevies, kedze behas vkuse len v skladacke nahy a jedine ak mas 10 kolegov za sebou zoberes +5-15 koze aby sa nepovedalo (odpoved preco nahy, lebo mu zablokovali majetok a nema!!! ale ten uz bloknuty nema). Takze skus podavat informacie trosku objektivne a nie maximalne subjektvíne upravene.
*bavim sa o hornej hranici priemeru!
Udivuje ma, že ešte tato politika vyplakavania Ega funguje (myslim všetobecne, nie konkretne). Mag sa hrava kvoli viacerym dovodom nie ktore si myslis ty. Necro a mag su si blizke povolania a maju svoje klady a zápory a štýly hry. A kazdy(hrač) je iny, ma iny styl, preto sa hrava u niekoho mag u niekoho necro. A prepac, vyuzivat maska u maga som nevidel veeeeelmi davno, pretoze zabijat maskami tak, ze sa prisera nemoze branit, je myslim mimo hranice pravidiel. Takze to nie je ta velmi velka vyhoda o ktorej hovoris ...
Ako spomenul walace, špecky su o pridani a ubrani takze necakaj, ze dostanes +10 hiling, silne kvf, steny, instant ijs, .... a zoberu ti animal lore. A začni to brat prosim objektivne, globálne nie to co chces ty pridat a co nepotrebujes zobrat a na ostatnych nebrat ohlad.
Ohladom speciek, ja by som dal hlasovanie, ci ich hraci vlastne chcu (ja osobne nie, nevidim tam priestor na posinovanie) ... ako niekto povedal, magova specka je necro a necrova specka je mag, tak naco to este delit?