druha varka potvor nejsou hlidaci a obcas potkam po svete hromady low lvl potvor (z lv 1 a lv 2)
hracum se to nevyplati zabijet, proto by to chtelo bud zlepsit loot z tech potvor, nebo ja nastavit take jako hlidace nebo zrusit u lv 1 a 2
u lvl 2 kdyz se spawne cham. had, cham. bird nebo havran, kdyz ho zasahnu z hidu tak ziska neuveritelny boost rychlosti pohybu, doslova s nim jezdim po mape za zadkem (za rangera), kdyby slo to zrychleni opravit tak jsem rad
v pokladech prilis casto padaji stity, existuje hodne druhu stitu a dle vlastni zkusenosti mi vychazi ze kazda druha truhla (prehanim) ma stit misto jine casti brneni, takze bych uvital bud snizit sanci na stit nebo zmenit vyuzitelnost stitu, je asi 8 druhu stitu a me se to jen hromadi, vyhazovat to nebo to darovat nehodlam
lvl 3 vejs mapa ma vzdy pozici v t2a, co jsem slysel tak je to chteny, ale kdyby jste to zmenili na drivejsi sance na t2a (asi 1 z 10ti byla t2a) uvital bych to
reg pytliku pada prilis (2 pytle v 1 mape velmi casto), je hezke, ze z toho pada vice regu jak drive, ale pak laguju sferu vyhazovanim 100 pytlu s commandem ,emptcontainer. boli z toho ruka

dekuji predem za pripadne upravy