Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Mihal »

only few facts čo sa ku mne za vikend dostali:
- PK obiehali kvoli mapkam cele T2A a dokonca aj ostrovy
- Strigwire za svojho Agraela (ranger) kempil jeden vchod v T2A (doskok papua), ci obiehal a trackoval zial nemam potvrdene.
- dnes som mohol otestovat 7 LVL 5 map na lokacie, vysledok :
- 2 mapy tak 5-10 obrazoviek od mesta delucia
- 2 mapy na rovnakom mieste v T2A
- 2 mapy na inom mieste v T2A
- 1 mapa na ostrove v T2A

Takze ten pomer 1 na ostrove a 1 v T2A mi štatisticky z mojho zistovania nevysiel a ani sa nepriblizil (kludne uvedte svoje zistovania nech sa urobi nejaka dôveryhodna statistika pre strigwira). A ohladom toho, ze PKckam sa nechce obiehat mapky zial nie je pravda, obiehaju to velmi casto ;) a velmi casto narazia na vypravu.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše: PK obiehali kvoli mapkam cele T2A a dokonca aj ostrovy
- Strigwire za svojho Agraela (ranger) kempil jeden vchod v T2A (doskok papua), ci obiehal a trackoval zial nemam potvrdene.
- dnes som mohol otestovat 7 LVL 5 map na lokacie, vysledok :
- 2 mapy tak 5-10 obrazoviek od mesta delucia
- 2 mapy na rovnakom mieste v T2A
- 2 mapy na inom mieste
- 1 mapa na ostrove v T2A
Takze ten pomer 1 na ostrove a 1 v T2A mi štatisticky z mojho zistovania nevysiel a ani sa nepriblizil (kludne uvedte svoje zistovania nech sa urobi nejaka dôveryhodna statistika pre strigwira). A ohladom toho, ze PKckam sa nechce obiehat mapky zial nie je pravda, obiehaju to velmi casto ;) a velmi casto narazia na vypravu.
1. za ranga som t2a nekempil nikdy co ti moze aj logicky vyjst kedze nema ability ako mag ktoreho mam
2. nie raz sa nam stalo ze uplne nahodnym casovanim sme na skokoch niekoho stretli
3. ako mozes tvrdit, ked nas nepoznas ze obiehame mapky velmi casto? poviem ti to tak ze za 2 mesiace som obehol vsetky ostrovy tak 3x ... prosim ta nestrielaj do tmy, guilda MG tych mapiek za posledne 2 mesiace mohla ist tak 100x a ani 1x sme na nich nenatrafili...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše: 1. za ranga som t2a nekempil nikdy co ti moze aj logicky vyjst kedze nema ability ako mag ktoreho mam
2. nie raz sa nam stalo ze uplne nahodnym casovanim sme na skokoch niekoho stretli
3. ako mozes tvrdit, ked nas nepoznas ze obiehame mapky velmi casto? poviem ti to tak ze za 2 mesiace som obehol vsetky ostrovy tak 3x ... prosim ta nestrielaj do tmy, guilda MG tych mapiek za posledne 2 mesiace mohla ist tak 100x a ani 1x sme na nich nenatrafili...
1) tak trackoval
2) mas stastie, mne sa to este nikdy nestalo a to som siel tym portom tak 500x
3) strigu proste to viem zo zdrojov blizkych vasej PK tlupy. Nj, mate tam praskaca ;) čo mi povie kedy, kde ako :). A MG neviem kolko kopali, musis sa spytat ich ale ja o ziadnej neviem, tak to preto ste na nich asi nenatrafili ;)
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Strigwyr píše: 3. ako mozes tvrdit, ked nas nepoznas ze obiehame mapky velmi casto? poviem ti to tak ze za 2 mesiace som obehol vsetky ostrovy tak 3x ... prosim ta nestrielaj do tmy, guilda MG tych mapiek za posledne 2 mesiace mohla ist tak 100x a ani 1x sme na nich nenatrafili...
prosim ta nestrielaj do tmy, Guilda MG za poslední 2 mesice nebyla mapky žádné :lol: :lol:
S14SH
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S14SH »

Tak jsem po 3 letech udelal zase postavu na dp :) Skoda ze neni snaha sem natahnout nove lidi ale sou tady k videni stale ty same jmena :((
Smutny je i ze se nejvic podporuji lidi kteri tady u toho sedej co prijdou ze skoly... Prumernej hrac co toho casu nema tolik a logne jen parkrat v tydnu jako unik od reality ze zajde s lidma nejakou vypravu ma proste smulu...
DP patri uz jen top hracum kolem kterejch se vse toci mi pripada...
Chtelo by se to pohnout z mrtveho bodu trochu jinym smerem nebo dokaze si nekdo predstavit jak tady zacina nejakej uplnej novacek..?
Zase na druhou stranku ohromnej obdiv ze to gm delaj vse gratis uz takou dobu..
Skoda ze neni povinny pro vsechny posilat aspon nakou symbolickou castku kazdej mesic :)

Jinak k tematu.. driv se dalo chodit aspon ty mapky solo jako relax. No tedkom uz u toho prudej pk-cka viz t2a lvl 3, 4, 5 :)) Vubec tak celkove nez naharvite na veci do dungu atp. veme nejakejch paaaaaaar hodin a ti starsi uznaj ze tolik toho casu nemaj a pak kdyz prijdete o ekvip ze vas nekdo pojede je dost odrazujici od dalsi hry :P Stare zlate casy se slusnejma hracema a pvp O/CH

cau nazdar a hodne slusnejch RP hracu preju :D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

S14SH píše:Smutny je i ze se nejvic podporuji lidi kteri tady u toho sedej co prijdou ze skoly... Prumernej hrac co toho casu nema tolik a logne jen parkrat v tydnu jako unik od reality ze zajde s lidma nejakou vypravu ma proste smulu...
DP patri uz jen top hracum kolem kterejch se vse toci mi pripada...
Chtelo by se to pohnout z mrtveho bodu trochu jinym smerem nebo dokaze si nekdo predstavit jak tady zacina nejakej uplnej novacek..?
Jinak k tematu.. driv se dalo chodit aspon ty mapky solo jako relax. No tedkom uz u toho prudej pk-cka viz t2a lvl 3, 4, 5 :))
Nie nepodporuju sa ludia co pr tom sedia...

Nie, DP nepatri TOP hracom okolo ktorych sa DP toci ale TOP hraci si okolo seba "tocia DP" pretoze su TOP tak neviem preco niekto ked sa snazi (cas) by sa mu to malo zneprijemnit a nastavit system podla niekoho kto nema cas ani skill... (Take mmo nenajdes)

Ziadnych novacikov necakaj, je to 16 rocna hra to je uz vykopavka z doby dinosaurov pomaly... A takisto niektore rozhodnutia GMiek k mensiemu poctu hracov dopomohlo ale to nechcem rozoberat...

Mapky si aj teraz zajdi relax level 1-2, 3-4-5 pochybujem ze sa dakedy chodili solo...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwire:

Ja som napr. chodil za starych čias na solo mapky 3,4,5 bezne (1,2 ma nebavili, malo vyzvy) a teraz poznam dost ludi čo chodia bezproblemov 3,4. LVL 5 som si solol po zmene tiež, len to uz nejde s kazdou.
Strigwyr píše: Nie, DP nepatri TOP hracom okolo ktorych sa DP toci ale TOP hraci si okolo seba "tocia DP" pretoze su TOP tak neviem preco niekto ked sa snazi (cas) by sa mu to malo zneprijemnit
Zeby si bol pod omamnymi latkami ked si toto povedal? Lebo o toto sa snažim bojovat. O kludne PVM. Ak teda si to nemyslel tak, že ty si ten TOP hrač a snazis sa robit si pravidla podla seba a ten uboziak si ty, lebo ostatní ti nedovolia kazit a zneprijemňovať im hru ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

lobbyste odhaleni ? Ojoj schyluje se ke skandalu ?
Jsme loutky craftu, eh prominte to bylo driv, loutky top PvM hracu ? Ja myslim ze nevim, nejsem si jist, musim se zeptat meho "tajemnika".
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Kludne PVM znie dobre, ale tak ak spravite dung, kde bude zakaz PVP, tak: ak sa tam da daco harvit, bude to stale obsadene... ak tam bude must, budu tam nonstop kempit rangery, ak... atd.. Ale ak nieco take vznikne a bude sa tam dat v klude a bez rizika mamonit, tak som za! :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Hra je dobra. Podstatna cast hracu, neni. Zajimalo by me kolik casu gm musi venovat osetrovani herniho nastaveni, aby zabranily temto hracum v podvadeni(bugovani, kradeni, ziskavani vyhody neslusnym a nemoralnim chovanim...) a kolik rozvoji a udrzovani rovnovazneho systemu shardu
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Zeby si bol pod omamnymi latkami ked si toto povedal? Lebo o toto sa snažim bojovat. O kludne PVM. Ak teda si to nemyslel tak, že ty si ten TOP hrač a snazis sa robit si pravidla podla seba a ten uboziak si ty, lebo ostatní ti nedovolia kazit a zneprijemňovať im hru ...
NEpochopil si to ... pisal som to jednemu prispevku, ze niekomu sa zda, ze ked niekto vybera desp 4 dajme tomu napr. Emp tak zavist v ostatnych vzbudzuje dojem, ze emp je supportovany GM teamom a ze jemu pomahaju a doplnuju mu poklady pretoze ich stale vybera, ale to je nazor kratkozrakych ktory nevidia ze je za tym vela skusenosti a skillu...

Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Emp supportak je, protože když jde do Hytlu ma poklad, aby dostal zaslouženou odměnu za tu naročnost toho dungu a neztratil motivaci tam chodit, když už v lootu z toho průběhu nic není, kdežto my, co tam chodíme pravidelně a zabíjíme moba vedle moba poklad nepotřebujem , protože co nam nepadne, koupime na trhu za GP z mobů.

Samozřejmá ironie.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět