Mage

Odpovědět
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Mage

Příspěvek od Wallace »

Strigwyr píše:Chcem len dat dobru radu do (dufam) kratkej buducnosti ked sa urobia specializacie - Neberte PvP Mag specke(pokial taka bude) wos ani wos zvitky pretoze to je jediny dovod preco sa mag hra oproti znacnemu znevyhodneniu oproti nekrovi (-10% heal, - staty a nahodenie statov, VFP, halusky...)
Vfp ubere malo kdyz ma armor, kydz hodis halusky, zbytecnej cast time a uz dostavas kvf svitek...:p ty furt neco chces pro, ale musi byt i nejaky zapor na specky, ne ze bude pvp specka plna abilitek a odeberou se podle tebe veci co mag vesmes v pvp ani nepouzziva, tj o nicem :-)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Walko, aj do 37 ar dostavas VFP za 0-35, za maga vacsinou dostavas za 10-35 a je to dost...

Ja som len povedal ze preto sa hrava ten Mag lebo ma steny, a vao+masska su uzitocne... Zobrat si netrufam povedat co...
Mozno morf do draka/demona pripadne inych blbosti, pripadne spominane vao/meteor...
Dokonca specka ani nemusi mat nutne +10% healu :) ale urobit daco zaujimavejsie z maga nez je tak to neviem...
Zacinam sa obavat ze nikdy ani nebudu
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Strigwyr píše:Walko, aj do 37 ar dostavas VFP za 0-35, za maga vacsinou dostavas za 10-35 a je to dost...

Ja som len povedal ze preto sa hrava ten Mag lebo ma steny, a vao+masska su uzitocne... Zobrat si netrufam povedat co...
Mozno morf do draka/demona pripadne inych blbosti, pripadne spominane vao/meteor...
Dokonca specka ani nemusi mat nutne +10% healu :) ale urobit daco zaujimavejsie z maga nez je tak to neviem...
Zacinam sa obavat ze nikdy ani nebudu
vidis, morf draka, demon, vao, tohle presne se v pvp ani nepouziva , takze zbytecne to rusit na pvp specce, ale neco co ho tim i oslaby? nebo nemoznsot morfovat maga v pvp oslabuje? ani o 1% ne :p zakazt wos svitky tj lepsi jak morf , tj jako zruseni u wara luku, nesmysl:p
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

A co to bude mat za vyznam ked zrusis magovi to co potrebuje? zobrat mu ijs wosy a paru a dat mu kvf za 80? :p

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Strigwyr píše:A co to bude mat za vyznam ked zrusis magovi to co potrebuje? zobrat mu ijs wosy a paru a dat mu kvf za 80? :p
a aky ma vyznam oslabit char tym, ze mu zoberies nieco co nepouziva a nepotrebuje? plz ja chcem pre brujaha vsetky sw aj mf zbrane a mozete ho oslabit tym ze mu zoberiete unlock spell...
ak mage subclassy a ak pvp mage subclass, tak by som mu dal viac dex na ukor int, zobral archmagi, morfy, mystika a sumy nechal iba sliepku, kona a pavuka. a myslim ze zobrat mu masska by tiez nemuselo byt na skodu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ja by som zaviedol po vzore Witcha imunku na melee ako tu uz bolo... Kazde povolanie ma nejaku moznost pouzit kuzla, kamenky a pod, takze by to nebolo take silne... A aspon by to magovi zabezpecilo ochranu pred IK od destra, ktory by musel vziat kamenku :P Vamp v stone a lepsom morfe by mohol imunu prerazit... :D
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Severka píše:Ja by som zaviedol po vzore Witcha imunku na melee ako tu uz bolo... Kazde povolanie ma nejaku moznost pouzit kuzla, kamenky a pod, takze by to nebolo take silne... A aspon by to magovi zabezpecilo ochranu pred IK od destra, ktory by musel vziat kamenku :P Vamp v stone a lepsom morfe by mohol imunu prerazit... :D
a mag by si soloval dungy zobere si 30 RR IJS zvitky a ide
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

A už to začína, Ego doplakal na jednej zmene, tak je čas presunut sa na inu a takto dokola si vyplakat vsetko :).
Ak sa ti ten mag nepači, tak ho nehraj, hraj toho ubah preboosteneho necra do PVP (mas ho tak preco ho nehras?).
Ako si napísal, to vfp ubera 0-xy, žere vela many ... a ak mas armor tak? sorry ale do armoru to nebere skoro nic a ked aj tak urcite pod 20 a do armoru v invul kostiach 37 myslim ze horna hranica bude 10 :). Ale to ty nevies, kedze behas vkuse len v skladacke nahy a jedine ak mas 10 kolegov za sebou zoberes +5-15 koze aby sa nepovedalo (odpoved preco nahy, lebo mu zablokovali majetok a nema!!! ale ten uz bloknuty nema). Takze skus podavat informacie trosku objektivne a nie maximalne subjektvíne upravene.
*bavim sa o hornej hranici priemeru!

Udivuje ma, že ešte tato politika vyplakavania Ega funguje (myslim všetobecne, nie konkretne). Mag sa hrava kvoli viacerym dovodom nie ktore si myslis ty. Necro a mag su si blizke povolania a maju svoje klady a zápory a štýly hry. A kazdy(hrač) je iny, ma iny styl, preto sa hrava u niekoho mag u niekoho necro. A prepac, vyuzivat maska u maga som nevidel veeeeelmi davno, pretoze zabijat maskami tak, ze sa prisera nemoze branit, je myslim mimo hranice pravidiel. Takze to nie je ta velmi velka vyhoda o ktorej hovoris ...

Ako spomenul walace, špecky su o pridani a ubrani takze necakaj, ze dostanes +10 hiling, silne kvf, steny, instant ijs, .... a zoberu ti animal lore. A začni to brat prosim objektivne, globálne nie to co chces ty pridat a co nepotrebujes zobrat a na ostatnych nebrat ohlad.

Ohladom speciek, ja by som dal hlasovanie, ci ich hraci vlastne chcu (ja osobne nie, nevidim tam priestor na posinovanie) ... ako niekto povedal, magova specka je necro a necrova specka je mag, tak naco to este delit?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mihal píše: Ohladom speciek, ja by som dal hlasovanie, ci ich hraci vlastne chcu (ja osobne nie, nevidim tam priestor na posinovanie) ... ako niekto povedal, magova specka je necro a necrova specka je mag, tak naco to este delit?
No po zavedeni IK destra, WH a podobne by sa nejake male PVP posilnenie maga a nekra hodilo... Posilnit nejake povolania a ine nechat tak neni nikdy dobre... Ja osobne sa na specky tesim, chcem naku zmenu na toho maga/nekra :) Dufam, ze to GM spravia dobre a bude tam aspon jedna specka, ktora sa mi bude pacit a dam si ju a to mi staci :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Když specky, tak pro všechny:) ale zastavil bych se u formátu sepcializace ala Paladin - bonus a minusy ano, ale nic až tak zásadního, jako IK halapartna apod :) sry za OT, ja bych to tu zamkl, se to stejně zase zvrhlo
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

hh ik war? pamatuju kdy kazdej brecel na WH a o destrovi nerekl ani zminku......to ze je neumis zaparovat je jina vec.. nebo jeste dal, kazdej brecel ze vampir neni pvp char(nebyla kvf imunka)a hle ? pritom to je jen o lidech co to ovladaji
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

toto nieje o warovi. povedzte radsej ako by ste maga rozdelili na tri skupiny.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

1) morf (vylepšit i pavouka a hada :))

2) pure dmg (pár kouzel 2x víc many, 2x větší dmg)

3)... nvm, funkce alchemy a inscript? poty silnější (zrevidovat fungování lava bomb(aby fungovaly pokaždé hend po přelití) a dát mu to jako extra dmg ), kouzla ze svitku silnější (když je použije jen on samozřejmě)

Mínusy mě v půl pátý ráno nenapadjí:) dmg mágovi bych vzal stěny, ať má strig nad čím brečet
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Tak hlavne klasika, heal na 60 a tmr nech dava +70 many (mag 150 many, 2x tmr da 140 a 10 chyba, nekro 130 many, 2x tmr da 120 a 10 chyba = by konecne mag MAL vyhodu, ze ma viac many a nie len na prve 2 kuzla) :D
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Severka píše: nekro 130 many
Nie kazdy beha holy, na sumovi ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Kesemot píše:
Severka píše: nekro 130 many
Nie kazdy beha holy, na sumovi ...
nie? hmm :P Tak porovnavam zaklady, no boooze, tak som mohol dat nekro 150 a mag 170, stejne to mas zas to iste :P
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Kód: Vybrat vše

- Box of Charms - mág při zameření pánské +25 mage roby má šanci (100% vylepšený, 33% normální BoC) že z róby vyrobí Robe of Archmagi
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ocroc píše:

Kód: Vybrat vše

- Box of Charms - mág při zameření pánské +25 mage roby má šanci (100% vylepšený, 33% normální BoC) že z róby vyrobí Robe of Archmagi
Ak sa mu to nepodari, roba sa znici?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak snad určitě, když jakýkoliv jiný použití BoC při failu zničí materiál...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nechcem nejak lobovat proti speckam na maga, ale nemuseli by byt...

Rozmyslal som nad tym dlhsie, ale ked si vezmete - co vlastne specky urobia? Osekaju charakter a v niecom ho posilnia... A to je to najhorsie...

Z univerzalnej postavy (ako na pvp tak aj PVM) sa z neho stane bud taka alebo onaka postava a dopadne to ako u wara, bude moct byt napr. stale morfnuty v drakovi ale bez hidingu...
Toto osekavanie a zlepsovanie abilit urobilo u wara to, ze uz destro narozdiel od stareho wara neni uz ani o skille...
Stary war mohol hidnut a resnut palicou, mohol mozno aj naky lepsi klamak... taktiez medailon...

Mag ma na survival abilitu IJSka hid morf steny... ked s mu nieco oseka potom to bude hra uz zase menej o skille a to je to najhorsie... bez hidu a IJSiek bude mozno sice davat steny dlhe 20 policok a manacost 1 ale to uz nebude zase ono...

Specky obmedzuju postavy na hraci skill ale pridavaju na sile postave... to neni ono... neviem no podla mna bez velmi dobreho navrhu specializacii by sa ani robit nemali...
(Cim viac moznosti ma postava, tym viac je o skille a zabavnejsia, stary rang bol genialny... totalne vseliak sa s nim dalo hrat, aj mag je teraz dobry, aj kler.......)

Odpovědět