Mapky pokladu
Mapky pokladu
kdysy byla zmena mapek pokladu k lepsimu, avsak stale to lze dopilovat
druha varka potvor nejsou hlidaci a obcas potkam po svete hromady low lvl potvor (z lv 1 a lv 2)
hracum se to nevyplati zabijet, proto by to chtelo bud zlepsit loot z tech potvor, nebo ja nastavit take jako hlidace nebo zrusit u lv 1 a 2
u lvl 2 kdyz se spawne cham. had, cham. bird nebo havran, kdyz ho zasahnu z hidu tak ziska neuveritelny boost rychlosti pohybu, doslova s nim jezdim po mape za zadkem (za rangera), kdyby slo to zrychleni opravit tak jsem rad
v pokladech prilis casto padaji stity, existuje hodne druhu stitu a dle vlastni zkusenosti mi vychazi ze kazda druha truhla (prehanim) ma stit misto jine casti brneni, takze bych uvital bud snizit sanci na stit nebo zmenit vyuzitelnost stitu, je asi 8 druhu stitu a me se to jen hromadi, vyhazovat to nebo to darovat nehodlam
lvl 3 vejs mapa ma vzdy pozici v t2a, co jsem slysel tak je to chteny, ale kdyby jste to zmenili na drivejsi sance na t2a (asi 1 z 10ti byla t2a) uvital bych to
reg pytliku pada prilis (2 pytle v 1 mape velmi casto), je hezke, ze z toho pada vice regu jak drive, ale pak laguju sferu vyhazovanim 100 pytlu s commandem ,emptcontainer. boli z toho ruka a navrhoval bych misto reg pytle aby padal deed na regy: poklikam a da mi to 100 regu od kazdeho nebo neco podobneho
dekuji predem za pripadne upravy
druha varka potvor nejsou hlidaci a obcas potkam po svete hromady low lvl potvor (z lv 1 a lv 2)
hracum se to nevyplati zabijet, proto by to chtelo bud zlepsit loot z tech potvor, nebo ja nastavit take jako hlidace nebo zrusit u lv 1 a 2
u lvl 2 kdyz se spawne cham. had, cham. bird nebo havran, kdyz ho zasahnu z hidu tak ziska neuveritelny boost rychlosti pohybu, doslova s nim jezdim po mape za zadkem (za rangera), kdyby slo to zrychleni opravit tak jsem rad
v pokladech prilis casto padaji stity, existuje hodne druhu stitu a dle vlastni zkusenosti mi vychazi ze kazda druha truhla (prehanim) ma stit misto jine casti brneni, takze bych uvital bud snizit sanci na stit nebo zmenit vyuzitelnost stitu, je asi 8 druhu stitu a me se to jen hromadi, vyhazovat to nebo to darovat nehodlam
lvl 3 vejs mapa ma vzdy pozici v t2a, co jsem slysel tak je to chteny, ale kdyby jste to zmenili na drivejsi sance na t2a (asi 1 z 10ti byla t2a) uvital bych to
reg pytliku pada prilis (2 pytle v 1 mape velmi casto), je hezke, ze z toho pada vice regu jak drive, ale pak laguju sferu vyhazovanim 100 pytlu s commandem ,emptcontainer. boli z toho ruka a navrhoval bych misto reg pytle aby padal deed na regy: poklikam a da mi to 100 regu od kazdeho nebo neco podobneho
dekuji predem za pripadne upravy
Naposledy upravil(a) Raona dne 17 črc 2012 21:38, celkem upraveno 1 x.
Re: Mapky pokladu
Nedavno jsme celkem hodne mapkovali a taky se nam dost casto stavalo ze napr na ostrovech bylo na jednom respu mapy treba 15 potvor z druhych vln.
Kazdopadne ty pytliky taky otrava, ale bohate by stacilo aby treba na lvl 3 mape misto 2 pytliku po 100 kusech regu byl jeden s 200 kusy.
jinak to T2A bych rekl ze se delalo asi kvuli te afere s craftama. i kdyz mam pozice map lvl 5 a je to v takovem mini dungu coz mi prijde trochu nesmyslne.
Kazdopadne ty pytliky taky otrava, ale bohate by stacilo aby treba na lvl 3 mape misto 2 pytliku po 100 kusech regu byl jeden s 200 kusy.
jinak to T2A bych rekl ze se delalo asi kvuli te afere s craftama. i kdyz mam pozice map lvl 5 a je to v takovem mini dungu coz mi prijde trochu nesmyslne.
Tiez si myslim ze by bolo vhodne to nejakym sposobom osetrit, pretoze ako nb Vamp si obcas zajdem mapku lvl 1 a ked tam stretnem 15 potvor kde su skeleton sorcerery pripadne blood elemental tak si ju nemozem ani vykopat lebo na tom mieste je kopa priser ktore nemam sancu zabit. Zlepsenie lootu by ma potesilo len si neviem predstavit co by tam malo byt aby to lepsi hraci lootovali, ja to vzdycky rad pobijem a vylootim ale niekto kto recykluje aj +5 zbrane tak toho nejaka low prisera nebude zaujimat ani so slepsenym lootom si myslim.
Pytliky mi az tak nevadia nejake si odlozim vacsinu vyhodim rucne
Pytliky mi az tak nevadia nejake si odlozim vacsinu vyhodim rucne
Jaké jiné využití štítů by jsis představoval?
Co se týka druhých vln z low lvl mapek. Tak když na něco narazím tak to mažu, ale tohle je spíš na Vás na hráčích jak si to uděláte. Vy si tím znepříjemňujete hru.
Co se týka druhých vln z low lvl mapek. Tak když na něco narazím tak to mažu, ale tohle je spíš na Vás na hráčích jak si to uděláte. Vy si tím znepříjemňujete hru.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Neslo by udelat, aby hlidaci u mapky zmizeli, kdyz zmizi truhla?
Pytliky s regama jsou v pohode. Hazu je do truhly a kdyz jich mam vic, tak z nich makrem vytaham regy a prazdny pytliky nastrkam do container boxu.
Pytliky s regama jsou v pohode. Hazu je do truhly a kdyz jich mam vic, tak z nich makrem vytaham regy a prazdny pytliky nastrkam do container boxu.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
to je prave to, ze nikoho zadne vyuziti stitu nenapada, kdyby sly vylepsit na vyssi + tak je to jen kopie nejakych skriptu, slysel jsem, ze je potreba stity na vstup do nejakeho dungu ale to je minimalni odliv
edit: asi to uz existuje jako artefakt tisicero zrcadel
kdyby stity meli vlastnost jejich nosenim odrazet kouzla napr +1 stit by jeho nosenim odrazil 5x kouzlo, pak by se rozpadl, +3 stit by dokazal odrazit 10x kouzlo
ale asi je to preboost
edit: asi to uz existuje jako artefakt tisicero zrcadel
kdyby stity meli vlastnost jejich nosenim odrazet kouzla napr +1 stit by jeho nosenim odrazil 5x kouzlo, pak by se rozpadl, +3 stit by dokazal odrazit 10x kouzlo
ale asi je to preboost
Naposledy upravil(a) Raona dne 18 črc 2012 12:41, celkem upraveno 1 x.
U stitu je naprd ze se da vyuzit pouze zelezo kite a heathet, teoreticky buckler na nekra. Dovedu si predstavit ze ostatni druhy stitu by se dali nejak zapracovat do nekr cler specek.
Qvido píše: Vy si tím znepříjemňujete hru.
Ne tak docela, ten kdo tam ty potvory nechá ji znepříjemnuje někomu jinému, ne sobě. Ti, kteří to poctivě vybijou, nic nezískají, protože jak jdou příště mapku, tak zas tam ty potvory někoho jiného mají.
Používalo by se to jako rrko bez timeru na další použití. Kdyby se to zavedlo, Strigwyr by byl nešťastný, že ten mág a nekr tomu plechovi zase udělá prd (a měl by pravdu )Raona píše:kdyby stity meli vlastnost jejich nosenim odrazet kouzla napr +1 stit by jeho nosenim odrazil 5x kouzlo, pak by se rozpadl, +3 stit by dokazal odrazit 10x kouzlo
ale asi je to preboost
Tak dát to jako nějaou schopnost warovi/palovi do specek to rrkování s timerem, ať má strig důvod brečet:)
nevim proc jsem zapomnel doplnit myslenku a nenapsal jsem to, bylo to ve smyslu pouze na pvm, na hracska kouzla by to nefungovaloTymyan píše:Používalo by se to jako rrko bez timeru na další použití. Kdyby se to zavedlo, Strigwyr by byl nešťastný, že ten mág a nekr tomu plechovi zase udělá prd (a měl by pravdu )Raona píše:kdyby stity meli vlastnost jejich nosenim odrazet kouzla napr +1 stit by jeho nosenim odrazil 5x kouzlo, pak by se rozpadl, +3 stit by dokazal odrazit 10x kouzlo
ale asi je to preboost
čo tak recyklovať štíty a za tie poukažky/coiny/.... kupovať u nejakeho NPC napr. rustycoiny, box of charms(velky) .... (kludne by som ten recyklator dal do dungov - aktivita hračov up) nepribudne nový item, odlejú sa nepotrebné a hrači mozu ziskat item, ktory sa len tak často nevidi ...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nejen štíty, ale v securce se mi válí +5/+10 platy,chainy,ringy, co nikdy nosit nebudu.Mihal píše:čo tak recyklovať štíty a za tie poukažky/coiny/.... kupovať u nejakeho NPC napr. rustycoiny, box of charms(velky) .... (kludne by som ten recyklator dal do dungov - aktivita hračov up) nepribudne nový item, odlejú sa nepotrebné a hrači mozu ziskat item, ktory sa len tak často nevidi ...
Nebylo by špatný tohle přidat do recyklátoru (odliv hoooodně intemů ze hry)
A přidat něco do recyklátoru (nejen zbraně) ale i třeba +20/+25 chain/ring brnka
I když +20 ring je k ničemu...tak tam dát +25 ring.
A co ty itemy rovnou nechat smazat? Vždyt proč nosit něco horšího, než je běžně dostupný high equip?Helloween píše:Nejen štíty, ale v securce se mi válí +5/+10 platy,chainy,ringy, co nikdy nosit nebudu.Mihal píše:čo tak recyklovať štíty a za tie poukažky/coiny/.... kupovať u nejakeho NPC napr. rustycoiny, box of charms(velky) .... (kludne by som ten recyklator dal do dungov - aktivita hračov up) nepribudne nový item, odlejú sa nepotrebné a hrači mozu ziskat item, ktory sa len tak často nevidi ...
A přidat něco do recyklátoru (nejen zbraně) ale i třeba +20/+25 chain/ring brnka
A zachvíli ani ty +25 se nebudou nosit a všichni budou mít něco o krok lepšího ... atd. Navíc z těch low brnek jdou co se Armoru týka udělat ekvivalenty, ne li lepší brnění, než +20/+25. Osobně bych stáhl drop high end equipů.
The Third
+5/+10 armor obcas jde prodat, ale ty stity to je zacarovana vesnice
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Aha stáhnout high equip a druid bude akorát tak dobrej na tamování klamákůLoozer píše:A co ty itemy rovnou nechat smazat? Vždyt proč nosit něco horšího, než je běžně dostupný high equip?Helloween píše:Nejen štíty, ale v securce se mi válí +5/+10 platy,chainy,ringy, co nikdy nosit nebudu.Mihal píše:čo tak recyklovať štíty a za tie poukažky/coiny/.... kupovať u nejakeho NPC napr. rustycoiny, box of charms(velky) .... (kludne by som ten recyklator dal do dungov - aktivita hračov up) nepribudne nový item, odlejú sa nepotrebné a hrači mozu ziskat item, ktory sa len tak často nevidi ...
A zachvíli ani ty +25 se nebudou nosit a všichni budou mít něco o krok lepšího ... atd. Navíc z těch low brnek jdou co se Armoru týka udělat ekvivalenty, ne li lepší brnění, než +20/+25. Osobně bych stáhl drop high end equipů.
Mě ostatní brnka sou celkem šumák... Jen jestli by nebylo na škodu do recyklátoru přidat snad asi veškerý +5/+10/+15 brnka
a naoplátku tam přidat +20/+25 brnka aby se dali nakoupit. Stejně jde nakupovat jen na konci dungu...
Ono dnešní doba...strašně málo lidí...sehnat lidi na dung je nemožný...tak tak sem sehnal lidi na tři lvl 5 mapky a to stejně z toho padly samý sračky, kdybych si zašel decík, asi bych na tom byl líp a stálo by mě to míň času
Jinak řečeno, proč by se to mělo mazat? To že toho má každej kvantita neznamená že se to bude mazat....
Já bych spíš zavedl přidání do recyklátorů ten bordel..
teraz ked sa nebeha moc pvp tak to využitie +5 a +10 platov nie je .... +15 platy som mal rad na male a stredne dungy, svoje zariadili ... Ale nemam nič proti tomu, aby sa pridali do toho recyklatoru ale zas maju ludia pravdu, ak budu len +25 brnka nebude tu variabilita ... takže kludne dať do recyklatorov +25 platy/ringy/chainy ale za obrovsky pomer povedzme 50x +5 = 1x +25. To zariadi ubytok itemov ... Ale skôr by som sa priklanal na ine itemy napr. tie box of charms, velmistrove knihy umenia (boli by ukrutne drahe) .... proste nie bezne dostatkove zbozie .... A tieto itemy by podporili mapkovanie nizkych levelov ...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ale co s +5 a +10 brnkama? Plate mi je ostatně jedno, ale ring nemá absolutní využití. i +20 ring má mizernej armor. u druida jak nemáš +25 nebo rangers/fena brnko, jsi v dungu jen klamák. Ať je třeba za 20x +5 ring jeden +25 ring....Mihal píše:teraz ked sa nebeha moc pvp tak to využitie +5 a +10 platov nie je .... +15 platy som mal rad na male a stredne dungy, svoje zariadili ... Ale nemam nič proti tomu, aby sa pridali do toho recyklatoru ale zas maju ludia pravdu, ak budu len +25 brnka nebude tu variabilita ... takže kludne dať do recyklatorov +25 platy/ringy/chainy ale za obrovsky pomer povedzme 50x +5 = 1x +25. To zariadi ubytok itemov ... Ale skôr by som sa priklanal na ine itemy napr. tie box of charms, velmistrove knihy umenia (boli by ukrutne drahe) .... proste nie bezne dostatkove zbozie .... A tieto itemy by podporili mapkovanie nizkych levelov ...
K čemu mě bude zase nějaká rare věc co se nedá sehnat, když nebudu mít co na sebe do dungu....
To že ty máš mamon mě je celkem jedno, musíš ale pomýšlet na ostatní hráče, ne jen na mamonáře.
Já se pak nedivím, že lidí spíš ubývá, když přijde novej hráč, vidí samýho člověka s mamonem, rare věcina, NB věcima a já nevím s čím....
Já myslel, že dneska jde pomoci crafta a shoul shardu udělat z +5+10 brnek ekvivalent +25, takže jak to že to nemá využití?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ekvivalent a jakej? Soulshard za 10K a abych musel použít 5 soulshardu na jednu část.....díky nechci To se mě ani nevyplatí. Raději si koupím myth ringQvido píše:Já myslel, že dneska jde pomoci crafta a shoul shardu udělat z +5+10 brnek ekvivalent +25, takže jak to že to nemá využití?
za 120K od Memphysa a armorem/statama/cenou budu na tom líp.....
Sorry Qvido, ale vymýšlí se tu fakt blbosti....
Raději bych uvítal +5/+10/15 ar, štíty přidat do m.recyklátoru...a myslím si, že určitě nejsem sám.